Ersin Özkaya 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 Bu aracın otomatik olanları nasıl aceba? Şanzıman konusunda artı ve eksileri nelerdir? Bilginiz var mı? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Haziran 2019 Yazar Paylaş 23 Haziran 2019 Bu aracın otomatik olanları nasıl aceba? Şanzıman konusunda artı ve eksileri nelerdir? Bilginiz var mı? Edc çift kavrama şanzıman. Arıza yapınca 3-4 binlere tamir ediliyor diye biliyorum. Kendim kullanmadım ama memnun olanı çok. Aslında yorumlar şu şekilde gelişiyor; arıza ile karşılaşmayanlar memnun, arıza çıkıp masraf edenler memnuniyetsiz. Bir de rampa yukarı 1-2 vites geçişlerinde kararsızlık yapıyor deniyor. Yakıt olarak da 1-2 lt fazla manuel e göre. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Alpay Sumer yazdı: He abeem, ne vereyim abeme 🤣 Lastiklerin fotosu var mı diye baktım da göremedim, belki flu ile ilgini çekecek bişey vardır diye malum eski konu 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 saat önce Paylaş 8 saat önce naftalin kokan konuyu neden güncelediniz 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Lastiklerin fotosu var mı diye baktım da göremedim, belki flu ile ilgini çekecek bişey vardır diye malum eski konu Olsun olsun .. Bakmakta fayda var ♥️ Doğan Arşiray yazdı: naftalin kokan konuyu neden güncelediniz Hort diyoruz daha hoş oluyor 😉 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts