Hüseyin Sönmez 15 Kasım 2016 Yazar Paylaş 15 Kasım 2016 abi bi plastik kapak takaydın bari Kapaklara param yetmedi. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Kasım 2016 Paylaş 15 Kasım 2016 Ne Toyota sıymış bu nasıl bişeymiş nerenkmiş ? Buraya konu açmadım sosyal medyada var fotosu 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2016 Paylaş 15 Kasım 2016 Bu jantlar forumdan atılma sebebi olur. Alamanya modası abi[emoji5] Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 15 Kasım 2016 Yazar Paylaş 15 Kasım 2016 Bu jantlar forumdan atılma sebebi olur. Alamanya modası abi[emoji5] Das german. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Kasım 2016 Yazar Paylaş 21 Kasım 2016 (düzenlendi) İri mondiye göre bağac havuzu yoktu, fakir ülkelerde şıtenşın anlayışı Toros ile anıldığı için moniye göre bizde üretmemişler, Alamanda var ancak getirmesi dert, ben de bausdan metrekaresi 19 tl olan zemin pvc malzesinden 2 metrekare kadar aldım, evde tam zemine göre kestim bence oldu gibi. Bu bagajın alt pandizotu ölçü için eve getirdim mecburen. Birebir hatta bazı kesimlerini de biraz büyük şekilde kestim, böyle bişey oldu. 21 Kasım 2016 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Kasım 2016 Paylaş 21 Kasım 2016 Bu havuzun duvarları aşağı bakıyor, taşeron firma mı yaptı? 4 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Kasım 2016 Yazar Paylaş 21 Kasım 2016 (düzenlendi) Bu havuzun duvarları aşağı bakıyor, taşeron firma mı yaptı? Bütün paramı arabaya verdiğim için kenarlarına param yetmedi, para biriktirip sonradan alıcam. Havuz çok şart değil abi bence. Gerçi kayak takımlarını koyunca eriyen kar için gerekir belki. Uyarı: Zeenginlik içerir. 21 Kasım 2016 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Kasım 2016 Paylaş 21 Kasım 2016 Arka camlar açık kalırsa zenginlik kokusu içerde kalmaz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Kasım 2016 Paylaş 21 Kasım 2016 artık 3d havuz paspası var.. kumaş hemi de Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Kasım 2016 Yazar Paylaş 21 Kasım 2016 artık 3d havuz paspası var.. kumaş hemi de Benim arabaya göre yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Kasım 2016 Paylaş 21 Kasım 2016 siparişle geilo soru nyok. kk no nu yolluyorsun kafi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Kasım 2016 Yazar Paylaş 21 Kasım 2016 Bitmedi, sol arka stop içinde feci çekilde toz vardı aklıma stop farı ile gövde arasında bulunan süngerini tam oturmadığın düşünerek bir sökek hele dedim, sükünce bir problem olmadığı görülüyordu, yine farı aldım evde güzelce yıkadım, yıkama suyuna bulaşık detarjanı kattım iyice çalkaladım, durulama suyuna ise bulaşık makinesi parlatıcısı koyarak su lekesini önlemeye çalıştım, yıkarken barın bir kısmından su sızdığını gördüm, heleng Ford deidim kendi kendime, bi ultrasonik kaynaüı becerememişsin hemde zeengin arabasında, kaynak kötü olmuş tam öpüşememiş boşluklar kalmış. Farıın kirli hali, yağümur suları sızmış ve içindeki kir toza dönüşüp her yere değilmiş. Hatalı kaynağın olduğu birleşme alanları, sızıntının olduğu bölgeler. Doğru kaynağın olduğu alt kısım, birleşme yerlerine dikkat edin. Slikon ile birleşme yerlerini izole etmeye çalıştım. Temizlenmiş hali, daha kirlenmez diye umuyorum. 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Kasım 2016 Paylaş 21 Kasım 2016 hala fuzyon kafası ile nereye kadar.... atacan kk ile arabayı servise akşama hazır olsun deişim diyecen... 4 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Kasım 2016 Yazar Paylaş 21 Kasım 2016 hala fuzyon kafası ile nereye kadar.... atacan kk ile arabayı servise akşama hazır olsun deişim diyecen... Bir farı ile şahin motoru alınıyor biliyon mu? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Kasım 2016 Paylaş 21 Kasım 2016 Bir farı ile şahin motoru alınıyor biliyon mu? penecere açalım yine koktu buralaar pek zengince 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Kasım 2016 Yazar Paylaş 21 Kasım 2016 Bitmedi. Çakmakliktaki aydınlatmadan alentrik alarak karaınlık bir bölgeyi aydınlattık. (akım farlara bağlı farı aiınca geliyor) 8 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Kasım 2016 Paylaş 21 Kasım 2016 penecere açalım yine koktu buralaar pek zenginceNoname önünden geçerken Osman bişey yapsın buna 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 22 Kasım 2016 Yazar Paylaş 22 Kasım 2016 Noname önünden geçerken Osman bişey yapsın buna Arkadan doğru dolanıyoruz genelde. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Ya neresi zengin bu arkadaşın kışın kullanmak için lastik almış. Benim bildiğim zengin adamın 4x4 ü olur hatta hafta sonları kullanmak için de tek kapı arabası olur. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 22 Kasım 2016 Yazar Paylaş 22 Kasım 2016 Ya neresi zengin bu arkadaşın kışın kullanmak için lastik almış. Benim bildiğim zengin adamın 4x4 ü olur hatta hafta sonları kullanmak için de tek kapı arabası olur. Çağlar abinin dediği gibi 18" fabrikasyon cant diyom, tek lastiğin fiyatı ile bir ay geçinen ayle var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Mk4 alacağına ev alsaydın lebidetya 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts