İçeriğe Yönlendir

Ka - Sol Ayna Elimde Kaldı

Erdem Günay

Recommended Posts

Erdem Günay

ayna olduğu gibi elimde kaldı maalesef :) zaten kırıkmış gayet sağlam şekilde yapıştırıp katlamasız olarak kullanılıyormuş ama bilemedim işte bira güç uygulayınca kırılıverdi. neyse istanbul bostancı sanayide 60 liraya alacağım ama internette dolanırken http://www.fulotoyedekparca.com/index.php?route=product/product&path=25_114_115&product_id=1848adlı sitede 38 liraya gördüm sağ sol fark etmez diyor tüm diğer siteler 60'dan aşağı vermezken bu site neden 38 liraya veriyor. ayrıca elinde ayna olan varsa istanbul içi satın alabilirim 

Yorum bağlantısı
Erdem Günay

stok boldur hemen alın 38 tl ye

sağ sol fark etmiyor değil mi? kırık aynayı elime alıp baktım fark etmiyor gibi ama yinede emin olamadım

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

sağ sol fark etmiyor değil mi? kırık aynayı elime alıp baktım fark etmiyor gibi ama yinede emin olamadım

Fark eder :)

Yorum bağlantısı
Erdem Günay

Fark eder :)

o zaman bostancı sanayidekini alayım o adamla sol diye konuştuk :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

2 adet yeni taktım hiç dikkat etmedim. etmez gibi.. yuvarlak girişi var zaten

Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Bende fark yok diye biliyorum. Ayna ayrında mı fark yaratıyor?

Yorum bağlantısı
Erdem Günay

2 adet yeni taktım hiç dikkat etmedim. etmez gibi.. yuvarlak girişi var zaten

üşenmedim aşağı indim baktım sağdakini söküp sola taktım :) fark etmiyor. eve çıktım 38 liralık olanı sipariş ettim yalnız kargo alıcı öder diyor yurtiçine falan verirlerse 50 lira falan olur

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

çoğu anlaşmalıdır o kadar çıkmaz sanmam

üşenmedim aşağı indim baktım sağdakini söküp sola taktım :) fark etmiyor. eve çıktım 38 liralık olanı sipariş ettim yalnız kargo alıcı öder diyor yurtiçine falan verirlerse 50 lira falan olur

Ka güzelliği... sağdan sola soldan sağa 5 dak sök tak :f1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sağ sol farketmeyen ne aynası bu yaa, aynanın içi mi. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Sağ sol farketmeyen ne aynası bu yaa, aynanın içi mi. 

komple... yan girşi yuvarlak içerde palstik bilezik var.. vidalı içi.

iç temizlik için komple koltuğu halıyı sök yıka kurut tak 10 dak... lem

Yorum bağlantısı
Erdem Günay

çoğu anlaşmalıdır o kadar çıkmaz sanmam

Ka güzelliği... sağdan sola soldan sağa 5 dak sök tak :f1:

vallahi abi yapboz gibi araba çinden siviç sipariş ettim eğer becerebilirsem klima kontrol düğmelerini mini cooper gibi yapacağım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

vallahi abi yapboz gibi araba çinden siviç sipariş ettim eğer becerebilirsem klima kontrol düğmelerini mini cooper gibi yapacağım :)

sağ boş airbag kapağına çok güzel ekran takılır..  bi ara girşsem mi yahu

Yorum bağlantısı
Erdem Günay

sağ boş airbag kapağına çok güzel ekran takılır..  bi ara girşsem mi yahu

orayı torpido yapmayı düşünüyorum ama ekran fikride güzelmiş. boş pc kasasından (ince sac) konsol yapayım diyorum küllüğün altından el frenine kadar bozuk para ıvız zıvır koymak için derin gözleri olan. sonra onu karbon ile kaplayıp plastik görüntü veririm. hoşuma giderse 3d yazıcı ile komple parça yazdırırım

Yorum bağlantısı
Erdem Günay

MkrX8g.jpg

gösterge yerine ekran.. hem yeni moda merc lerde felan da var.

ilginç olmuş

Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz

ayna olduğu gibi elimde kaldı maalesef :) zaten kırıkmış gayet sağlam şekilde yapıştırıp katlamasız olarak kullanılıyormuş ama bilemedim işte bira güç uygulayınca kırılıverdi. neyse istanbul bostancı sanayide 60 liraya alacağım ama internette dolanırken http://www.fulotoyedekparca.com/index.php?route=product/product&path=25_114_115&product_id=1848adlı sitede 38 liraya gördüm sağ sol fark etmez diyor tüm diğer siteler 60'dan aşağı vermezken bu site neden 38 liraya veriyor. ayrıca elinde ayna olan varsa istanbul içi satın alabilirim 

Yazışmaları okudular herhalde 50 tl olmuş :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ulu orta konuşmayın diyoruz anlatamıyoruz ki :):D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Günay

yok ben söyledim :) benden sonra 50 yapın dedim :) neyse şak bir yana online satışla pek işleri yok bu adamların, sabah aradılar fiyatı güncellememiştik dediler. ama ücreti çoktan ödedim kredi kartıyla deyince iyi niyet gösterip ürünü gönderdiler sağolsunlar

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...