Koray Demir 14 Kasım 2025 Paylaş 14 Kasım 2025 Çağlar Bayur yazdı: volant ve baskı seti tornacıya gidecek, sıfır parçalar, pammuk gibin olacak Bunlarda torna payı mı var bazı volanlara taşlama olmuyordu işlem sonrası sorunlara yol açıyordu diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2025 Paylaş 15 Kasım 2025 Koray Demir yazdı: Bunlarda torna payı mı var bazı volanlara taşlama olmuyordu işlem sonrası sorunlara yol açıyordu diye hatırlıyorum. baskıyı volanta tam ortalayıp tüm ayakların homojen basmasını sağlıyor, tornacının oradaki görevi aslında hizalama , çoğu tornacı ben bunları ne yacağım da der. orası ayrı hikaye 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 31 Aralık 2025 Yazar Paylaş 31 Aralık 2025 2025 yılının son gününe hatıra kalsın. Yapay zekadan yardım aldım. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Mehmet Yeter yazdı: 2025 yılının son gününe hatıra kalsın. Yapay zekadan yardım aldım. nasıl yani sizde de mi kar yok Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 31 Aralık 2025 Yazar Paylaş 31 Aralık 2025 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: nasıl yani sizde de mi kar yok Kar gerçek. Fotonun orjinali bu. 6 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Ocak Yazar Paylaş 21 Ocak (düzenlendi) Debriyaj baya yukarıdan kavramaya başlamıştı. Baskı balata, volant ve bilyesi değişti. Parça:22000tl marka:sachs Sağ motor kulağı: 2000 marka: febi Şanzıman üst takozu: 1500 marka: margo Sağ aks: 3000 marka: veko Aks keçeleri:500 Şanzıman ve hidrolik yağı ile beraber işçilik 6500 tuttu. Esas şikayetim yukarıda belirttiğim sorunla beraber rölantide titreme idi. Kavramada sorun çözüldü ancak titreme az da olsa gitti ancak devam ediyor. Enjektörlere tekrar bakılacak. Not olsun: 225binde baskı balata değişti. 21 Ocak tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ocak Paylaş 21 Ocak sol ayak debriyaj üstünde sürmüyorsun değil mi alışkanlık? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Ocak Yazar Paylaş 21 Ocak Çağlar Bayur yazdı: sol ayak debriyaj üstünde sürmüyorsun değil mi alışkanlık? Yok abi sürekli vitesle oynayan birisi değilim. Sadece rampa kalkışlarında debriyajı zorluyor olabilir. Sizce balatanın durumu nasıl? Ancak sert kalkışlar yaptığım oluyor. Bu arada sağ motor kulağı tanıdık geldi mi? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ocak Paylaş 21 Ocak Mehmet Yeter yazdı: sağ motor kulağı tanıdık geldi mi? en sevdiğim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 13:25 Yazar Paylaş Pazartesi 13:25 (düzenlendi) Mehmet abi sigortasını yeniledi. Biraz daha bizimle devam edecek hayırlısı ile. Sağlık hizmeti de dahil oldu Pazartesi 13:28 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 13:42 Paylaş Pazartesi 13:42 Güzel araba. güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Pazartesi 13:46 Paylaş Pazartesi 13:46 Mehmet Yeter yazdı: Sağlık hizmeti de dahil oldu Bize anca selam veriyor. Demek diğer üyelere sağlık hizmeti de sunuluyor. İlk yenileme döneminde soracağım bunu 1 1 Yorum bağlantısı
Hakan Berk Pazartesi 14:28 Paylaş Pazartesi 14:28 Mehmet Yeter yazdı: Debriyaj baya yukarıdan kavramaya başlamıştı. Baskı balata, volant ve bilyesi değişti. Parça:22000tl marka:sachs Sağ motor kulağı: 2000 marka: febi Şanzıman üst takozu: 1500 marka: margo Sağ aks: 3000 marka: veko Aks keçeleri:500 Şanzıman ve hidrolik yağı ile beraber işçilik 6500 tuttu. Esas şikayetim yukarıda belirttiğim sorunla beraber rölantide titreme idi. Kavramada sorun çözüldü ancak titreme az da olsa gitti ancak devam ediyor. Enjektörlere tekrar bakılacak. Not olsun: 225binde baskı balata değişti. hayırlı olsun işçilik uygun duruyor bana yaklaşık 10 bin işçilik söylediler baskı balata volant bilya için Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Pazartesi 14:58 Paylaş Pazartesi 14:58 Mehmet Yeter yazdı: Biraz daha bizimle devam edecek Tüh altın bozdurduydum bugün 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 15:24 Yazar Paylaş Pazartesi 15:24 Hakan Berk yazdı: hayırlı olsun işçilik uygun duruyor bana yaklaşık 10 bin işçilik söylediler baskı balata volant bilya için Teşekkür ederim. Usta 6.5 deyince içinde debriyaj yağı ile beraber şaşırdım. Usta kaç yapalım dedi. Ne siz üzülün ne de ben üzüleyim. Orta yolu bulduk. İnşallah siz de temiz işçilik yapan bir yer bulabilirsiniz. Oğuzkan Işık yazdı: Tüh altın bozdurduydum bugün Anlaşabiliriz şu anda yapmak istediğim birkaç şey var onları yapınca satmayı düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Berk Pazartesi 16:45 Paylaş Pazartesi 16:45 (düzenlendi) Mehmet Yeter yazdı: Teşekkür ederim. Usta 6.5 deyince içinde debriyaj yağı ile beraber şaşırdım. Usta kaç yapalım dedi. Ne siz üzülün ne de ben üzüleyim. Orta yolu bulduk. İnşallah siz de temiz işçilik yapan bir yer bulabilirsiniz. Çok iyi olmuş, güle güle kullanın. Çok şükür ustam iyi ama işte biraz parçadan biraz işçilikten eklemeleri var Pazartesi 16:46 tarihinde Hakan Berk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 14:50 Yazar Paylaş Salı 14:50 Enjektörler için bakım yaptık. Sorun ilk çalıştırma da gaz yemiyor gibiydi. Rölantide volantı değiştirmemize rağmen titreme vardı. Sonuç enjektörlere ayar yapıldı. Sorun motor sıcakken çözüldü gibi görünüyor. Soğukken bir daha bakmak lazım. Tutar 5500 lira. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir Salı 17:29 Paylaş Salı 17:29 Çağlar Bayur yazdı: oldukça uygun Püf noktası burda bence “Sorun motor sıcakken çözüldü gibi görünüyor” 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 18:48 Yazar Paylaş Salı 18:48 Koray Demir yazdı: Püf noktası burda bence “Sorun motor sıcakken çözüldü gibi görünüyor” Haklısınız yarın motor soğukken kontrol edeceğim. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 18:20 Paylaş Çarşamba 18:20 Mehmet Yeter yazdı: Haklısınız yarın motor soğukken kontrol edeceğim. kamu oyu helak oldu meraktan sonuç nedir? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 20:48 Yazar Paylaş Çarşamba 20:48 Çağlar Bayur yazdı: kamu oyu helak oldu meraktan sonuç nedir? Soğuk diye evden çıkmadım abi yarın kesin yazarım kamuoyuna duyurumdur. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Çarşamba 21:23 Paylaş Çarşamba 21:23 Çağlar Bayur yazdı: kamu oyu helak oldu meraktan sonuç nedir? Sabah işe geç kaldı ve dikkat etmeden çıktı yola kesin 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 21:48 Yazar Paylaş Çarşamba 21:48 Oğuzkan Işık yazdı: Sabah işe geç kaldı ve dikkat etmeden çıktı yola kesin Yok yahu evdeydim. Evden ekmek almaya anca çıktım o da akşam yemeği için. Ancak yarın kesin çalıştırırım aracı. Ancak dikkatimi çeken durum anlık yakıt tüketimi tamir olmadan önce ilk çalıştırmada 1.8le başlayıp 1.2ye düşüyor biraz daha bekleyince 0.6 ile 1.2 arasında gidip geliyordu. Şimdi bu durum nasıl değişicek göreceğiz bakalım. Arabada aslında yapmam gereken ufak tefek işler var. Ayna altı ledleri değiştirmem lazım. Arka taraftaki ayak altı ledleri değiştirmem lazım. Bir de arabanın içini temizlemem lazım ancak soğuk evden çıkasım gelmiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts