Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Ceed trafik 7.xxx, kasko 18.xxx(9 taksit vade farklı) Yıllardır biliyorum ki abi slm dedim "trafik si.... "dedim. sms geldi, kartınızdan .... çekilmiştir diye 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Emmi beni uyarmıştı, kartın internet ödemelerine kapalı olsun diye. Şimdi başa düştü. 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: dünyanın en hızlı ödeme çeken kişisinin bir türk olduğunu biliyor muydunuz? inanıyorum tecrübe ile sabit. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Allah seni bildiği gibi yapsın.. ekran hep kahve oldu.. 3 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: acik semsiye detayi nerden baksan kral 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce Mokka için emmi sigortadan trafik sigortası 65xx TL, Kasko 17,xxx TL. Yorum bağlantısı
Recommended Posts