Köksal Yılmaz 4 Ağustos Paylaş 4 Ağustos Ü.Emre Kartal yazdı: 28000 desem mesela 😄 Tahminim şöyle bir konuşma geçti; Emmi: Kaskon 16000 tl Ysb: Bayaa yüksekmiş Emmi: 2 far alsan daha yüksek tutar Ysb:Yapalım Emmi 2 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ağustos Paylaş 4 Ağustos Köksal Yılmaz yazdı: Tahminim şöyle bir konuşma geçti; Emmi: Kaskon 16000 tl Ysb: Bayaa yüksekmiş Emmi: 2 far alsan daha yüksek tutar Ysb:Yapalım Emmi Ysb ye demedim ama Çok pahalanmış yapmayalım diyene Sen cam ve far fiyatlarını bir sor da gel diyorum. Çekici lazım olsa 500 liradan aşağı kontak açmıyor ya. Çekicisi var, camı var, daha önemli ihtiyari mali mesuliyeti var. Sadece imm poliçesi yapsak bugün için 470 lira. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Ağustos Paylaş 4 Ağustos Köksal Yılmaz yazdı: Tahminim şöyle bir konuşma geçti; Emmi: Kaskon 16000 tl Ysb: Bayaa yüksekmiş Emmi: 2 far alsan daha yüksek tutar Ysb:Yapalım Emmi Konuşma benzer oldu ama kendi kendime dedim ben bu paraya iki far alamayız diye. Akıllı adamın hali başka oluyor. 😄 5 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos bana güzel bitane kesti mehmet abi lakin alternatif tekliflerde hesaplamış bazıları efsaneydi 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Ben kendi kasko ve trafik sigortama çok diyordum ama etraftan duyduğum rakamlardan sonra ucuz kurtulmuşum... 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Efsanelere erişim zorlaştı 😅 Abi şirket aracının altını vurdum, beyan verdim şimdi yapılıyor. Bu beyan benim kaza riskimi arttırır mı, seneye kaskom zamlanır mı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Sami Demirpaz yazdı: Abi şirket aracının altını vurdum, beyan verdim şimdi yapılıyor. Bu beyan benim kaza riskimi arttırır mı, seneye kaskom zamlanır mı ? Fiyatı artırmak için her bahaneyi bulabilme ihtimalimiz var Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Sami Demirpaz yazdı: Abi şirket aracının altını vurdum, beyan verdim şimdi yapılıyor. Bu beyan benim kaza riskimi arttırır mı, seneye kaskom zamlanır mı ? Seneye mi Çoktan zamlandı bile, sesi duymadın mı? Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Önder Özcan yazdı: Seneye mi Çoktan zamlandı bile, sesi duymadın mı? Ne sesi, karterden gelen ses mi 😂 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Önder Özcan yazdı: Seneye mi Çoktan zamlandı bile, sesi duymadın mı? Geçen hafta zaten bir yanlış alarm ile kasko tarihim geçti sandım, el ayak titredi. Erdem Doğan yazdı: Ne sesi, karterden gelen ses mi 😂 Gümmm diye vurdum bro, Esenyurt sokakları 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Erdem Doğan yazdı: Ne sesi, karterden gelen ses mi 😂 Ne karteri ya Devamı "to the blackboard" olan ses 2 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Önder Özcan yazdı: Ne karteri ya Devamı "to the blackboard" olan ses Öncesi "haşırt" olan mı o? Hani roma mızrağı kürdan kalır dediğimiz? 🤣 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Yandı yürekler yandı kasko fiyatına canlar yandı… @Mehmet Ozyurek 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Yandı yürekler yandı kasko fiyatına canlar yandı… @Mehmet Ozyurek Sen kartın limitini artırmayı unutma. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Maden Cuma 07:24 Paylaş Cuma 07:24 Trafik sigortalarına Eylül güncellemesi resmi gazetede yayınlanmış. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Cuma 10:28 Paylaş Cuma 10:28 Bu gidişle bugünkü kasko fiyatlarına seneye sigorta ancak yaparız. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 12:06 Paylaş Cuma 12:06 1 eylül itibari ile Minibüs otobüs kamyon ve çekiciler için % 10 Diğer gruplar (otomobil, kamyonet vb için % 20 Ayrıca, Her ay bir önceki aya göre % 4,75 Geçmişte şunlar yaşandı Şubatta % 25 Temmuzda %25 Önce aylık % 1,5 periyodik idi. Daha sonra % 2,25 e çıkmıştı.. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Cuma 12:10 Paylaş Cuma 12:10 Metin Uca nın programında haka dansı vardı, nedense o geldi aklıma Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık Cuma 13:47 Paylaş Cuma 13:47 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: 1 eylül itibari ile Minibüs otobüs kamyon ve çekiciler için % 10 Diğer gruplar (otomobil, kamyonet vb için % 20 Ayrıca, Her ay bir önceki aya göre % 4,75 Geçmişte şunlar yaşandı Şubatta % 25 Temmuzda %25 Önce aylık % 1,5 periyodik idi. Daha sonra % 2,25 e çıkmıştı.. Nasıl işin içinden çıkacağını düşünürken.. Anlık modum.. Cuma 13:48 tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Dün saat 06:56 Paylaş Dün saat 06:56 Oğuzkan Erışık yazdı: Nasıl işin içinden çıkacağını düşünürken.. Anlık modum.. Senin kasko trafik yenileme zamanı eylüldeydi dimi Allah ödeme kolaylığı versin Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Senin kasko trafik yenileme zamanı eylüldeydi dimi Allah ödeme kolaylığı versin Benim de Eylül ayında. Kara kara düşünmeye başladım şimdiden... Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Senin kasko trafik yenileme zamanı eylüldeydi dimi Allah ödeme kolaylığı versin Neyseki ocakta değil 😂😂 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Benimde eylülde, kendimce biraz yoklama yaptım. 15000 lira teklif veren de oldu, 4000 de 🙂 kapsamları vs farklı tabi ama durum gösteriyorki sağlam bir buse konacak yanağa 😅 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Serdar Göktaş yazdı: Benim de Eylül ayında. Kara kara düşünmeye başladım şimdiden... Zor gerçekten.Sürekli artıyo nereye kadar gidecekse Benim ağustosta bitiyordu temmuz sonunda yaptırdım 6.000 küsür TL Oğuzkan Erışık yazdı: Neyseki ocakta değil 😂😂 Bardağın dolu tarafından bakmak bu olsa gerek 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts