Emre Şimşek 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Hayır bu ürün. Direk parça no ile arayın. http://www.ebay.com/itm/auxiliary-heater-Volvo-V50-D-0171132102-3M51-18K463-FB-04-08-/181902771608?hash=item2a5a400598:g:2ekAAOSwT5tWHldP 3M51-18K463 FB Eren bu parço kodu C-Max için mi geçerli yoksa 2011 Focus 2 tdci için de uyar mı? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Eren bu parço kodu C-Max için mi geçerli yoksa 2011 Focus 2 tdci için de uyar mı?Uyuyor. Test edildi onaylandı. Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin 9 Nisan 2016 Yazar Paylaş 9 Nisan 2016 geçen gün başka bir arkadaşın aracına da ptc heater montajı yaptık.yine çıkma bir malzeme kullandık.bunun parça numarasının ilk dört ve en son iki numarası farklı.malzemeyi taktık gayet başarılı bir şekilde çalıştığını test ettik. malzeme 2008 model 2.0 motor Mondeo dan çıkma. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Nisan 2016 Paylaş 9 Nisan 2016 Bende sistemden aktif ettim abi şimdilik. Malzeme ankarada benim. gidince takılacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin 9 Nisan 2016 Yazar Paylaş 9 Nisan 2016 Bende sistemden aktif ettim abi şimdilik. Malzeme ankarada benim. gidince takılacak Eren taktıktan sonra dış hava sıcaklık göstergene dikkat et.hava sıcaklığı 15 derecenin altında iken sistem çalışıır.bunun için radyatör ve tamponun arasında dış hava sıcaklık sensörü var onun üzerine hortumla su tutarak veya balata spreyi tarzında soğukluk verecek başka birşey ile sensörü soğutman lazım. sıcak havada yaparkan bu yanılgıya düştük sen de aynı şeyle karşılaşma sonra araçta veya malzemede arıza aramaya kalkarsın 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Nisan 2016 Paylaş 9 Nisan 2016 Eren taktıktan sonra dış hava sıcaklık göstergene dikkat et.hava sıcaklığı 15 derecenin altında iken sistem çalışıır.bunun için radyatör ve tamponun arasında dış hava sıcaklık sensörü var onun üzerine hortumla su tutarak veya balata spreyi tarzında soğukluk verecek başka birşey ile sensörü soğutman lazım. sıcak havada yaparkan bu yanılgıya düştük sen de aynı şeyle karşılaşma sonra araçta veya malzemede arıza aramaya kalkarsın Anladım abi. Önemli bir noktaymış [emoji1303][emoji1] teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Harun Özden 18 Ekim 2016 Paylaş 18 Ekim 2016 2010 Focus 1.6 tdci'ye PTC takmak/taktırmak istiyorum. Ankara'da yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ekim 2016 Paylaş 18 Ekim 2016 2010 Focus 1.6 tdci'ye PTC takmak/taktırmak istiyorum. Ankara'da yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Forumumuzda Erkan Dikici ile irtibata geçebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Ekim 2016 Paylaş 18 Ekim 2016 bu ek ısıtıcı trend araçlarada takılabiliyormu ? yoksa gia olması mı lazım illaki Yorum bağlantısı
Ferit Erken 18 Ekim 2016 Paylaş 18 Ekim 2016 İsterseniz İstanbul'dan 3M51-18K463 kodlu PTC heater satan firma bilgisini verebilirim. Yaptırmak için önce bu ürünü bulmak gerek!.. Yorum bağlantısı
Harun Özden 18 Ekim 2016 Paylaş 18 Ekim 2016 İsterseniz İstanbul'dan 3M51-18K463 kodlu PTC heater satan firma bilgisini verebilirim. Yaptırmak için önce bu ürünü bulmak gerek!.. Bilgileri alabilir miyim? Yorum bağlantısı
Ferit Erken 18 Ekim 2016 Paylaş 18 Ekim 2016 Bilgileri alabilir miyim?Otokoç Ferdi bey.+90 536 014 0284 Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin 18 Ekim 2016 Yazar Paylaş 18 Ekim 2016 bu ek ısıtıcı trend araçlarada takılabiliyormu ? yoksa gia olması mı lazım illaki trend araçlarda tesisat yok ghialarda tesistat hazır cmax için söylüyorum manuel klima araçlarda klima kontrol panelininde değişmesi gerekir dijital klimada sadece ptc heater yeter Yorum bağlantısı
Yakup Sönmez 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 (düzenlendi) Selam uzun zamandir forumu takip ediyorum. Aracim 2005 c max dizel ghia. Tekirdag cerkezkoydeyim ve buralar soguk. Ptc heater a ihtiyacim var. Parcayi bulabilirim ama montaj konusunda yardimfi olabilecek birilerine ihtiyacim var. Bu servis , usta yada bilen herhangi biri. 2 Kasım 2016 tarihinde Yakup Sönmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yakup Sönmez 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Mehmet bey 80 amper sigortayi kaput altindaki kutuyami takiyoruz baska sigorta kutusu varmi. Birde configurasyon sayfasinda kutucuklari isaretlemekten bahsetmissiniz. Hepsinimi isaretliyoruz. Daha sonra write to hec tusu aktif oluyor.ben tekirdagdayim parca cuma gunu gelmis olucak tahminim. Montaj konusunda yardimci olabilecek olan varmi acaba. Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin 17 Kasım 2016 Yazar Paylaş 17 Kasım 2016 Mehmet bey 80 amper sigortayi kaput altindaki kutuyami takiyoruz baska sigorta kutusu varmi. Birde configurasyon sayfasinda kutucuklari isaretlemekten bahsetmissiniz. Hepsinimi isaretliyoruz. Daha sonra write to hec tusu aktif oluyor.ben tekirdagdayim parca cuma gunu gelmis olucak tahminim. Montaj konusunda yardimci olabilecek olan varmi acaba. Mehmet bey 80 amper sigortayi kaput altindaki kutuyami takiyoruz baska sigorta kutusu varmi. Birde configurasyon sayfasinda kutucuklari isaretlemekten bahsetmissiniz. Hepsinimi isaretliyoruz. Daha sonra write to hec tusu aktif oluyor.ben tekirdagdayim parca cuma gunu gelmis olucak tahminim. Montaj konusunda yardimci olabilecek olan varmi acaba. aracınız ghia ise motor kaputu altında(1.sayfada resim mevcut) F5-80 amper sigorta takılı olması lazım eğer takılı değilse iç kısıma kadar tesisat çekmeniz gerekir configuration sayfasında yine 1.sayfada gösterilen tüm işaretlemeleri yapıp write to hec butonuna basıp işlemleri kaydetmeniz gerekir. takıldığınız yerde yine yardımcı olurum sigorta kutunuzun resmini çekip gönderin isterseniz Yorum bağlantısı
Yakup Sönmez 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 aracınız ghia ise motor kaputu altında(1.sayfada resim mevcut) F5-80 amper sigorta takılı olması lazım eğer takılı değilse iç kısıma kadar tesisat çekmeniz gerekir configuration sayfasında yine 1.sayfada gösterilen tüm işaretlemeleri yapıp write to hec butonuna basıp işlemleri kaydetmeniz gerekir. takıldığınız yerde yine yardımcı olurum sigorta kutunuzun resmini çekip gönderin isterseniz aracınız ghia ise motor kaputu altında(1.sayfada resim mevcut) F5-80 amper sigorta takılı olması lazım eğer takılı değilse iç kısıma kadar tesisat çekmeniz gerekir configuration sayfasında yine 1.sayfada gösterilen tüm işaretlemeleri yapıp write to hec butonuna basıp işlemleri kaydetmeniz gerekir. takıldığınız yerde yine yardımcı olurum sigorta kutunuzun resmini çekip gönderin isterseniz Mehmet bey, arac ghia paket resim cektim ama nasil gonderecegim bilmiyorum. Fakat f5 konumunda 80 amper sigorta var ve kutunun ic tarafinda o sigorta icin ptc yaziyor. Yarin gelicek ptc ctesi corludayim ve montaj olucak umarim calisicak. Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin 17 Kasım 2016 Yazar Paylaş 17 Kasım 2016 Mehmet bey, arac ghia paket resim cektim ama nasil gonderecegim bilmiyorum. Fakat f5 konumunda 80 amper sigorta var ve kutunun ic tarafinda o sigorta icin ptc yaziyor. Yarin gelicek ptc ctesi corludayim ve montaj olucak umarim calisicak. sigorta var ise tesisat büyük ihtimalle vardır 1.sayfada anlattığım şekilde yaparsanız sorunsuz çalıştırırsınız ısıtıcıyı yerine monte etmeden kablolarını takıp çalıştırın nasıl ısındığını test edin dikkatli tutun eliniz yanmasın Yorum bağlantısı
Ferit Erken 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Sigorta varsa tesisat tamamdır. Sadece montaj yapıp gem den aktif edin ve keyfine varın. Benim araçda da aynı durum vardı. Extra bir işlem yapmadım. Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin 17 Kasım 2016 Yazar Paylaş 17 Kasım 2016 malzeme gelene kadar elm ile şimdiden sistemi aktif edebilirsiniz bir sakıncası olmaz Yorum bağlantısı
Harun Özden 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Benim 2010 titanium focusumda sigorta yok. Tesisat yok mudur? Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin 17 Kasım 2016 Yazar Paylaş 17 Kasım 2016 Benim 2010 titanium focusumda sigorta yok. Tesisat yok mudur? mk1 kasa değil mi aracınız Yorum bağlantısı
Ferit Erken 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Benim 2011'de mevcut çıktı. Sizin ptc kısmını bir açıp mevcut kabloları bir kontrol etmeniz lazım. Kablolar varsa ptc montajı yapılacak kısımda belki sigorta kutusunda sigorta felan eksiktir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts