Sami Demirpaz 29 Temmuz 2016 Paylaş 29 Temmuz 2016 Takınca oturuyor, ancak arkadaki kapak gibi şey olmuyor hali ile. Fiestasalda kendim ledleri yapıyordum bunda en pahalısından hazır alıp taktım. Neye oturuyor yav, oraya sokuyon ampülü duruyor. Püsküllerle kenera mı sıkıştırdın ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Temmuz 2016 Paylaş 29 Temmuz 2016 Takınca oturuyor, ancak arkadaki kapak gibi şey olmuyor hali ile. Fiestasalda kendim ledleri yapıyordum bunda en pahalısından hazır alıp taktım. kelime cümle içine mondeo ile birlikte kullanınca anlmasız oluyor.. photon alınır elektrikçi de takar.. tdk ya göre doğru oldu bak 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 29 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2016 Neye oturuyor yav, oraya sokuyon ampülü duruyor. Püsküllerle kenera mı sıkıştırdın ? Evet kenara doğru sıkıştırdım, ampulü de çevirince geri çıkmıyor, kelime cümle içine mondeo ile birlikte kullanınca anlmasız oluyor.. photon alınır elektrikçi de takar.. tdk ya göre doğru oldu bak Abi yavaş yavaş ancak alışıyorum zeengni arabasına, geçen yıkamacıya götürdüm araba yıkanırken kenarda oturup kahve içip gazete okudum bahşiş bile verdim, yavaş yavaş işte birden bünye kabul etmiyor, fışyonu kendim yıkıyordum. 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 29 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2016 röfdeşembır ile bineceğim yakında ancak bacaklar deri koltukta çok terliyor, havalar serinlesin onu da yapacağım. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2016 Paylaş 29 Temmuz 2016 röfdeşembır ile bineceğim yakında ancak bacaklar deri koltukta çok terliyor, havalar serinlesin onu da yapacağım. 1 saat etkili.. Buzz.. http://www.hepsiburada.com/autocet-kendinden-sogutmali-serinletici-minder-3148a-pm-otctn3148a Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 29 Temmuz 2016 Paylaş 29 Temmuz 2016 Hayırlı olsun. Hay maşallah. CASPER_VIA_M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 29 Temmuz 2016 Paylaş 29 Temmuz 2016 10 numara. Çok sevindim. Güle güle kullan. Sana söylediğim buydu Mehmet abi, yakıt ve hararet göstergesi yok, son resime bak. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Temmuz 2016 Paylaş 29 Temmuz 2016 Sana söylediğim buydu Mehmet abi, yakıt ve hararet göstergesi yok, son resime bak.Hımm. Evet hatırladım Nihat Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 30 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2016 Sana söylediğim buydu Mehmet abi, yakıt ve hararet göstergesi yok, son resime bak. Hımm. Evet hatırladım Nihat Yakıt ve hararet dijital görülüyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 30 Temmuz 2016 Paylaş 30 Temmuz 2016 Yakıt ve hararet dijital görülüyor. Hüseyin ekranda saat yok ben çok arıyorum vallahi Yorum bağlantısı
Necat Ertan 30 Temmuz 2016 Paylaş 30 Temmuz 2016 Ben yeni gördüm konuyu, iyi günlerde kullan Hüseyin Abi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 30 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2016 Hüseyin ekranda saat yok ben çok arıyorum vallahi Paynır teyp olunca saat teyp üzerinde oluyor, ekranda görünmüyor, Sony teypli selctive donanımlarda aat ekranda görülüyor. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 30 Temmuz 2016 Paylaş 30 Temmuz 2016 Paynır teyp olunca saat teyp üzerinde oluyor, ekranda görünmüyor, Sony teypli selctive donanımlarda aat ekranda görülüyor. Bende iki tarafta da var 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 30 Temmuz 2016 Paylaş 30 Temmuz 2016 Yakıt ve hararet dijital görülüyor. İbre kullanmamışlar Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 30 Temmuz 2016 Paylaş 30 Temmuz 2016 Bunları bir de arabanın üstünde görsek merak ettim valla. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 30 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2016 Bende iki tarafta da var Devşirme paynır olduğundan kelli. Bunları bir de arabanın üstünde görsek merak ettim valla. Yıkatıp fotoları çekicem ancak bütün parayı arabaya verince yıkama için para kalmadı, biriktirip yıkatınca resimleri ekleyeceğim. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 Abi konuyu yeni gördüm. Maşallah çok güzel makine, Hayırlı olsun Allah tekerini düz bastırsın. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 Maşallah Abi Eline Sağlık Güzel Dokunuşlar 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Hayırlı uğurlu olsun inşallah, çok güzel görünüyor. Sw bende çok aramış ama bulamamıştım, keşke bulsaymışım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Güzel işler başar. Bir sonraki sahibi bakarsın biz oluruz Yorum bağlantısı
Ömer Budak 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Hayırlı olsun, çok güzel araç güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts