Mehmet Ozyurek Çarşamba 10:01 Paylaş Çarşamba 10:01 Çağlar Bayur yazdı: şarj kritik seviyeye inmişse de mobil jeneratör hizmeti olmazsa olmazımdır Tabi herşey var bizde. Yolda kalmak yok. Biri de çıkmış Ak sigorta daha iyi demiş. 🫣 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 10:45 Paylaş Çarşamba 10:45 Mehmet Ozyurek yazdı: Tabi herşey var bizde. Yılda kalmak yok. Biri de çıkmış Ak sigorta daha iyi demiş. 🫣 Bunu mu demek istediniz? Yolda kalmak yok. ?? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Çarşamba 11:01 Paylaş Çarşamba 11:01 ne pilliymiş arkadaş, yolda kalma, yok jenaratör, hele hele hacker saldırısı, utanmsalar anti vir verecekler oda opsiyon az yakayım diye çekilen çileye bak, pis fakirlik zor şey harbiden 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Çarşamba 11:58 Paylaş Çarşamba 11:58 İlkay Başaran yazdı: Bunu mu demek istediniz? Yolda kalmak yok. ?? HAYIR! 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 13:13 Paylaş Çarşamba 13:13 İlkay Başaran yazdı: Bunu mu demek istediniz? Yolda kalmak yok. ?? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 13:18 Paylaş Çarşamba 13:18 İlkay Başaran yazdı: soruya soru sorma 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Çarşamba 13:20 Paylaş Çarşamba 13:20 Çağlar Bayur yazdı: soruya soru sorma SORCAK! 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 13:21 Paylaş Çarşamba 13:21 Önder Özcan yazdı: SORCAK! c-e-v-a-p-l-a-m-ı-c-aaaa-zzzzzzz 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 16:19 Paylaş Çarşamba 16:19 Mehmet Ozyurek yazdı: Tabi herşey var bizde. Her şey di mi. Ben Poliçeyi bi daha okuyayım bu gece Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 17:28 Paylaş Çarşamba 17:28 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Her şey di mi. Ben Poliçeyi bi daha okuyayım bu gece Ahahaha Oku 1 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Çarşamba 19:04 Paylaş Çarşamba 19:04 Yol yardım kapsamında, trafikte beklemekten beli ağrıyanlara masaj? 1 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 19:22 Paylaş Çarşamba 19:22 Ya da trafikte beklerken canı ciğer çekenlere özel bir poliçe var mı abi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 20:17 Paylaş Çarşamba 20:17 Önder Özcan yazdı: Yol yardım kapsamında, trafikte beklemekten beli ağrıyanlara masaj? Her türlüsü.. Ama Çağlar bakıyor o işe. Mehmet Yeter yazdı: Ya da trafikte beklerken canı ciğer çekenlere özel bir poliçe var mı abi? Tüh.. Eksiği buldun.. Bu yok. 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Her türlüsü.. Ama Çağlar bakıyor o işe. Tüh.. Eksiği buldun.. Bu yok. Çağlar bakıyorsa benim poliçeden çıkart abi o klozu 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Önder Özcan yazdı: Çağlar bakıyorsa benim poliçeden çıkart abi o klozu sarayım mııı bi koli 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Önder Özcan yazdı: Çağlar bakıyorsa benim poliçeden çıkart abi o klozu Close the kloz. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts