Mehmet Yeter 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart Çağlar Bayur yazdı: kalitesiz mazot olabilir kızdırma bujilerinden birkaçı elveda etmiş olabilir Mazotu aynı pompa aynı istasyondan alıyorum abi. Motal. Ama dediğiniz gibi kızdırma bujilerini haftaya kontrol ettireceğim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 07:35 Yazar Paylaş Dün saat 07:35 Çağlar Bayur yazdı: kalitesiz mazot olabilir kızdırma bujilerinden birkaçı elveda etmiş olabilir Isıtma bujileri niçin patlıyor abi? Düzensiz elektrik verildiği için mi yoksa başka bir sebebi mi var? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 09:46 Paylaş Dün saat 09:46 Mehmet Yeter yazdı: Isıtma bujileri niçin patlıyor abi? Düzensiz elektrik verildiği için mi yoksa başka bir sebebi mi var? minnacık bir parça içinde daha da minnacık bir tel, etrafı 600C lerde titreşim de cabası, ben de olsam patlardım yani mesela mondeo daki iki misli kalın onlar daha uzun gidiyor sökerken de kırılmıyor. fransızının tasarımı işte illa bir çıkıntılık yapacak 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Bugün tamir defterimize notlar Yağ castrol 5.30 1800 Yağ filtresi 300 Hava filtresi 300 Kızdırma bujileri europar 1600 Arka viraj takozları 800 İşçilik 2000 Not: Bujiler sağlam çıktı. Bujilerden birinde yağ tespit ettik. Dumanın rengi mavi dedi. Üst kapak gidici gibi. Marş dinamosu bozuldu. Araba sanayide kaldı. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Yeter yazdı: . Bujilerden birinde yağ tespit ettik. Dumanın rengi mavi dedi. Üst kapak gidici gibi. atmodferik toros zamanından kalma duman rengi tespiti üstünden çok sular aktı deseydin. petrol rafineri konsepti dahi değişti Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: atmodferik toros zamanından kalma duman rengi tespiti üstünden çok sular aktı deseydin. petrol rafineri konsepti dahi değişti Ah be abi tecrübe denen şey güzel ama ben de o eksik. İlk çalıştırmada araç sarsıntılı çalışıyor ve duman atıyor. Şunu eklemeyi unutmuşum araç bir miktar yağ eksiltmiş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts