Mehmet Yeter 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart Çağlar Bayur yazdı: kalitesiz mazot olabilir kızdırma bujilerinden birkaçı elveda etmiş olabilir Mazotu aynı pompa aynı istasyondan alıyorum abi. Motal. Ama dediğiniz gibi kızdırma bujilerini haftaya kontrol ettireceğim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazar 07:35 Yazar Paylaş Pazar 07:35 Çağlar Bayur yazdı: kalitesiz mazot olabilir kızdırma bujilerinden birkaçı elveda etmiş olabilir Isıtma bujileri niçin patlıyor abi? Düzensiz elektrik verildiği için mi yoksa başka bir sebebi mi var? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 09:46 Paylaş Pazar 09:46 Mehmet Yeter yazdı: Isıtma bujileri niçin patlıyor abi? Düzensiz elektrik verildiği için mi yoksa başka bir sebebi mi var? minnacık bir parça içinde daha da minnacık bir tel, etrafı 600C lerde titreşim de cabası, ben de olsam patlardım yani mesela mondeo daki iki misli kalın onlar daha uzun gidiyor sökerken de kırılmıyor. fransızının tasarımı işte illa bir çıkıntılık yapacak 1 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Bugün tamir defterimize notlar Yağ castrol 5.30 1800 Yağ filtresi 300 Hava filtresi 300 Kızdırma bujileri europar 1600 Arka viraj takozları 800 İşçilik 2000 Not: Bujiler sağlam çıktı. Bujilerden birinde yağ tespit ettik. Dumanın rengi mavi dedi. Üst kapak gidici gibi. Marş dinamosu bozuldu. Araba sanayide kaldı. 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mehmet Yeter yazdı: . Bujilerden birinde yağ tespit ettik. Dumanın rengi mavi dedi. Üst kapak gidici gibi. atmodferik toros zamanından kalma duman rengi tespiti üstünden çok sular aktı deseydin. petrol rafineri konsepti dahi değişti Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Çağlar Bayur yazdı: atmodferik toros zamanından kalma duman rengi tespiti üstünden çok sular aktı deseydin. petrol rafineri konsepti dahi değişti Ah be abi tecrübe denen şey güzel ama ben de o eksik. İlk çalıştırmada araç sarsıntılı çalışıyor ve duman atıyor. Şunu eklemeyi unutmuşum araç bir miktar yağ eksiltmiş. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Yeter yazdı: . İlk çalıştırmada araç sarsıntılı çalışıyor ve duman atıyor. encektör Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 saat önce Paylaş 9 saat önce bi kaç marka hariç enjektör bence tamir edilecek parça değil mesela benim mk3 ün enjektör arızasından hep korkmuşumdur satılık mk3 mondeo hem de 112 bin de 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Fatih Keskin yazdı: bi kaç marka hariç enjektör bence tamir edilecek parça değil mesela benim mk3 ün enjektör arızasından hep korkmuşumdur satılık mk3 mondeo hem de 112 bin de Anladığıma göre enjektörün içindeki parçaları yenilesek olmaz mı? Marş motorunun son hali usta bitmiş diyor. Bilindik bir marka marş dinamosu bakıyorum yakınlarda. 8 saat önce tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Anladığıma göre enjektörün içindeki parçaları yenilesek olmaz mı? Marş motorunun son hali usta bitmiş diyor. Bilindik bir marka marş dinamosu bakıyorum yakınlarda. Dinamocular bu işin revizyonunu yapıyor abi. Bulunduğun yerde sanayi durumu nedir bilemiyorum ama her türlğ revizyonu yaparlar. Dinamocuca çıraklık etmiştim okul zamanları hiç söküpde yenisini taktığımız olmamıştı 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Siverek sanayisinde yenisini sipariş ettim artık onu bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Siverek sanayisinde yenisini sipariş ettim artık onu bekliyoruz. siverek nerede len Giresun tarafı dimi 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Anladığıma göre enjektörün içindeki parçaları yenilesek olmaz mı? Evet lakin buna karar verecek kişi enjektör tamiri yapan yerler. Onları bulmanız lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Fatih Keskin yazdı: siverek nerede len Giresun tarafı dimi Yok abi Şanlıurfa. Sani Gerşon yazdı: Evet lakin buna karar verecek kişi enjektör tamiri yapan yerler. Onları bulmanız lazım. Araştımaya devam edeceğim. İllaki buluruz. Tamir defterine bir not daha Marş dinamosu wutse marka 6000 İşçilik 2000 2 saat önce tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İyi bişeye benziyor güle güle kullan abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Teşekkür ederim. İnşallah öyledir. Ancak dertler bitmedi. Araçta motor soğukken çalıştığında duman atma var. Onu da çözeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Bugün tamir defterimize notlar Yağ castrol 5.30 1800 Yağ filtresi 300 Hava filtresi 300 Kızdırma bujileri europar 1600 Arka viraj takozları 800 İşçilik 2000 Not: Bujiler sağlam çıktı. Bujilerden birinde yağ tespit ettik. Dumanın rengi mavi dedi. Üst kapak gidici gibi. Marş dinamosu bozuldu. Araba sanayide kaldı. geçmiş olsun, yakından takipteyim konuyu ileride yaşayacaklarımı görmek için, filtreler ne marka hocam? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Hakan Berk yazdı: geçmiş olsun, yakından takipteyim konuyu ileride yaşayacaklarımı görmek için, filtreler ne marka hocam? Teşekkür ederim. Yağ filtresi filtrondu. Hava filtresinin markası acayip bir şeydi. Anlayamadım. Bu ayı maddi olarak tamamladık nasipse kurbandan sonra konuya daha detaylı ineceğim. 1 saat önce tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Berk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Teşekkür ederim. Yağ filtresi filtrondu. Hava filtresinin markası acayip bir şeydi. Anlayamadım. Bu ayı maddi olarak tamamladık nasipse kurbandan sonra konuya daha detaylı ineceğim. anladım hocam teşekkür ederim, şimdiden iyi bayramlar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts