Mehmet Ozyurek 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şarj kritik seviyeye inmişse de mobil jeneratör hizmeti olmazsa olmazımdır Tabi herşey var bizde. Yolda kalmak yok. Biri de çıkmış Ak sigorta daha iyi demiş. 🫣 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Tabi herşey var bizde. Yılda kalmak yok. Biri de çıkmış Ak sigorta daha iyi demiş. 🫣 Bunu mu demek istediniz? Yolda kalmak yok. ?? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce ne pilliymiş arkadaş, yolda kalma, yok jenaratör, hele hele hacker saldırısı, utanmsalar anti vir verecekler oda opsiyon az yakayım diye çekilen çileye bak, pis fakirlik zor şey harbiden 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 saat önce Paylaş 19 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bunu mu demek istediniz? Yolda kalmak yok. ?? HAYIR! 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bunu mu demek istediniz? Yolda kalmak yok. ?? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce İlkay Başaran yazdı: soruya soru sorma 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Çağlar Bayur yazdı: soruya soru sorma SORCAK! 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Önder Özcan yazdı: SORCAK! c-e-v-a-p-l-a-m-ı-c-aaaa-zzzzzzz 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Tabi herşey var bizde. Her şey di mi. Ben Poliçeyi bi daha okuyayım bu gece Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Her şey di mi. Ben Poliçeyi bi daha okuyayım bu gece Ahahaha Oku 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Yol yardım kapsamında, trafikte beklemekten beli ağrıyanlara masaj? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ya da trafikte beklerken canı ciğer çekenlere özel bir poliçe var mı abi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Önder Özcan yazdı: Yol yardım kapsamında, trafikte beklemekten beli ağrıyanlara masaj? Her türlüsü.. Ama Çağlar bakıyor o işe. Mehmet Yeter yazdı: Ya da trafikte beklerken canı ciğer çekenlere özel bir poliçe var mı abi? Tüh.. Eksiği buldun.. Bu yok. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Her türlüsü.. Ama Çağlar bakıyor o işe. Tüh.. Eksiği buldun.. Bu yok. Çağlar bakıyorsa benim poliçeden çıkart abi o klozu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts