Muharrem Ersin Başaran 16 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2016 Evet kapıları balkonda, pervazları sökmedim duvarları ve eşyaları naylon ile kapladım. Tabanca sağlam olması gerekiyor plastik uçlu olan ilk kapıda eridi, metal olanı iyiydi. Hocam kapıları boyamak değilde sizi yoran maskelemek olmuştur. Bence maskeleme konusunda zorlanmışsınızdır. Evde tabancayla zor olmuştur. Helal olsun meslekdaşım. İşin niteliğinden anlamıyorum ancak yorumlara bakılırsa kalite iş çıkacak. Takipteyim. Meslektaşım saolasın. İnşallah boyadığımzda sonuç istediğimiz gibi olur. Elinize sağlık nefis görünüyor. Teşekkür ederim. 2 Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 4 Haziran 2016 Yazar Paylaş 4 Haziran 2016 Arabayı bugün boyadım. Foto aklıma gelmedi. Bir iki tane çekmiş arkadaş onları atayım, yarın nasipse yeni fotolar eklicem. 6 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 4 Haziran 2016 Paylaş 4 Haziran 2016 Boya ustaları bu işe kızacaklar, elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 4 Haziran 2016 Yazar Paylaş 4 Haziran 2016 galiba olmuş tebrik ederim. bi' de geçmiş olsun Olduğu kadar artık. Ama eskisinden güzel oldu.Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.Boya işi hepsinden daha zor. Nefes alınmıyor. Maskemiz yetersiz kaldı. Boya ustaları bu işe kızacaklar, elinize sağlık. Bu işe başlamadan önce ile başlayıp çalıştıktan sonra boyacılara bakış açımız değişti. Kolay iş değilmiş. Aldıklarını hakediyorlar o kesin. 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Gayet güzel olmuş sonuç ,ellerinize sağlık beğendim ben sonucu 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 yapılan işi takdir etmemek mümkün değil. beklediğimden daha güzel bir sonuç çıktı. ellerinize sağlık. artık devamını bekleriz. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 5 Haziran 2016 Yazar Paylaş 5 Haziran 2016 Gayet güzel olmuş sonuç ,ellerinize sağlık beğendim ben sonucu Teşşekür ederim. yapılan işi takdir etmemek mümkün değil. beklediğimden daha güzel bir sonuç çıktı. ellerinize sağlık. artık devamını bekleriz. Teşekkür ederim. Vernikte bir iki sıkıntı yaşadık gerisi iyi gibi. 3-4 gün sonra bir pasta cila, ufak bir zımpara işimiz var sonrasına güle güle. Arabayı boyama aşamasındayken benim arabayıda boya demeye başladılar zaten. Şu kapıyı boyayıver. Şu tamponu boyayıver diyorlar bakalım artık. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 mini atölye açlışı hayırlı olsun. oldu olacak. 3000 sulu zımpara yapın.. üstüne de makine ile cila atın. ayna gibi olsun. 2 Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 5 Haziran 2016 Yazar Paylaş 5 Haziran 2016 mini atölye açlışı hayırlı olsun. oldu olacak. 3000 sulu zımpara yapın.. üstüne de makine ile cila atın. ayna gibi olsun. Çağlar abi çok teşekkür ederim. Senden bunları duymak beni gururlandırdı. Birde ufak tefek vernik akıntıları oldu. Oralara 2000 zımpara mı yapmam gerekiyor. 3000 zımparadan sonra pasta yapmam gerekirmi? Yoksa 3000 sulu sonrası cilamı? nefis, ellerinize sağlık Teşekkür ederim. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 tahmin ettiğim mat görünüm mevcut. bu normal. ufak bir alanda deneyin ilk olarak.. fazla kaçarsa astara inilme riski var/// ama komple boyayan maharet bence başarır: 3000 veya 2500 (daha kolay bulunur) zımpara alın. suya yatırın. 30 dak falan. sonra tek bir panelde süngerden de zaman zmaan su sıkıp ıslatarak yüzeyde ileri geri zımpara yapın su eksik olmadan. cila sürer gibi bastırmadan. yüzey tam pürüzüs cam gibi olana kadar. kısa süre. suyu kurutun silin.. sonra pasta sonra cila.... verniği bol mu attınız? 