H.Cenk Bayrakçı Çarşamba 13:15 Paylaş Çarşamba 13:15 Mehmet Ozyurek yazdı: İflas etmiş. batmış diyenleri mahkemeye veriyorlarmış.. Haberin olsun. Batmamışlar, faaliyetleri durdurulmuş.. Geçen yılki batanlarda poliçesi olanların hali duman olmuştu.. Bunlar sermaye tamamlayıp devam ederlerse ne olur bilmiyorum.. Bunlar hakkında olumsuz konuşmak yasak, olumsuz haber vermek TGRT'de bile yasaklanmış.. % 15 işsiz var demiyoruz mesela % 85 işli var diyoruz.. Biz emmi sigortadan devam ediyoruz da (hanımın arabanın kasko-sigorta yaklaşıyor ), mağdur çokmuş. Sen onlara poliçe kesmiyorsun biliyorum ama sıkıntı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 13:33 Paylaş Çarşamba 13:33 Mehmet Ozyurek yazdı: Çinli yok ama destekli var.. Kaskosu olan araçlara trafiği aşırı indirimli yapmaya başladık.. Allianz destekliyor.. ürün de hemen yerleşmiş cümleye 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Çarşamba 13:35 Paylaş Çarşamba 13:35 Mehmet Ozyurek yazdı: İflas etmiş. batmış diyenleri mahkemeye veriyorlarmış.. Haberin olsun. Batmamışlar, faaliyetleri durdurulmuş.. Geçen yılki batanlarda poliçesi olanların hali duman olmuştu.. Bunlar sermaye tamamlayıp devam ederlerse ne olur bilmiyorum.. Bunlar hakkında olumsuz konuşmak yasak, olumsuz haber vermek TGRT'de bile yasaklanmış.. % 15 işsiz var demiyoruz mesela % 85 işli var diyoruz.. Arex sigorta eşimin çalıştığı işyerinin sahipler,aynen battı diyenlere dava açıyorlarmış,sermayeyeyi tamamlamaya çalışıyorlar,birden fazla iş kolları mevcut. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 13:37 Paylaş Çarşamba 13:37 H.Cenk Bayrakçı yazdı: (hanımın arabanın kasko-sigorta yaklaşıyor ) Sıkıntı yok, dünyada 90 ülkede sigortacılık yapan, köklü bir firmada bu.. Bir şey olmaz 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Çarşamba 13:42 Paylaş Çarşamba 13:42 konuyu açmamak üzere kapasak nasıl olur 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 13:43 Paylaş Çarşamba 13:43 emmi bi tanedeir ya... bak zamanı gelen nasıl da ikna oluyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 13:44 Paylaş Çarşamba 13:44 Fatih Keskin yazdı: konuyu açmamak üzere kapasak nasıl olur Kredi kartının ilk 8 ve son 4 hanesi ile kapatıyoruz.. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts