Cihat Küçükay 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Önder Özcan yazdı: Reklam: Gerçek: Çok iyiydi bu 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Önderin görselini beğenenleri ve paylaşanları not alıyorum. 🌂 1 8 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Önderin görselini beğenenleri ve paylaşanları not alıyorum. 🌂 Bas kı lar biii zi yıldı raaa maz 1 6 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Önderin görselini beğenenleri ve paylaşanları not alıyorum. 🌂 italyanca yazmış adam ne var ya Cihat Küçükay yazdı: Çok iyiydi bu forum tarihinin ilk on esprisine girebilir bence. 2 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Önderin görselini beğenenleri ve paylaşanları not alıyorum. 🌂 Şemsiye manidar 1 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Önderin görselini beğenenleri ve paylaşanları not alıyorum. 🌂 Abi benim elim kaydi, isteyerek olmadi 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Önderin görselini beğenenleri ve paylaşanları not alıyorum. 🌂 Fotoğraf eski olmasa daha iyiydi, yoksa Bruce Willis'ten ne eksiğin var abi? 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 saat önce Paylaş 6 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Fotoğraf eski olmasa daha iyiydi, yoksa Bruce Willis'ten ne eksiğin var abi? Hatta iki bölgede fazlası var 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Fotoğraf eski olmasa daha iyiydi, yoksa Bruce Willis'ten ne eksiğin var abi? Mahmut Yıldız yazdı: Hatta iki bölgede fazlası var Onlar olmasa direk burus vilis o derece. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Önderin görselini beğenenleri ve paylaşanları not alıyorum. 🌂 Ben 👎 seçtim abi göz önünde bulundurursak sevinirim policeden değil de şemsiyeden korktum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Önder Özcan yazdı: Bas kı lar biii zi yıldı raaa maz 👮 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Fotoğraf eski olmasa daha iyiydi, yoksa Bruce Willis'ten ne eksiğin var abi? bruce mu o tanımadım? alttakini bildim ama Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ters kelepçe. Çağlar Bayur yazdı: bruce mu o tanımadım? alttakini bildim ama Kim alttaki. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce @Önder Özcan abi ellerine sağlık çok güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: @Önder Özcan abi ellerine sağlık çok güzel olmuş Çok cesur gördüm seni. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Çok cesur gördüm seni. Daha 10 ay var ya ohooo unutursun ki 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Daha 10 ay var ya ohooo unutursun ki Ama şu an 100 dakika uzaktasın. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İ20 için trafik sigortası hepiyi sigorta 8565.00 TL. 2 taksit yapıldı. Eski araçlarımdan devam eden hasarsızlık indirimi devam etti. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ama şu an 100 dakika uzaktasın. Benim de hareket kabiliyetim var. Saksı mıyım ben (Erol Büyükburç) 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ters kelepçe. Kim alttaki. 12 ay ım var 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ama şu an 100 dakika uzaktasın. emmi elektrikli araba klozlarında firmalar arasında nasıl farklar var arkadaşın iddiası şu ki en kapsamlı poliçe ak sigortada varmış şarj esnasında bataryada oluşan sorunları bile kapsıyormuş o yüzden junipere ak sigorta yaptırdı ancak söylediği şeyler bana biraz saçma geldi Yorum bağlantısı
Recommended Posts