Ali Cihangiroğlu 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 araba kaç model ? 2006 da o zamandan beri sandın herhalde ledi diyorum, takalı 6 ay bile olmadı daha Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 Soketler uyduktan sonra herhangi bir marka ampul iş görür. 10 yıllık dinamo bozuk demek ledi yakmış Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 10 yıllık dinamo bozuk demek ledi yakmış imkansız kardeş, en ufak hata bulamazsın arabamda, anında orjinaliyle değişirim, direk servise bir telefona bakar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 Soketler uyduktan sonra herhangi bir marka ampul iş görür. 10 yıldır ölçüm de yapılmamış bak bak belli 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 imkansız kardeş, en ufak hata bulamazsın arabamda, anında orjinaliyle değişirim, direk servise bir telefona bakar Bagaj amortisörü Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 Bagaj amortisörü onuda aldım, o eskidendi 10 yıldır ölçüm de yapılmamış bak bak belli o laf bana değil yalnız, dikkatli okuyalım Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 onuda aldım, o eskidendi Buldun mu abi Servis den mi aldın Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 Buldun mu abi Servis den mi aldın yes, bu arada froves forves miydi neydi onlarda zamanla düzeldi, haybeye almış olduk Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 yes, bu arada froves forves miydi neydi onlarda zamanla düzeldi, haybeye almış olduk orjinalle Boyu aynı değildi sanırım onun Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 orjinalle Boyu aynı değildi sanırım onun milimetrik fark var, kapak sona vurmuyor ama, amortisör sona vuruyor, tabii orjinal tam Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 milimetrik fark var, kapak sona vurmuyor ama, amortisör sona vuruyor, tabii orjinal tam biraz tuzlu olmuştur ama güle güle kullan abi oem oemdir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 milimetrik fark var, kapak sona vurmuyor ama, amortisör sona vuruyor, tabii orjinal tam bagaj kapağı yan sanayidir belki? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 (düzenlendi) bagaj kapağı yan sanayidir belki? Yok oda orjinal, bizzat kontrol ettim hatta istediğin yere göster, orjinal demezlerse ne olayım, boya kalınlığına kadar hemde, ancak servis kaydından anlarsın, menteşe vidalarına kadar çok ince işçilik var, bizim servisin kaporta boya kısmı süper valla 9 Mayıs 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 tırdan düşen var bir sürü denk gelmiştir Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 (düzenlendi) tırdan düşen var bir sürü denk gelmiştir boya öncesi astarlı vaziyette idi, tırdan düşünce boyalarıda düşmüyorsa tabii koltuklarımda orcinale, ön 2 koltukta yükseklik ayarı ve arka koltukta 3 kafalıkta var 9 Mayıs 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 hergün vandan hususiye araba çevirioz kafalık bi depo Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 hergün vandan hususiye araba çevirioz kafalık bi depo ortaya koyuyormusun kafalığı ondan haber ver, yoksa benim depodada komple 1 takım koltuk var Yorum bağlantısı
Burak gülten 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 Soketler uyduktan sonra herhangi bir marka ampul iş görür. Anldim tesekkurler servet abi. Benm farlar mercekli degildi my fiesta var bende. Mercekli far takimi aldim. Sorada xenon aldim. Simdi xenon ampulleri degistirp 4300 veya 5000 k lik ampul alicam. Onerebilicegin bi marka varmidir? Yorum bağlantısı
