Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 10:26 Paylaş Pazartesi 10:26 Köksal Yılmaz yazdı: Ceed trafik 7.xxx, kasko 18.xxx(9 taksit vade farklı) Yıllardır biliyorum ki abi slm dedim "trafik si.... "dedim. sms geldi, kartınızdan .... çekilmiştir diye 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 10:41 Paylaş Pazartesi 10:41 Emmi beni uyarmıştı, kartın internet ödemelerine kapalı olsun diye. Şimdi başa düştü. 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Pazartesi 10:49 Paylaş Pazartesi 10:49 Tansu Kalafatoğlu yazdı: dünyanın en hızlı ödeme çeken kişisinin bir türk olduğunu biliyor muydunuz? inanıyorum tecrübe ile sabit. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 11:46 Paylaş Pazartesi 11:46 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Allah seni bildiği gibi yapsın.. ekran hep kahve oldu.. 4 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan Pazartesi 12:38 Paylaş Pazartesi 12:38 Tansu Kalafatoğlu yazdı: acik semsiye detayi nerden baksan kral 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazartesi 13:16 Paylaş Pazartesi 13:16 Mokka için emmi sigortadan trafik sigortası 65xx TL, Kasko 17,xxx TL. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Trafik, kasko ve ferdi kaza sigortasında yılın ilk 6 ayında 2 milyon 255 bin 464 mağdura 100,9 milyar lira tazminat ödendi. yıllık 4 milyar euro. rakama bakın. kazalarda hatası olanlara daha ciddi rakamlar çıkarılmalı. ki sürücüden kaynaklı olanlar azalsın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Trafik, kasko ve ferdi kaza sigortasında 3 ü beraber açıklanmaz, rakamın manası kalmaz. şimdi kapanmış bir sigorta firması yetkilisi filo anlaşmasında masaya yatırmıştı, 5 dak sonra elinde çay ile kalakalmıştı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 3 ü beraber açıklanmaz, rakamın manası kalmaz. şimdi kapanmış bir sigorta firması yetkilisi filo anlaşmasında masaya yatırmıştı, 5 dak sonra elinde çay ile kalakalmıştı. geçen sene ayrı ayrı da yazmıştık. aynı kapıya çıktı. biz kaybediyoruz. ne değişti 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: geçen sene ayrı ayrı da yazmıştık. aynı kapıya çıktı. biz kaybediyoruz. ne değişti çok şey değişir, rücu diye bir şey var. far/tamponla ferdi kazanın ilgisi yok vs. motorsikletler ayrı açıklanmalı vs. Yorum bağlantısı
Erman Uzun 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Dun 2011 508 e kasko ve trafik sigortası yaptırdım yıllardır çalıştığım sigortacima Trafik sigortası 6300 tl x 3 taksit Kasko 20binx9 taksit (sinirsiz imm ve yetkili servs) Hepiyi Sigorta kaskoya 11 çıkardı ama muhatap bulamama korkusundan bildiğim kişiyle çalıştım Yorum bağlantısı
Recommended Posts