Murat Gedik 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Benim de aracıma ait full kaskom 12900 TL tuttu Mehmet abinin dediği gibi kasko olunca 7 ay önce sigortam 8019 TL çıktı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Murat Gedik yazdı: Benim de aracıma ait full kaskom 12900 TL tuttu Mehmet abinin dediği gibi kasko olunca 7 ay önce sigortam 8019 TL çıktı. Şimdi daha çok indirim yapmaya başladı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran Paylaş 4 Haziran araba seçerken kasko trafiğe de bakmalı artık, mersolar çok uygun Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Şimdi daha çok indirim yapmaya başladı. Trafik sigortasında rekor bende yok böyle bir sigorta primi. 😀 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Koray Demir yazdı: Trafik sigortasında rekor bende yok böyle bir sigorta primi. 😀 Haha, seninkine ucuz öneri sunmuştum ama.. Sen kararı bana bırakmıştın Zaten çok fazla da yapan yoktu. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Haha, seninkine ucuz öneri sunmuştum ama.. Sen kararı bana bırakmıştın Zaten çok fazla da yapan yoktu. Sigortacıma güvenim tamdır. Ne vakit yolda kalsam kaza yapsam rahatlıkla rahatsız edebiliyorum 😅 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Koray Demir yazdı: Sigortacıma güvenim tamdır. Ne vakit yolda kalsam kaza yapsam rahatlıkla rahatsız edebiliyorum 😅 7/24 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 18:33 Paylaş Cumartesi 18:33 Mehmet Ozyurek yazdı: 7/24 bayram da bile açık acenta Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 06:18 Paylaş Pazar 06:18 Çağlar Bayur yazdı: bayram da bile açık acenta Yaparım. Dün yaptım bir tane. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazar 09:48 Paylaş Pazar 09:48 zaman daralıyor, yakında kapımı çalacak belli 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce yapar tatil matil dinlemez, hatta sokakta bile olsa yapar, yapmışlığı var Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Metin Akbal yazdı: Mehmet Bahçeli Millet dağılırdı. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 saat önce Paylaş 13 saat önce İlkay Başaran yazdı: Millet dağılırdı. Dağılmadık mı? Videoda "yapsaydı" dediği risk bence gerçekleşti zaten. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Sürücüsüz otomobiller piyasaya girince yapay zeka kasko için seni mi arayacak @Mehmet Ozyurek abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts