H.Cenk Bayrakçı 30 Nisan Paylaş 30 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: İflas etmiş. batmış diyenleri mahkemeye veriyorlarmış.. Haberin olsun. Batmamışlar, faaliyetleri durdurulmuş.. Geçen yılki batanlarda poliçesi olanların hali duman olmuştu.. Bunlar sermaye tamamlayıp devam ederlerse ne olur bilmiyorum.. Bunlar hakkında olumsuz konuşmak yasak, olumsuz haber vermek TGRT'de bile yasaklanmış.. % 15 işsiz var demiyoruz mesela % 85 işli var diyoruz.. Biz emmi sigortadan devam ediyoruz da (hanımın arabanın kasko-sigorta yaklaşıyor ), mağdur çokmuş. Sen onlara poliçe kesmiyorsun biliyorum ama sıkıntı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Nisan Paylaş 30 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Çinli yok ama destekli var.. Kaskosu olan araçlara trafiği aşırı indirimli yapmaya başladık.. Allianz destekliyor.. ürün de hemen yerleşmiş cümleye 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 30 Nisan Paylaş 30 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: İflas etmiş. batmış diyenleri mahkemeye veriyorlarmış.. Haberin olsun. Batmamışlar, faaliyetleri durdurulmuş.. Geçen yılki batanlarda poliçesi olanların hali duman olmuştu.. Bunlar sermaye tamamlayıp devam ederlerse ne olur bilmiyorum.. Bunlar hakkında olumsuz konuşmak yasak, olumsuz haber vermek TGRT'de bile yasaklanmış.. % 15 işsiz var demiyoruz mesela % 85 işli var diyoruz.. Arex sigorta eşimin çalıştığı işyerinin sahipler,aynen battı diyenlere dava açıyorlarmış,sermayeyeyi tamamlamaya çalışıyorlar,birden fazla iş kolları mevcut. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Nisan Paylaş 30 Nisan H.Cenk Bayrakçı yazdı: (hanımın arabanın kasko-sigorta yaklaşıyor ) Sıkıntı yok, dünyada 90 ülkede sigortacılık yapan, köklü bir firmada bu.. Bir şey olmaz 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Nisan Paylaş 30 Nisan emmi bi tanedeir ya... bak zamanı gelen nasıl da ikna oluyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Nisan Paylaş 30 Nisan Fatih Keskin yazdı: konuyu açmamak üzere kapasak nasıl olur Kredi kartının ilk 8 ve son 4 hanesi ile kapatıyoruz.. 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs trafik sigortası kapsamında sigorta şirketlerinin ödedikleri toplam tazminat tutarı 91 milyar 70 milyon 835 bin 499 lira, ödeme yapılan mağdur sayısı 2 milyon 503 bin 964 kasko sigortası kapsamında ödenen tazminat tutarı 61 milyar 756 milyon 788 bin 819 lira ve mağdur sayısı 1 milyon 449 bin 257 kişi ferdi kaza sigortasında toplam tazminat tutarı 37 milyon 584 bin 917 lira, ödeme yapılan mağdur sayısı 1204 toplam tazminat tutarı 91 milyar 70 milyon 835 bin 499 lira, ödeme yapılan mağdur sayısı 2 milyon 503 bin 964 bunların haricinde muallakta kalan dosyalar var. Rakamlara Dahil değil. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Trafik sigortasında en az bu kadar da muallak vardır. Muallaklar işi bozuyor. Dosyayla ilgilenen aracı veya avukat. 50 alacağı yere 500 dosya açıyor. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Trafik sigortasında en az bu kadar da muallak vardır. Muallaklar işi bozuyor. Dosyayla ilgilenen aracı veya avukat. 50 alacağı yere 500 dosya açıyor. evet. Bu rakamların yarıya yakını da muallak dosya. 2024 senesi verileriydi. Başka rakamlar da var ama dikkat çeken durum, aşırı ödeme yapılıyor. Gelişmiş ülkelerde nasıl acaba bu ödenen rakamlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: evet. Bu rakamların yarıya yakını da muallak dosya. 2024 senesi verileriydi. Başka rakamlar da var ama dikkat çeken durum, aşırı ödeme yapılıyor. Gelişmiş ülkelerde nasıl acaba bu ödenen rakamlar. Arabadan yürüyerek inen, bişeyim yok dayı diyene 650.000 lira ödeme yapıldı. Bir avukat, bir kaç sağlık raporu. Sonuç 650.000 Onunla yetinmediler. Bir dosyada da biz düğüne gidiyorduk arabada 4 kişiydik, düğüne yetişemedik, 50'şer bin lira manevi tazminat vereceksin diye dava açtılar.. Kurallar net olmalı, sonuçlar ona buna ayrı ayrı sonuçlanmamalı. 3 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Arabadan yürüyerek inen, bişeyim yok dayı diyene 650.000 lira ödeme yapıldı. Bir avukat, bir kaç sağlık raporu. Sonuç 650.000 Onunla yetinmediler. Bir dosyada da biz düğüne gidiyorduk arabada 4 kişiydik, düğüne yetişemedik, 50'şer bin lira manevi tazminat vereceksin diye dava açtılar.. Kurallar net olmalı, sonuçlar ona buna ayrı ayrı sonuçlanmamalı. Biz mesela şey yaptırabiliyor muyuz, 2-3 saatlik ferdi kaza sigortası. Ziyaretine gittiğimiz arkadaşlar oluyor, patlamalı atraksiyonlu işlerle ilgileniyorlar. Orada can güvenliği sıfıra yakın oluyor. Mümkün mü böyle bir sigorta çeşidi. 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Önder Özcan yazdı: Biz mesela şey yaptırabiliyor muyuz, 2-3 saatlik ferdi kaza sigortası. Ziyaretine gittiğimiz arkadaşlar oluyor, patlamalı atraksiyonlu işlerle ilgileniyorlar. Orada can güvenliği sıfıra yakın oluyor. Mümkün mü böyle bir sigorta çeşidi. Mümkün.. bir sonraki randevundan önce haber ver bana 1 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Arabadan yürüyerek inen, bişeyim yok dayı diyene 650.000 lira ödeme yapıldı. 9 sene 9 ay sonra dava açan, zamanında bi araba parası aldı 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Eşimin 2023 Model Corsa için trafik sigortası 6068,44 TL, kasko 15623,18 TL. Emmi sigorta. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Ali Cihangiroğlu yazdı: Emmi, yine yaktın bizi Cenk'e bakma sen, o çok dolu yaptırdı ya. 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Cenk'e bakma sen, o çok dolu yaptırdı ya. Ya ben ne diyeyim abi? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Cem Işık yazdı: Ya ben ne diyeyim abi? Allah başkalarına da nasip etsin inşallah amin gibi bir hayır duası alabiliriz Cem abi. Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Mehmet Yeter yazdı: Allah başkalarına da nasip etsin inşallah amin gibi bir hayır duası alabiliriz Cem abi. Amin kardeşim, Allah herkese daha iyilerini versin inşallah (ben dahil) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Cem Işık yazdı: Ya ben ne diyeyim abi? Sen her şeyi diyeblirsin Cem. Herkes kadar tek başına konuşabilirsin. 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Yenge kaskoyu anneler günü hediyesi olarak aldı sanırım Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Cenk'e bakma sen, o çok dolu yaptırdı ya. Tedbirli olmak lazım, ben trafikte iyice evham oluyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Trafik sigortasında önemli karar: Tahkim kararları kesin, sigorta şirketleri giderleri karşılamayacak. Sigorta Tahkim Komisyonu’nun verdiği kararlar kesin sayılacak ve bu kararlara itiraz edilemeyecek. Ayrıca, trafik kazalarındaki geçici iş göremezlik parası ve bakıcı gideri, sigorta şirketlerinden karşılanmayacak. Bu karar, vatandaşların sigorta uyuşmazlıklarında yargı yolunu nasıl kullanabileceklerini ve sigorta şirketlerinin yükümlülüklerini belirleyen önemli bir adım oldu. https://www.patronlardunyasi.com/anayasa-mahkemesinden-trafik-sigortasinda-onemli-karar-tahkim-kararlari-kesin-sigorta-sirketleri-giderleri-karsilamayacak 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts