Sinan Akgöl Perşembe 19:33 Paylaş Perşembe 19:33 Mehmet Yeter yazdı: Uzun bir günün ardında güneş batarken turbo hortumu patlattık. Gecmis olsun.. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 03:26 Yazar Paylaş Dün saat 03:26 Oğuzkan Işık yazdı: Geçmiş olsun abi. Teşekkür ederim abi. Sinan Akgöl yazdı: Gecmis olsun.. Teşekkür ederim. Adnan Çakır yazdı: Geçmiş olsun Mehmet. Teşekkür ederim. Bugün sanayi yolları göründü bize. Gidip yaptıracağız. Araç gitmiyor. Tren oldu. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Sanayi günlüklerimize iki günlük muhteşem performansı ekleyelim. Perşembe günü Urfa da enjektörlerin uçları ve valfleri tamamen sıfırlandı. Dönüş yolunda aracın turbo hortumunu patlattık. Dün ise Diyarbakır da görünen parçayı yenisi ile değiştirdik. Artık bu parçalardan üretilmiyormuş. Yeni aldığım kafama yatmadı ama aldık artık. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Benim Focus’ta turbo emiş hortumu patladığı zaman usta 100 liraya aldığım çapaklı plastik yan sanayi hortumu beğenmeyip iade ettirdi. Sonra kendi dükkanından bir Pejo hortumu bulup onu uyarladı yemin ediyorum taş gibi oldu. 40 lira almıştı işçilik dahil. Bi köşede bulunsun bu bilgi 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Geçmiş Olsun 2 saat önce tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Emre Şimşek yazdı: Benim Focus’ta turbo emiş hortumu patladığı zaman usta 100 liraya aldığım çapaklı plastik yan sanayi hortumu beğenmeyip iade ettirdi. Sonra kendi dükkanından bir Pejo hortumu bulup onu uyarladı yemin ediyorum taş gibi oldu. 40 lira almıştı işçilik dahil. Bi köşede bulunsun bu bilgi Dediğin gibi aynı motoru kullanan çok firma olduğu için araştırmaya devam edeceğim. Teşekkürler Aytac Sakal yazdı: Geçmiş Olsun Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts