İçeriğe Yönlendir

Videolar

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Son kısmında tünel çalışmaları var, adamı bezdiriyor, gün yüzü göremiyorsun vallahi :ninja:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Birde Kürtün barajı var, onu çektilermi bilmem, bir ben denk gelmemişim, nankör bizim meslek, arkada iz bırakmıyorsun, kimse hatırlamıyor :biggrin:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
  Mahmut Yıldız yazdı:

tünelden hızlı çıkmışlar, galiba frene de basıyorlar. Suda kızaklama anında fren yapmamak lazım.

Abi fren yapmamak lazım ama birşekilde aracı durdurmak gerekiyor. Ön taraf Araç hurdalığına dönmüş :) bence kaderine razı olacaksın :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

benim amca oğluda biraz çatlak ama bu tam çatlakmış, amca oğluda traktörün şanzımanı ile oynadı, 70-80 km. hıza ulaştırdı, baya eski masey ferguson 175 lik. ayrıca Türkiyede daha traktör kepçe yokken kendi imkanları ile traktörü kepçe yaptıydı. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Siyah beyaz, biraz hızlandırılmış Chaplin filmi gibi. Acaip olmuş araç.

Yancılar görmesin. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Adam ne inatçıymış Arkadaş isterdim ki Başarıyla sonuçlansın ama kapıyı açmayı becerememiş :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bugün aklıma geldi, bir bakayım dedim, ne güzel hayvandır şu kangal :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere
  Ali Cihangiroğlu yazdı:

Buradaki Türkçe altyazıyı yazana tüküreyim; "spahiler" ne ya? "laik" ne? (layık yazacak dana). Neyse, daha önce seyretmiştim ve içim bir tuhaf olmuştu. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

6. kuşak gurbetçi, ALman klavyeli bilgisayardan tercüme yaparsa , normal be hoccam

sen yay imalatındaki tekniğie baksana asıl

dana

da kullanılmış ....

Yorum bağlantısı
Murat Dere
  Çağlar Bayur yazdı:

6. kuşak gurbetçi, ALman klavyeli bilgisayardan tercüme yaparsa , normal be hoccam

sen yay imalatındaki tekniğie baksana asıl

dana

da kullanılmış ....

Ustam, atalarıyla gurur duymaya çalışan kişi 6. kuşak da olsa "sipahi"yi bilecek. ;)

Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan

Adam yolda yürürken bakıyor ki, birisi sürekli çukur kazıyor, arkasından birisi gelip dolduruyor.

Merak edip soruyor ne yaptıklarını. Cevap:

- Biz aslında 3 kişiiyiz. Ben çukur kazarım, bir arkadaş fidan diker, diğeri de doldurur. Bugün fidan diken arkadaş izinli. Biz de mesaimizi tamamlıyoruz :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...