Mert Yeldan 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 1 dakika önce, Hüseyin Sönmez yazdı: Doğuştan biliyosun yani. Yorum bağlantısı
Kemal Mert 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 Bir kere market ürünlerini geçin. Hepsi katkılı. Raf omru uzun olsun diye. Yerel üreticilerden alın. Ben hatay zeytin yağı kullanıyorum. Ekmeği banip yerim. Enfes. Getirtebilirseniz tercihiniz bu olsun. Litresi ortalama 20 lira.LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 Antalya'dan evli olmak demek bu demek işte. Evlendiğimden beri zeytinyağına para vermedim. Her gittiğimde getiriyorum yağımı. Yağ da kayınpederin zeytinlerinden sıkılma. Soğuk sıkım mı bilmiyorum ama. Tek bildiğim yağı gece sıktırdığı. Tadı da enfes. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Haziran 2018 Yazar Paylaş 1 Haziran 2018 İşyerinde eşi balıkesirli bir arkadaş almış, satıcı da balıkesirli, normalde 110 tl dedi bana 90 a verdi. Markası eksik tenekede demek ki markalı bir ürün. Tadına henüz bakamadım tabi. Umarım güzel çıkar Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 1 Haziran 2018 Paylaş 1 Haziran 2018 Teneke standart veya bir kaç farklı tipi var.:)) Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Haziran 2018 Paylaş 1 Haziran 2018 (düzenlendi) Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: İşyerinde eşi balıkesirli bir arkadaş almış, satıcı da balıkesirli, normalde 110 tl dedi bana 90 a verdi. Markası eksik tenekede demek ki markalı bir ürün. Tadına henüz bakamadım tabi. Umarım güzel çıkar tenekeye bakma, böyle resimli olanda var tamamen boşuda, aldığın yağ kendi üretimleridir, tabii tanıdık sağlamsa karışık yağ vermez sana, yoksa birazdan ayar çekiyorlar, ama katkı falan değil, asit dizem olarak farklı birde geçen senin yağından falan, sonuçta güzel yağdır ama, markette satılana benzemez, onlar hem katkılı hemde çorba gibi, oradan buran öyle diyim sana... 1 Haziran 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 1 Haziran 2018 Paylaş 1 Haziran 2018 ... markette satılana benzemez, onlar hem katkılı hemde çorba gibi, oradan buran öyle diyim sana... Aynen abi.Tanıdık fabrikası olan, bilindik markalara numune gönderiyoruz. Numune beğenilir fiyatta da anlaşılırsa 3-5 ton tankerle yolluyoruz. Tekrar tankerden numune alınıp aynı ise kabul edip depoya basıyorlar demişti.Genelde aynı dönem aynı kalitede mal almaya çalışıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 1 Haziran 2018 Paylaş 1 Haziran 2018 Satış toplantısına edremit e gitmiştik. Orada bir dükkana girip tadım yaptım. Yağı beğenince alıp adresime kargolattım. Artık yağı oradan alıyorum. Marketten daha ucuz. Soğuk sıkım 20tl. Kargo dahil.. https://www.yenerzeytin.com.tr 2 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Haziran 2018 Paylaş 2 Haziran 2018 5 saat önce, Erhan Doruk yazdı: Satış toplantısına edremit e gitmiştik. Orada bir dükkana girip tadım yaptım. Yağı beğenince alıp adresime kargolattım. Artık yağı oradan alıyorum. Marketten daha ucuz. Soğuk sıkım 20tl. Kargo dahil.. https://www.yenerzeytin.com.tr Yağ testi yapabilir misiniz..? Ben de soğuk sıkım arıyorum ama o fiyatlara bulamadım.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Haziran 2018 Yazar Paylaş 2 Haziran 2018 Yağ testi yapabilir misiniz..? Ben de soğuk sıkım arıyorum ama o fiyatlara bulamadım.. Test nasıl yapılıyor (tuz ruhu hariç) Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Haziran 2018 Paylaş 2 Haziran 2018 2 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: 12 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Yağ testi yapabilir misiniz..? Ben de soğuk sıkım arıyorum ama o fiyatlara bulamadım.. Test nasıl yapılıyor (tuz ruhu hariç) Tuz ruhu dışında bir de donma testi var sanırım. Buzluğa koyuyorsun, en geç donan zeytinyağı en iyi oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Haziran 2018 Paylaş 2 Haziran 2018 Tat ,aroma falan önemli degil mi? