İçeriğe Yönlendir

Yeni Şirket Arabamız

Arda Bülent Güzel

Recommended Posts

Servet Aydın

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

bize de hiç böyle şans denk gelmez.

Dekupajı KAptım geliyorum
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Şimdi alam mı almayammı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

inidirme bağlı? güzel de anten seçimine bağlı

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

İndirim teklifini aldıktan sonra değerlendirin. 

İndirimi aldıktan sonra örneğin 5000 Tl araç alırken indirim alın + tavan barları ( orjinal ) , 2 servis ücretsiz gibi ekstra taleplerle pazarlığa oturun.

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

5000 aşağı olursa almıyorum ozaman birde tavana güzel bir benim firmanın kaplama reklamı nasıl olur

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Çaktırmadan şase noyu fotola

neden dedem servet Ağa'm.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Aracı almazsın, yarın bugün bilmeden başkası alıp foruma yolu düşerse hakkını savunacak bölgemiz olur

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Aracı almazsın, yarın bugün bilmeden başkası alıp foruma yolu düşerse hakkını savunacak bölgemiz olur

Akıllı adam vesselam. :)

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Nasıl delinmiş ki orası :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

5000 az, gecen nissan in bayi karlarini gorduk forumda. Daha fazla olmali

Yorum bağlantısı
İbrahim Çelik

İyi bir indirimden sonra alırım. Kaportacı Hashüs'e götürürüm avuç içi kadar boyalı diye binerim.

Yorum bağlantısı
Alparslan Coban

Arda Bey bence araca bi ekspertiz yaptirin belkide o tavanda boya ya da duzeltme vardir gayet problem olucak bir sey bu dunyanin parasini verip hatali arac mi alicaz tamir olursa direk tavan islem gormus ikinci el muamelesi yapin 10 bin tl nn altinda bi indirimin yuzune bakmam şahsen neticede siz sifir arac parasi vericeksiniz ozaman arac hatasiz olucak yok ben adamlarin tavani delik arabasini alicaksam bir bedeli olmali ayni arabayi ertesi gun bayiye gotursek fiyat belirlemeye nerden baslarlar acaba

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
(düzenlendi)

Fırsatı ganimete çevirmeye çalışmakta üstümüze yok [emoji33] , boş ver Arda Sen zaten sıfır ve hatasız araç almaya niyetlenmişsin 3_5 e bakıp satarken de sıkıntı yaşamanın bir anlamı yok.

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alparslan Coban

valla sifir araba siparisi veren adama tavani delik arabayi tamir edip satmayi teklif ediyolarsa firsat ve ganimet kavramlari tartisilir

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Misafir

Alınır mı, alınmaz mı bilmem ama, o bayiden aldığım araca muhakkak bir ekspertiz yaptırırdım.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

sağlam bir indirim kopartırsam ben alırdım sonuçta delik 1 cm fotoğrafları olduktan sonra satarkende bir sıkıntı olmaz 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Turkmen

Ben kesinlikle almam, tavanı hasarlı 2. el fiyatına vermedikçe. hem zaten sıfır fiyatı gözden çıkarılmış, defolu mala razı olmak bence mantıklı değil.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Şimdi bu aracı yapıp bana verselerdi nerden anlardım mesela. Sıkıntısız araç aldım mesela elemanın altına verdim evine gitti tepesine Saksı düştü mesala yine Aracın tavanı gitti mesala. Ve bu araç ticari araç. Eleman afedersiniz Ağzına sıcacak Aracın. Bu araç 5 sene kadar bizde kalacak. Ben söyle düşündüm bu aracı 5000 ve üstü indirimli alıyım. Aracın fotosunu çekeyim dışarda yaptırıp hasar kaydı yaptırmayım ve serviste yapıldığı görünmesin. Ve en az 2 bakım bedavaya getireyim diye düşündüm. Ha Sıfır kendime BMW alsam kesinlikle hasarlı araç almam. Ama ticari olunca alayımmı diye beyin Fırtınası yapıyorum. Bu araç 39 binlik bir araç 10 bin tl indirim yapacaklarını sanmıyorum. Ama ben yinede zorlayacağım almaya pazartesi gidip rest çekip geleceğim tutarsa alacam tutmazsa yeni araç isteyeceğim.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Metehan Şahin

Şirket aracı olarak şantiyede kullanılacaksa hiç düşünmeden alın. 1 - 2 yıl sonra araç zaten tanımayacak bir hale gelecek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Şirket aracı olarak kullanılacaksa sağlam bi indirmle alırdım. Ancak orayı ne delmiş onu çok merak ettim, yorgun mermi olayı falan olabilirmi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Şirket aracı olarak kullanılacaksa sağlam bi indirmle alırdım. Ancak orayı ne delmiş onu çok merak ettim, yorgun mermi olayı falan olabilirmi.

bence mermi olayı değil. Çünkü alt tavan kaplamasında sorun yok. Bence araç Taşıma esnasında oldu.

bence mermi olayı değil. Çünkü alt tavan kaplamasında sorun yok. Bence araç Taşıma esnasında oldu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Matkap türevi ile delinmiş. Vida vs böyle delmez, eğer büker etrafını epeyce

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...