Tansu Kalafatoğlu 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Köksal Yılmaz yazdı: Ceed trafik 7.xxx, kasko 18.xxx(9 taksit vade farklı) Yıllardır biliyorum ki abi slm dedim "trafik si.... "dedim. sms geldi, kartınızdan .... çekilmiştir diye 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Emmi beni uyarmıştı, kartın internet ödemelerine kapalı olsun diye. Şimdi başa düştü. 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: dünyanın en hızlı ödeme çeken kişisinin bir türk olduğunu biliyor muydunuz? inanıyorum tecrübe ile sabit. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Allah seni bildiği gibi yapsın.. ekran hep kahve oldu.. 4 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: acik semsiye detayi nerden baksan kral 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Mokka için emmi sigortadan trafik sigortası 65xx TL, Kasko 17,xxx TL. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Trafik, kasko ve ferdi kaza sigortasında yılın ilk 6 ayında 2 milyon 255 bin 464 mağdura 100,9 milyar lira tazminat ödendi. yıllık 4 milyar euro. rakama bakın. kazalarda hatası olanlara daha ciddi rakamlar çıkarılmalı. ki sürücüden kaynaklı olanlar azalsın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Trafik, kasko ve ferdi kaza sigortasında 3 ü beraber açıklanmaz, rakamın manası kalmaz. şimdi kapanmış bir sigorta firması yetkilisi filo anlaşmasında masaya yatırmıştı, 5 dak sonra elinde çay ile kalakalmıştı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Çağlar Bayur yazdı: 3 ü beraber açıklanmaz, rakamın manası kalmaz. şimdi kapanmış bir sigorta firması yetkilisi filo anlaşmasında masaya yatırmıştı, 5 dak sonra elinde çay ile kalakalmıştı. geçen sene ayrı ayrı da yazmıştık. aynı kapıya çıktı. biz kaybediyoruz. ne değişti 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: geçen sene ayrı ayrı da yazmıştık. aynı kapıya çıktı. biz kaybediyoruz. ne değişti çok şey değişir, rücu diye bir şey var. far/tamponla ferdi kazanın ilgisi yok vs. motorsikletler ayrı açıklanmalı vs. Yorum bağlantısı
Erman Uzun 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Dun 2011 508 e kasko ve trafik sigortası yaptırdım yıllardır çalıştığım sigortacima Trafik sigortası 6300 tl x 3 taksit Kasko 20binx9 taksit (sinirsiz imm ve yetkili servs) Hepiyi Sigorta kaskoya 11 çıkardı ama muhatap bulamama korkusundan bildiğim kişiyle çalıştım Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 2024 Toyota Corolla için trafik sigortası, geçen yıl Ray sigorta11.600tl, bu yıl Hdi 13.200tl kasko,geçen yıl Türkiye sigorta(asla önermem)13.050tl,bu yıl Axa 18.500tl aracın konusunda vardı tek taraflı hasarımı kaskodan karşılatmıştım,bagaj ve tampon değişti 50.000 hasarı oluştu tramerde. Yorum bağlantısı
Recommended Posts