Can Çelik 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 bir tık altında ama şöyle, ben 4000k olandan aldım, bunun etkisi var, evet çok azda bir kayıp var, ama sandığın kadar değil, şu ömür meselesine ise katılıyorum, bendekilerin bir tarafı arızlandı, sebebini bilmiyorum, Servet beye yolladığımda öğreneceğiz artık... 100 dolar pahalı ama bu led işi şans birazda, ben 2 ampüle 400-500 tl. vereceğime şu ledleri bir deneyeyim dedim, olursa muayenede yedek farlarımı takmam diye düşündüm, arız yapmasa kullanırdımda... neyse durum böyle, ledin sağlam kalacağından emin olamıyorum, yolda gümlese kaldık,xenon öyle değil, bozulacağını belli eder, balastım bosch gen5, bunların bozulma durumu zaten yok gibi birşey, birisine su dolmuştu, o halde zorladım birde, kurutttuktan sonra yine çalıştı, sen düşün nasıl sağlam ledler voltaja göre değil, aynı xenondaki gibi balasta bağlı, akım sabit, zaten direk aküye bağlarsın... sonuç olarak ledler çok güçlü ve xenona tercih edilecek güçte olanlarıda var, sorun sadece ömründe, bu sebeble ben yine xenona döndüm, dahada led takmam, sök tak ayakları değiş vs. zor be kardeş, birde far kapalıyken selektör atarkenki o deli patlama olsun, onsuz olmuyor, led şak diye ısınmış xenon gibi yanıyor, o heyecan yok Araçta bi xenon var aydınlatmadan memnunum ama sırf şu uzunlarda halojen gecikmesinolmasın diye 50 dolarlık h1 ledten almayı düşünmüyor değilim uzun aydınlatmam varda patlama yapması için bakalım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Anldim tesekkurler servet abi. Benm farlar mercekli degildi my fiesta var bende. Mercekli far takimi aldim. Sorada xenon aldim. Simdi xenon ampulleri degistirp 4300 veya 5000 k lik ampul alicam. Onerebilicegin bi marka varmidir?Xenon ampulü kapsulleri zaten tek firma tarafından imal ediliyor. Marka önemli değil. Cebe uygun olsun kâfi Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Araçta bi xenon var aydınlatmadan memnunum ama sırf şu uzunlarda halojen gecikmesinolmasın diye 50 dolarlık h1 ledten almayı düşünmüyor değilim uzun aydınlatmam varda patlama yapması için bakalım Bence almayın olduğu yeri zor aydınlatıyor o 50 dolarlık ledler paranızı çöpe atmayın madem bixenon da var ... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 (düzenlendi) Araçta bi xenon var aydınlatmadan memnunum ama sırf şu uzunlarda halojen gecikmesinolmasın diye 50 dolarlık h1 ledten almayı düşünmüyor değilim uzun aydınlatmam varda patlama yapması için bakalım Uzunlara güçlü performans ampulu tak, bi xenon varsa zaten uzunlarinda xenon var, selektor yapınca cakmiyormu xenonlar, nasıl bağladın? 10 Mayıs 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Can Çelik 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 (düzenlendi) Bence almayın olduğu yeri zor aydınlatıyor o 50 dolarlık ledler paranızı çöpe atmayın madem bixenon da var ...Uzun aydınlatmasında sadece xenonda memnnunum halojen tasta sarı ampül var uzun yakınca fena aydınlatıyor ama sarı beyaz karışıyor bu yüzde in ya sökeceğim yada daha fazla aydınlatma sağlaycak bu sebeple ledi uzuna takmayı düşünüyorum ama çok anlamıyorum bu ledlerin kalitesinden .H7 ye takılmasına pek sıcak bakmyorum sonuçta sürekli kullanım istiyor kısalar ve led ömrü aydınlatması beni tatmin etmiyor ama uzunda öyle değil h1 lere maliyeti çok olmayacak şekilde alabilirim. Tavsiyelerinizi beklerim Uzunlara güçlü performans ampulu tak, bi xenon varsa zaten uzunlarinda xenon var, selektor yapınca cakmiyormu xenonlar, nasıl bağladın?Kendim bağladım hocam uzundan paralel çektim merceklere bi xenon var araçta fakat farda uzun için tas var orayı boş bırakmıyorum selektör attığımda hem uzun hem bi xenon yanıyor aslında aydınlatma çok iyi fakat sarı göze batıyor 10 Mayıs 2016 tarihinde Can çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Uzun aydınlatmasında sadece xenonda memnnunum halojen tasta sarı ampül var uzun yakınca fena aydınlatıyor ama sarı beyaz karışıyor bu yüzde in ya sökeceğim yada daha fazla aydınlatma sağlaycak bu sebeple ledi uzuna takmayı düşünüyorum ama çok anlamıyorum bu ledlerin kalitesinden . H7 ye takılmasına pek sıcak bakmyorum sonuçta sürekli kullanım istiyor kısalar ve led ömrü aydınlatması beni tatmin etmiyor ama uzunda öyle değil h1 lere maliyeti çok olmayacak şekilde alabilirim. Tavsiyelerinizi beklerim Kendim bağladım hocam uzundan paralel çektim merceklere bi xenon var araçta fakat farda uzun için tas var orayı boş bırakmıyorum selektör attığımda hem uzun hem bi xenon yanıyor aslında aydınlatma çok iyi fakat sarı göze batıyor plazma gun moduna geçtin yani uzunlara beyaz ışık veren bosch yada philips extrem vision tarzı ampül takarsan renk olayı neredeyse farksız olur Yorum bağlantısı
Recommended Posts