Selim Bilgin 6 Ocak 2020 Paylaş 6 Ocak 2020 Sani Gerşon yazdı: Bir de DPF temizleme yaparken sağlam titriyor alet rölantide. Tamam diyorsun, aha başladı. Sırt masajı beleş FCA grubunda titreşim standart. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 6 Ocak 2020 Paylaş 6 Ocak 2020 Sani Gerşon yazdı: @Selçuk Bakış bey, aracınızın ideal motor çalışma ısısını biliyor musunuz? Ben benim araçta termostattan şüpheleniyorum sanki. Benim arabada hep 90 derece oluyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ocak 2020 Paylaş 6 Ocak 2020 Eyüp Çetin yazdı: Benim arabada hep 90 derece oluyor. Dijital olarak mı bakıyorsunuz yoksa sadece kadrandan mı? Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 6 Ocak 2020 Paylaş 6 Ocak 2020 Sani Gerşon yazdı: Dijital olarak mı bakıyorsunuz yoksa sadece kadrandan mı? Sadece kadrandan. Hep ortada duruyor. Bu da 90 derece değil mi zaten? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ocak 2020 Paylaş 6 Ocak 2020 Yazmıştım yukarıda. Bende de kadran ortada ama 70-90 arası gidip geliyor dijital baktığımda. Olması gerekeni bilmiyorum, Selçuk bey bakıp söyleyecek. Servet Aydın yazdı: Şehir içinde düşmez. Arızalı kesin Şehir içinde kalorifer açarsam düşüyor. Yoksa durduğu yerde düşmüyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Ocak 2020 Paylaş 7 Ocak 2020 Dizelde patlama benzine gore daha zor diyolla. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Ocak 2020 Yazar Paylaş 7 Ocak 2020 Yazmıştım yukarıda. Bende de kadran ortada ama 70-90 arası gidip geliyor dijital baktığımda. Olması gerekeni bilmiyorum, Selçuk bey bakıp söyleyecek. Şehir içinde kalorifer açarsam düşüyor. Yoksa durduğu yerde düşmüyor.70 de sabitlendi inerken 72 idi, yol bitti muhtemelen daha da artardı. İbrenin ilk hareketi 50 derecede başladı. Kalorifer tamamında açıktı, yolculuk süresi ortalama 12 dk. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ocak 2020 Paylaş 7 Ocak 2020 Bozuk o araba. Getir bi bakayım Tünele giriyorum, yazilarin gelmiyor. 70 de sabitlendi inerken 72 idi, yol bitti muhtemelen daha da artardı. İbrenin ilk hareketi 50 derecede başladı. Kalorifer tamamında açıktı, yolculuk süresi ortalama 12 dk.Motor isinmamis daha Ama 12dk da kaloriferle normal demek ki.Daha uzun veriler olursa seve seve bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Ocak 2020 Paylaş 7 Ocak 2020 Ilık motör verisi bunlar karşim. 12 dk, sabah, Sivas... Benzinli olsa ısınmaz (benzinli ısınır) 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Ocak 2020 Yazar Paylaş 7 Ocak 2020 Motor isinmamis daha Ama 12dk da kaloriferle normal demek ki.Daha uzun veriler olursa seve seve bekliyorum Tabi ki, seve seve [emoji4] Uzun mesafe denk gelince yine ayrıntılı ölçer bilgi veririm.Hafta sonu anca denk gelir muhtemelen, sadece sabahları kullanabiliyorum. Ilık motör verisi bunlar karşim. 12 dk, sabah, Sivas... Benzinli olsa ısınmaz [emoji4] (benzinli ısınır)Ek olarak benim ev dağ başında [emoji2958]Benzinli de yürek dayanmaz yani para [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 7 Ocak 2020 Paylaş 7 Ocak 2020 Selim Bilgin yazdı: FCA grubunda titreşim standart. MK 2 Multiair da titriyor mu? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 Ocak 2020 Paylaş 7 Ocak 2020 Ahmet Gül yazdı: MK 2 Multiair da titriyor mu? Daha az olmakla birlikte titriyor, hatta binince öncekiyle boşa uğraşmışım bile dedim. Benim BMC filtre de rölantideki titreşimi bi tık arttırıyor sanırım, bakımdan sonra arttı çünkü. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Ocak 2020 Yazar Paylaş 7 Ocak 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Ben geldim ne var arıza ? Sana ne lazım Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Ocak 2020 Paylaş 7 Ocak 2020 O kadar çok mu arıza yahu... liste yap bari... Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Ocak 2020 Yazar Paylaş 7 Ocak 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: O kadar çok mu arıza yahu... liste yap bari... Yok, sipariş usulü çalışıyoruz 😅 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Ocak 2020 Yazar Paylaş 8 Ocak 2020 Selçuk Bakış yazdı: 70 de sabitlendi inerken 72 idi, yol bitti muhtemelen daha da artardı. İbrenin ilk hareketi 50 derecede başladı. Kalorifer tamamında açıktı, yolculuk süresi ortalama 12 dk. @Sani Gerşon Bugün de kısa bir ölçüm oldu ama bilgi olması için paylaşayım. Yolculuk süresi benzer ama bugün 2 defa stop ettim, kalorifer yine tamamında açık. Eve gelip park edince ölçüm yaptım sadece, sıcaklık 84 derece idi. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 Ocak 2020 Paylaş 8 Ocak 2020 derece dediğin 100 ve üstü olur ne o öyle 80-90 felan Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Ocak 2020 Yazar Paylaş 8 Ocak 2020 derece dediğin 100 ve üstü olur ne o öyle 80-90 felanÜşüyoruz reis [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Ocak 2020 Paylaş 8 Ocak 2020 Selçuk Bakış yazdı: @Sani Gerşon Bugün de kısa bir ölçüm oldu ama bilgi olması için paylaşayım. Yolculuk süresi benzer ama bugün 2 defa stop ettim, kalorifer yine tamamında açık. Eve gelip park edince ölçüm yaptım sadece, sıcaklık 84 derece idi. Hımm. Şimdi şekillenmeye başlıyor. Bende de 84'lerde duruyor ama kalorifer açıksa çok zor çıkıyor oraya. Kalorifer kaçıncı seviyede sizde? Bende 8 kademeden maksimum 2. kademeye alıyorum. Yani 4. kademeye alsam muhtemelen yine soğuyacak. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Ocak 2020 Yazar Paylaş 8 Ocak 2020 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Hımm. Şimdi şekillenmeye başlıyor. Bende de 84'lerde duruyor ama kalorifer açıksa çok zor çıkıyor oraya. Kalorifer kaçıncı seviyede sizde? Bende 8 kademeden maksimum 2. kademeye alıyorum. Yani 4. kademeye alsam muhtemelen yine soğuyacak. Bende en az 4 te çalışır, hatta üşüdüysem 6 veya 7 de çalıştırırım. Az önce tekrar hanım beni ise bırakırken ölçtüm. Araca bindiğimde Motor henüz soğumamıştı, hedefe ulaştığımda araçtan ayrılırken 90 derece ile ayrıldım. Kalorifer 4 5 arası kullandım sürekli. 8 Ocak 2020 tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi Ekleme Yorum bağlantısı
Recommended Posts