Erdem Günay 25 Ekim 2016 Yazar Paylaş 25 Ekim 2016 ayna geldi, dış kabı yok eskisini takıcaz yada boyuycaz bilemiyorum yarın bakıcam. bu sinyal kolunu 108 liraya aldım. aslında ilk aldığım mondeo sedan sinyal koluydu ve arka silecek çalıştırmıyordu kısa bir telefon trafiğinden sonra ilgili arkadaş sağolsun aynı paraya ford ka'nın orjinal kolunu gönderdi. şimdi bunu kendim takabilir miyim acaba? elektrikçiye 40-50 lira vermemiş olurum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 Hayirli olsun. Airbag sokulecrkr, direksiyon sökülecek, etrafındaki cerceve de. Yani ilk kez yapacaksaniz yapmayin derim. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Günay 25 Ekim 2016 Yazar Paylaş 25 Ekim 2016 Hayirli olsun. Airbag sokulecrkr, direksiyon sökülecek, etrafındaki cerceve de. Yani ilk kez yapacaksaniz yapmayin derim. peki hocam elektrikçiye gideceğiz değil mi? servise falan değil Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 bir oto elektrikçisi sinyal kolunu güzelce takabilir 1 Yorum bağlantısı
Erdem Günay 25 Ekim 2016 Yazar Paylaş 25 Ekim 2016 bir oto elektrikçisi sinyal kolunu güzelce takabilir tamamdır teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Erdem Günay 25 Ekim 2016 Yazar Paylaş 25 Ekim 2016 bu ayna kabını nasıl değiştireceğim? videolarda gördüğüm kadarıyla aynayı kabından içine tornavida sokarak dişlerinden ayırıyorlar. yapıcam ama korkuyorum ayna elimde kalacak diye ford ka için doğru düzgün bir video bulamadım ama fiesta için söylediğim şekilde ayırıyorlardı. işe yaramı ki bizim aynada Yorum bağlantısı
Musa Değerli 26 Ekim 2016 Paylaş 26 Ekim 2016 Aynayı komple değiştir neden kabını değiştireceksin.İçeriden iç kapağı çıkar orada plastik bir somun var onu sök çıkıyor.Aynalar da astarlı galiba sanayide arabanın renginin aynısından sprey bastır boya mis Boyamak için iç aynayı sökmek için de aynen tornavidayı sok kenardan içindeki tırnaklardan ayrılır hemen ayna camı hop elinde 1 Yorum bağlantısı
Erdem Günay 26 Ekim 2016 Yazar Paylaş 26 Ekim 2016 Aynayı komple değiştir neden kabını değiştireceksin.İçeriden iç kapağı çıkar orada plastik bir somun var onu sök çıkıyor.Aynalar da astarlı galiba sanayide arabanın renginin aynısından sprey bastır boya mis Boyamak için iç aynayı sökmek için de aynen tornavidayı sok kenardan içindeki tırnaklardan ayrılır hemen ayna camı hop elinde abi sokmesi kolayda o aynayi geri kabin icine koymak ölüm beceremedim tabi ki zaten sinyal silecek kolunu takmasi icin elektriciye gidecektim sagolsun usta isitarak halletti. sinyal silecek kolunun dortlu dugmesi kisa geldi ayna kapidaki delige tam oturmadi. kisaca biraz fazla para verip yan sanayiden uzak durucan Yorum bağlantısı
Musa Değerli 26 Ekim 2016 Paylaş 26 Ekim 2016 abi sokmesi kolayda o aynayi geri kabin icine koymak ölüm beceremedim tabi ki zaten sinyal silecek kolunu takmasi icin elektriciye gidecektim sagolsun usta isitarak halletti. sinyal silecek kolunun dortlu dugmesi kisa geldi ayna kapidaki delige tam oturmadi. kisaca biraz fazla para verip yan sanayiden uzak durucan Aynanın oturması lazım.İçine takılan küçük yarım boru ters takılmıştır ya da sağ sola takılmıştır.Hassas bir durumu yok oturması için Yorum bağlantısı
Erdem Günay 26 Ekim 2016 Yazar Paylaş 26 Ekim 2016 tesekkur ederim musa abi ogret bize herseyi. bu arada arkadaslarim bu aynadan almak isteyenler icin aynanin dis kabi aslinda guzel, yumusak koruklu orjinali gibi sert degil ve ayarlama hassasiyeti iyi sadece orjinal kalip ile uyumu vasat. almak isteyenler bence iki adet alsinlar sagli sollu kullansinlar ozellikle benimki gibi gumus renkli arabalarda guzel duruyor. silecek sinyal koluna gelince pek begenmedim ama ama goruntu itibariyle, kullanim olarak pek fark yok. 200 lira daha fazla verip orjinalini almak pek isime gelmedi. Hayirli olsun. Airbag sokulecrkr, direksiyon sökülecek, etrafındaki cerceve de. Yani ilk kez yapacaksaniz yapmayin derim. kesinlikle haklisiniz kapagi cikarttigim gibi takmam bir oldu, elektrikci takarken izledim sonra sıkıldım, dukkanin icine girip cay ile sigara ictim Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 5 Şubat 2018 Paylaş 5 Şubat 2018 Benim aynalar uzun süre kullanılır ama hafif bir döküntü başlamış, dış kaplarında sorun yok sıfır gibiler, sadece bu içine ayna kestirip mevcutun üzerine yapıştırsam diyorum, olma mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Şubat 2018 Paylaş 5 Şubat 2018 Ayna camı ayrı satılıyordu? Yok mu artık? Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 6 Şubat 2018 Paylaş 6 Şubat 2018 ben baktım ama göremedim öyle bir şey. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Şubat 2018 Paylaş 6 Şubat 2018 Camla aynı para olmuş aynalar https://urun.n11.com/oem-yedek-parca/ford-ka-kapi-aynasi-sol-cey-97kb17683ap-P198379002 Dış bükey cam olması lazım ki, görüş açısı artsın. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat 2018 Paylaş 6 Şubat 2018 3 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Camla aynı para olmuş aynalar https://urun.n11.com/oem-yedek-parca/ford-ka-kapi-aynasi-sol-cey-97kb17683ap-P198379002 Dış bükey cam olması lazım ki, görüş açısı artsın. artık toros ta üretilmiyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Şubat 2018 Paylaş 6 Şubat 2018 artık toros ta üretilmiyorSattin ya, hemen ez [emoji14] Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 14 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: artık toros ta üretilmiyor abi niye sattın Yorum bağlantısı
Recommended Posts