1 Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Ellerinize sağlık,ilk deneme olarak,gayet başaralı duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 5 Haziran 2016 Yazar Paylaş 5 Haziran 2016 tahmin ettiğim mat görünüm mevcut. bu normal. ufak bir alanda deneyin ilk olarak.. fazla kaçarsa astara inilme riski var/// ama komple boyayan maharet bence başarır: 3000 veya 2500 (daha kolay bulunur) zımpara alın. suya yatırın. 30 dak falan. sonra tek bir panelde süngerden de zaman zmaan su sıkıp ıslatarak yüzeyde ileri geri zımpara yapın su eksik olmadan. cila sürer gibi bastırmadan. yüzey tam pürüzüs cam gibi olana kadar. kısa süre. suyu kurutun silin.. sonra pasta sonra cila.... verniği bol mu attınız? 1,75 litre vernik attim. Boya olarak alt boyasi yarim litre. 2 litrede normal boya.LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Maşallah. Ellerinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 vernik çok olmuş accıkk.. azı daha iyi parlar Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 6 Haziran 2016 Yazar Paylaş 6 Haziran 2016 Maşallah. Olmuş bu iş. Teşekkür ederim Mehmet abi.Amatörce yaptık süreci öğrendik. Zorluğunu gördük. Yanımda bana yardım eden aracın sahibi her aşamada boyacılar kazandıklarını hak ediyo dedi durdu Maşallah. Ellerinize sağlık. Teşekkür ederim. vernik çok olmuş accıkk.. azı daha iyi parlar Abi dediğin gibi son tabancadaki 600 ml yi atmadan araç dahada parlıyordu. Garajı görüyosun ışıklandırma zayıf. Bunuda atayım bitireyim dedim. Demek bazen malzemeyi bol kullanmamak lazım. 2500 zımpara bile bulmakta zorlanıyorum. 2000 buldum. 2500 ü de internetten sipariş ettim gelince çalışmalara başlarım. Bilgilendirmeler için ayrıca minnettarım. Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 6 Haziran 2016 Yazar Paylaş 6 Haziran 2016 2000 riskli çok kalın. çizebilir Çağlar abi akıntı yapan yerin fotosunu çektim. Yüklüyorum.Sadece oralarda ufaktan 2000 le çalışılırmı (sulu şekilde) yoksa 2500-3000 i bekleyeyimmi ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 2500 ü bekleyin derim. el alışlanlığı olsa 1200 bile olur. ancak tecrüb eiçn 200 le girişileblir. zımpara iyi ce ıslansın hatta mesela bü geceden suya atın Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 6 Haziran 2016 Yazar Paylaş 6 Haziran 2016 (düzenlendi) 2500 ü bekleyin derim. el alışlanlığı olsa 1200 bile olur. ancak tecrüb eiçn 200 le girişileblir. zımpara iyi ce ıslansın hatta mesela bü geceden suya atın Tamam abi 2500 ü bekliyorum Suya yatırıp ertesi gün başlıyorum. Yine takozla çalışayım demi abi (Takoz dediğim mavi bir sünger var abi bende) Akıntılar gidene kadar ufak ufak zımpara yapmam mı gerekir abi. Birde 2500 ile genel olarak tamamını mı zımparalayacam. Çok soru sordum sanırım. 6 Haziran 2016 tarihinde Muharrem Ersin Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 takoz şart. zımpra tüm yüzeyde düz olarak temas etmeli . avuçta olursa dar noktada (parmak avuç basyğı yerde) noktasal basar. hare yapar çizer.. elin gğücü ile bir elde ıslak sünger olacak üstten devmelı ıslak tutacak. o akıntı zımpara yaptıkça dairesel bir görünüme kavuşacak. önce merkezi buğulu çevresi halka şekilnde parlak. o halka gittiği an zıpara işi tamam. . üstüne pasta cila.. portakal lar da gidecek ayna gibi parlayacak. yazı ürtükmesin yaptıkça esas osnuç ortaya çıkacak insana zevk gelecek 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts