Murat Gedik Çarşamba 06:01 Paylaş Çarşamba 06:01 Benim de aracıma ait full kaskom 12900 TL tuttu Mehmet abinin dediği gibi kasko olunca 7 ay önce sigortam 8019 TL çıktı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 06:31 Paylaş Çarşamba 06:31 Murat Gedik yazdı: Benim de aracıma ait full kaskom 12900 TL tuttu Mehmet abinin dediği gibi kasko olunca 7 ay önce sigortam 8019 TL çıktı. Şimdi daha çok indirim yapmaya başladı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 12:54 Paylaş Çarşamba 12:54 araba seçerken kasko trafiğe de bakmalı artık, mersolar çok uygun Yorum bağlantısı
Koray Demir Çarşamba 17:03 Paylaş Çarşamba 17:03 Mehmet Ozyurek yazdı: Şimdi daha çok indirim yapmaya başladı. Trafik sigortasında rekor bende yok böyle bir sigorta primi. 😀 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 19:32 Paylaş Çarşamba 19:32 Koray Demir yazdı: Trafik sigortasında rekor bende yok böyle bir sigorta primi. 😀 Haha, seninkine ucuz öneri sunmuştum ama.. Sen kararı bana bırakmıştın Zaten çok fazla da yapan yoktu. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Çarşamba 19:39 Paylaş Çarşamba 19:39 Mehmet Ozyurek yazdı: Haha, seninkine ucuz öneri sunmuştum ama.. Sen kararı bana bırakmıştın Zaten çok fazla da yapan yoktu. Sigortacıma güvenim tamdır. Ne vakit yolda kalsam kaza yapsam rahatlıkla rahatsız edebiliyorum 😅 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 20:02 Paylaş Çarşamba 20:02 Koray Demir yazdı: Sigortacıma güvenim tamdır. Ne vakit yolda kalsam kaza yapsam rahatlıkla rahatsız edebiliyorum 😅 7/24 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts