Mehmet Yeter Pazartesi 12:15 Yazar Paylaş Pazartesi 12:15 Çağlar Bayur yazdı: kalitesiz mazot olabilir kızdırma bujilerinden birkaçı elveda etmiş olabilir Mazotu aynı pompa aynı istasyondan alıyorum abi. Motal. Ama dediğiniz gibi kızdırma bujilerini haftaya kontrol ettireceğim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kalitesiz mazot olabilir kızdırma bujilerinden birkaçı elveda etmiş olabilir Isıtma bujileri niçin patlıyor abi? Düzensiz elektrik verildiği için mi yoksa başka bir sebebi mi var? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Isıtma bujileri niçin patlıyor abi? Düzensiz elektrik verildiği için mi yoksa başka bir sebebi mi var? minnacık bir parça içinde daha da minnacık bir tel, etrafı 600C lerde titreşim de cabası, ben de olsam patlardım yani mesela mondeo daki iki misli kalın onlar daha uzun gidiyor sökerken de kırılmıyor. fransızının tasarımı işte illa bir çıkıntılık yapacak 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts