Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Süper yansıyacak. 2020 tl ev kredisi taksitim var nasıl ama? 2019 da çekmiştim. Asgari ücret 2060 tlydi sanırım. Ben de on yıl vadeli ev aldım aynı sene Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Süper yansıyacak. 2020 tl ev kredisi taksitim var nasıl ama? 2019 da çekmiştim. Asgari ücret 2060 tlydi sanırım. 2017'de çektiğim 1600 TL kredi ödüyorum. Borcum var benim. Ali Darbaz yazdı: yani ddvulasyon yakındır. Bankalara Tl borcu olanlar için nasıl yansıyacak merak ediyorum Doların kendisi zaten devel oluyor. Bu ortadan da bizde dolar atıyorsa bizdeki kümülatif devel durumunu düşünmek gerekir. Bu devel durumu bizdeki enflasyona yansımıyor tabi. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Enflasyon artar mı Türk Lirası olur mu bir sürü borcum var bir sürü bırcun var ise, enflasyon artması senin lehine olur yani soruyu o yönden sordun ise , senden iyisi yok Ali Darbaz yazdı: yani ddvulasyon yakındır. oldu bitti bile o Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: yani ddvulasyon yakındır. Bankalara Tl borcu olanlar için nasıl yansıyacak merak ediyorum Olmamasi icin altin rezervleri londra ile swapta dovizi baskilamak icin. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bir sürü bırcun var ise, enflasyon artması senin lehine olur yani soruyu o yönden sordun ise , senden iyisi yok oldu bitti bile o bu mantıkta vatandaşı sürekli borçlandırıp, devalüasyon yapan devlet, uçuşa geçmesi gerekmez mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu mantıkta vatandaşı sürekli borçlandırıp, devalüasyon yapan devlet, uçuşa geçmesi gerekmez mi? Dış açık var + dış borç faizi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu mantıkta vatandaşı sürekli borçlandırıp, devalüasyon yapan devlet, uçuşa geçmesi gerekmez mi? Sence yerdemiyiz uçuyoruz ama nasil hangi yöne 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: devalüasyon yapan devlet devalüasyonu hükümetler yapar, ve yapma kriteri nedir(yani ilan mı edilir )? mesela 20 sene sonra akdemik çalışma yapan birisi 2020-25 arası enflasyon rakamını kaç olarak alacaktır çalışmasına gibi sorular öncelikli. Tansu Kalafatoğlu yazdı: uçuşa geçmesi gerekmez mi? uçanın kim olduğna bağlı olarak değişir, yani bakış açısı. ipucu: ilk franchise ı Türkiye de kim nasıl kaça mal ederek vermişti? kempisky den sonraki. Mehmet Göktürk yazdı: dış borç faizi ingiliz tefeciler bunu sevdi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce O zaman sadece ali uçtu diyebilir miyiz Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 9 dakika önce Paylaş 9 dakika önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: O zaman sadece ali uçtu diyebilir miyiz Ali ne zaman indi ki? Eminim dunden kafasina takildi toledonun motor takozlarinin oem bulunmamasindan aklinin bir köşesinde cruze için oem parça stoklamayi düşünüyordur. Ali special one 7 dakika önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts