İçeriğe Yönlendir

İri Mondi Mk4 Sw

Hüseyin Sönmez

Recommended Posts

Ali Gök
(düzenlendi)

ne döşeme yapmışlar arabaya helal olsun diyecek bişey yok ateş etmiyor başka bişey yapıyor baktıkça bakası geliyor insanın 

sıcak soğuk performansı nasıl gerçi zengin arabası koltuğu ısıtıyordur zaten :D

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

ne döşeme yapmışlar arabaya helal olsun diyecek bişey yok ateş etmiyor başka bişey yapıyor baktıkça bakası geliyor insanın 

sıcak soğuk performansı nasıl gerçi zengin arabası koltuğu ısıtıyordur zaten :D

Radarın bol olduğu yerde gazlamayınca koltuklar terletme yapmıyor.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Okan Tansel

Ooooooo Abi ben konuyu kaçırmışım satılığı biliyordumda alınanı görmemiştim .Cilop gibi araç ALLAH kaza bela vermesin.Hep güzel günlerde kullanmak nasip olsun. 41 kere maşallah ALLAH nazarlardan sakınsın. :nazar:  :nazar:  :nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Hüseyin mondeo'dan inmediği için buralara yazamıyor:) Konfor aracında keyifler zirvede nasıl olsa:)  Vesile ile bir kere daha güle güle kullansın inşallah.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Mustafa Liman

Her yönüyle harika bir tercih olmuş kardeşim. İyi günlerde huzur ve güvenle kullan.

Döşemeleri için bile alınır bu makine :) Darısı başımıza.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Aldığımdan beri 7 bim km yol yaptım, yaklaşık 3 ayda, tam bir uzun yol arabası mesafeler insanın gözünü hiç korkutmuyor.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Aldığımdan beri 7 bim km yol yaptım, yaklaşık 3 ayda, tam bir uzun yol arabası mesafeler insanın gözünü hiç korkutmuyor.

:nazar:  :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün

Bunlar hep Audi RS6 aşkı  :nazar:  :D  :D maşallah aracınıza çok hoşuma gitti :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Sinan Yalçın Durmuş

Güle Güle Kullan Abi Kazasız Belasız :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Güle Güle Kullan Abi Kazasız Belasız :nazar:

Sağol Sinan.

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Aynen ben de Abi, 4 ayda 8 bin yapmıştım. Uzun yoldaki keyfi çok iyi oluyor büyük segmentlerin.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Şahin Topaloğlu

Ahhh ah günlerce durdu benim sitenin bahçesinde.....İç geçirmedim desem yalan olur. Sevindiğim tek nokta değerini bilecek bir arkadaşımıza gitti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Yani üç ayda 2 bin lira üzerinde mazot yaktın ha! :shok:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Biraz öyle olmuş abi, iyi gezmişiz bu ara.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

:shok: :shok: :shok:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
(düzenlendi)

Kışlık lastiklerimizi aldık, orjinal 18" jant ebadına kışlık takmak istemedim 1 takım 16" sac jant buldum onlara önce 205/55/16 lastik taktım ancak araba çok alçak oldu sonra da 205/60/16 ebadında UG9 lastik aldık lastikler fabrikadan yeni gelmişti ve hala sıcaktı.

e67cd5574074d637942013b4567d7ce9.jpg

adbe118aedaea47414c19e7354dbdfba.jpg

tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi
  • Beğen 13
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Tara tren olmus.

German şıtayla oldu, üste de Thule yazdırıcam. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Fakir işi 16 ların hayırlı olsun abi. Aramızda görmek güzel sizleri [emoji16]

Empati için böyle bişey yaptım zaar, bir sonraki hareketim 1,0 araba almak olacak.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Empati için böyle bişey yaptım zaar, bir sonraki hareketim 1,0 araba almak olacak.

Abi acele etme para biriktiriyorum corollayı yeni aldım 1-2 yıl daha bin. Haber vercem :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Abi acele etme para biriktiriyorum corollayı yeni aldım 1-2 yıl daha bin. Haber vercem :D

Ne Toyota sıymış bu nasıl bişeymiş nerenkmiş ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...