İçeriğe Yönlendir

Videolar

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Mahalli dağcılık kulübümüzün başkanı çok almak ister kendilerini, 4x4 performansı fena değil diyorlar bir fikrin var mı abi bu konuda ;)

Arazi koşullarında kullanılacak en iyi f/p oranlı alet. Çok kullanmadım ama baya bindim arazide. Yürümekte zorlandığın yerlerde gezer. Yan yatarsa 4-5 kişi düzeltir devam.

Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

Mahalli dağcılık kulübümüzün başkanı çok almak ister kendilerini, 4x4 performansı fena değil diyorlar bir fikrin var mı abi bu konuda ;)

Çok iyidir tek kusuru yekpare şase.. Birçok arazi taşıtına nal toplatır arazide.. bir ara sıkı takipçisiydim. Sonra araziden vazgeçip asfalta yöneldim ;):D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
(düzenlendi)

Biz bayağı bir güldük umarım sizleride güldürür...

Edit : Link düzeltmesi.

tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Biz bayağı bir güldük umarım sizleride güldürür...

Edit : Link düzeltmesi.

Bunu daha önce de izlemiştim, gülmekten karnım ağrımıştı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

Böyle extreme uygulamalarada oldukça müsait. Fiyatı ucuz olduğu için off-road tutkunlarına 2. araç olarak gayet mantıklı geliyor...

ama stok halinde de gayet başarılıdır. Bu arada ben o videodaki öndeki araç lada samara olunca ondan söylemiştim niva diye nerelere geldik :D

Bunda da araca arazide ne kadar acımasız davranıyorlarsa egzoz kopmasından sıkılıp aracın içinden geçirip egzozu tavana bağlamışlar :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

İki adet Lada Samara arabam oldu, gerçekten yakıt tasarrufu olarak gerçekten harika arabalar bence.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

Takdir ettim:

harikaymış, çok beğendim....

ama unutkanlar için kötü bir icat. Hangi gözüne koymuştum diye hatırlasa hangi düğme nereyi açıyor derdi var :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Barış Tığlı
(düzenlendi)

Tiger-Stone diye bir makine kaldırım döşemede baya bir başarılı

tarihinde Barış Tığlı tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Süper birşey bu.Daha evvel görmüştüm ağzım açık kalmıştı şimdi yine kaldı :D

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Güzel bir alet. Ancak sermenin hızı insanların tezgaha taşları dizme hızlarıyla doğru orantılı. Dizme işini de makina yapabilseydi o zaman tadından yenmezdi, bir bakmışsın, sabah gittiğin yol öğleden sonra parke oluvermiş :)

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Bize bunun yaptığını söküp tekrar yapanı lazım, bünyemiz alışık değildir sadece döşemeye :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ben bunun farklı olan modelini ilk defa eskişehirde görmüştüm...adamlar normal asfaltı döküyorlar,sonra kalıplarla üzerinden geçip boyuyorlar bir güzel..orjinal parke taşı ve renk renk oluyorlar...

Yorum bağlantısı

Göktürk-2 isimli milli uydumuz uzaya gönderildi arkadaşlar :)

Memleketimize hayırlı olsun :nazar:

Harç yok, nereye çiviyle tarih atacağız ? :D

Abi sonradan da yapılıyor :D

Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

Tiger-Stone diye bir makine kaldırım döşemede baya bir başarılı

çok mantıklı ve güzel makine ama boyut çok büyük gibi bizim kaldırımlarımız için. Heryerde kullanamazlar..

Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

Dedim kıyamet kopmadan biz kopalım. :tongue: Şaka bir yana çok komik izlemek lazım sabah sabah 1 porsiyon.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...