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Haziran 2018 Yazar Paylaş 2 Haziran 2018 Yenisinin tadına baktım kg fiyatına 25 tl verdiğimden daha hafif ve acısız gibiydi. Eskisinden de kalmış biraz bi ara yan yana test edicem. Zeytin kasesine koyup dolaba atmıştık bakayım donmuş mu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Haziran 2018 Paylaş 2 Haziran 2018 (düzenlendi) yağ 2 sene en fazla, karanlık güneş almayan ortamda saklanıyor diye biliyorum, ondan sonra işi bitiyor haberiniz ola, ben alıyorum mesela, taze sıkım, bulanık ve hafif kokulu, dinlenmeye bırakıyorum bidonda, 1-2 ay bekledikten sonra tortu çökmeye başlıyor, üst kısımda 20-30 cm. kadar bir katman şeffaf tertemiz oluyor, o kısımdan yavaş yavaş alıyoruz ve bitiryoruz yağı, dipteki posanın hepsini atmayın derler, yeni yağ alınca onun üstüne doldurup devam ediyorum, tabii bu dediğim çok miktarda yağda, 60 lt. bidonda mesela, şehirde yaşayan nerden bulacak böyle yağ, o yüzden siz mümkün mertebe yeni yağ almaya bakın, marketlerde ne yazıkki bu şansınız yok, çoğu çorba.... eskiyen yağ su gibi tatsız tuzsuz oluyor, rengide su gibi olur çok açıktır rengi, haberiniz olsun... 2 Haziran 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Haziran 2018 Paylaş 2 Haziran 2018 İyi yağ bogazı hafif yakarak geçer derler. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Haziran 2018 Paylaş 2 Haziran 2018 http://www.yaklasansaat.com/dunyamiz/canlilar/zeytinyagi.aspGüzel anlatmışBurada tam tersi boğazı yakmaz demiş, ilginç Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Haziran 2018 Paylaş 2 Haziran 2018 https://m.n11.com/koklu-5-lt-tas-baski-soguk-sikim-erken-hasat-ayvalik-zeytinyagi-P226163178Gümüş madalya almış, 2018 Dünya yag yarışmasındahttps://bestoliveoils.com Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Haziran 2018 Paylaş 2 Haziran 2018 38 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: İyi yağ bogazı hafif yakarak geçer derler. o senin ağız tadına bakar birazda, ama olay başka bende az zeytin tadlı severim, acı ile karıştırma, acı başka, acı çoksa kötü olur yağ, yaprak falan fazla karışmıştır sıkımda vs. yani boğazı yakan yağ iyi değildir... asit az olacak, yakmayacak boğazını, aldığım yağ erken hasat soğuk sıkım düşük asit yağ, bekledikten sonra çökelme oluyor sonra tüketiyorsun, bardağa doldur iç, rahatsız etmez, kokusu tadı muhteşem olur, Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Haziran 2018 Paylaş 2 Haziran 2018 o senin ağız tadına bakar birazda, ama olay başka bende az zeytin tadlı severim, acı ile karıştırma, acı başka, acı çoksa kötü olur yağ, yaprak falan fazla karışmıştır sıkımda vs. yani boğazı yakan yağ iyi değildir... asit az olacak, yakmayacak boğazını, aldığım yağ erken hasat soğuk sıkım düşük asit yağ, bekledikten sonra çökelme oluyor sonra tüketiyorsun, bardağa doldur iç, rahatsız etmez, kokusu tadı muhteşem olur,https://bestoliveoils.comŞu siteye bak abi, turkey diye filtrele bildigin marka var mı? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Haziran 2018 Yazar Paylaş 2 Haziran 2018 Şimdi baktım önceki yağ buzdolabında daha katı donuyordu, yeni olan sahurdan beri dolapta, jöle gibi görüntü donuk ama eğince akmaya başlıyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Haziran 2018 Paylaş 2 Haziran 2018 Şimdi baktım önceki yağ buzdolabında daha katı donuyordu, yeni olan sahurdan beri dolapta, jöle gibi görüntü donuk ama eğince akmaya başlıyor. Bence o kriter olamaz Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Haziran 2018 Yazar Paylaş 2 Haziran 2018 Bence o kriter olamazAbi malın acemisiyim bilenlerden öğreneyim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Haziran 2018 Paylaş 2 Haziran 2018 (düzenlendi) 22 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: https://bestoliveoils.com Şu siteye bak abi, turkey diye filtrele bildigin marka var mı? bunu duydum sanırım, ama orada yazmayan markalarda var, acaip yağlar var https://bestoliveoils.com/brands/signature-ayvalik biraz çok alacaksan en güzeli imkan varsa tanıdıktan almak, yada Edremite gidip alman, pazarda bile süper yağlar var ama anlayan olacak yanında, bende tam anlamam, akrabalar sağolsun... 2 Haziran 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 Haziran 2018 Paylaş 3 Haziran 2018 Yazları Balıkesir’den alıyorum. Anne tarafım oralı olunca yazlığa gelince alıyoruz. Ayvalık ya da Küçükkuyu tarafından alıyorum. Fiyat farklı oluyor. Yazın bütün Körfez’i dolaşınca beğendiğimi alıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts