İçeriğe Yönlendir

Forumun Denim Mavisi İkinci Aracı C-Max Mk1 Ghia

Mehmet Yeter

Recommended Posts

İbrahim Arslan
Mehmet Yeter yazdı:

Teşekkür ederim. :flowers:İnşallah öyledir. Ancak dertler bitmedi. Araçta motor soğukken çalıştığında duman atma var. Onu da çözeceğim. 

Bunu da çözersen tarih yazarsın hocam. Ben 3 sene boğuştum çözemedim. 100bin km den 196bine kadar uğraştım olmadı.

O zamanlar shellin ismini unuttum özel bir dizel yakıtı vardı sadece onu kullanırsam azalıyordu. Başka yerden yakıt alamazdım, yolda giderken ani tutulmalar da oluyordu.

Bence Cmax 1 dizel motorları kronik sorunlu derdi bitmiyor maalesef.

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
İbrahim Arslan yazdı:

Bunu da çözersen tarih yazarsın hocam. Ben 3 sene boğuştum çözemedim. 100bin km den 196bine kadar uğraştım olmadı.

O zamanlar shellin ismini unuttum özel bir dizel yakıtı vardı sadece onu kullanırsam azalıyordu. Başka yerden yakıt alamazdım, yolda giderken ani tutulmalar da oluyordu.

Bence Cmax 1 dizel motorları kronik sorunlu derdi bitmiyor maalesef.

Evet haklınısız bu sorun daha öncelerde de vardı. Birkaç işlemle çözmüştüm ancak yine başladı. Şu anda oklar egr ve enjektörlerde. İyi bir usta bulsam nokta atışı tespit yapacak sorun çözülecek. Araştırmaya devam edeceğim. Bu aracın özelinde kronik olabilecek birçok sorununa çözüm bulduk çok şükür bunu da çözeyeceğiz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...