Mahmut Yıldız 17 Aralık 2020 Paylaş 17 Aralık 2020 Servet Aydın yazdı: https://images.app.goo.gl/ANo82nmKTWgvJCkH7 3 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 17 Aralık 2020 Yazar Paylaş 17 Aralık 2020 Recep Selim Kaya yazdı: Sen de katılsana aramıza. Uzun zamandır online yapmıyoruz. Hadi bi ara yıl sonu değerlendirmesi yapalım. Zoomlayalım Olur tabi saatlerimizi ayarlayalım, yılbaşında 4 gün kapalı imiş zaten Dogan Arsiray yazdı: ben 3d printerde yapsaydım ya parçaları? Başka bir projem daha var orda yardımlarınızı isteyeceğim. Erdem Dertsiz yazdı: Hadi hem geçmiş hem hayırlı olsun abi boncuk gibi oldu maşallah 🥰 Yazılım ? 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Aralık 2020 Paylaş 17 Aralık 2020 Exe hatası alacağım diyorsun illa 😃 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Aralık 2020 Paylaş 17 Aralık 2020 Valla maşallah, çok güzel olmuş. Veri lazım ama bize. Hissedilir performans artışı ne demek görmemiz lazım. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Aralık 2020 Paylaş 17 Aralık 2020 Geçmiş olsun, hayırlı olsun. Cimrilik edip kendim yapıcam demeseydin bunlar olmayacaktı. 100 pin keş. 2 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 17 Aralık 2020 Paylaş 17 Aralık 2020 okurken benim içim sıkıldı sen neler çektin acaba abi geçmiş olsun, güle güle kullanın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Aralık 2020 Paylaş 17 Aralık 2020 röle soketine baktımi pardon bobin, pinleri değişmeden takan yanmış yahu, neden çift şase var acaba? birisi beyinden gelen diğeri akü olmasın? ne riskli şeymiş bunlar 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Aralık 2020 Paylaş 17 Aralık 2020 Bunlar negatif tetik mi çalışıyor diye düşünmeye başladım. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Aralık 2020 Paylaş 17 Aralık 2020 Sona gelince bir oh çektim karşıki dağlar yıkıldı 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Aralık 2020 Paylaş 17 Aralık 2020 Bunlar negatif tetik mi çalışıyor diye düşünmeye başladım.Tüm yakıt püskürtme sistemleri eksi ile kontrol edilir. Pozitif kontrol tehlikeli ve maliyetli çok fazla 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 17 Aralık 2020 Paylaş 17 Aralık 2020 Hayırlı olsun güzel olmuş. Bunları takınca bir map vs. yapmak gerekiyor mu? Direk etkisi oluyor mu çalışmaya? Neyi iyileştiriyor? Kafamda bir sürü soru. Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 17 Aralık 2020 Paylaş 17 Aralık 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Yazılım ? Caydım Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 18 Aralık 2020 Yazar Paylaş 18 Aralık 2020 Emre Şimşek yazdı: Sona gelince bir oh çektim karşıki dağlar yıkıldı Okurken zevkli oluyor dimi Köksal Yılmaz yazdı: Satlık mı? Teklifin Nedir ? Servet Aydın yazdı: Tüm yakıt püskürtme sistemleri eksi ile kontrol edilir. Pozitif kontrol tehlikeli ve maliyetli çok fazla Manyetolu çakmak... ? Selim Bilgin yazdı: Hayırlı olsun güzel olmuş. Bunları takınca bir map vs. yapmak gerekiyor mu? Direk etkisi oluyor mu çalışmaya? Neyi iyileştiriyor? Kafamda bir sürü soru. Map gerekmiyor, direk standart halde çalışıyor, daha hızlı, güçlü ve stabil ateşleme imkanı sağlıyor, özellikle yazılım sonrası ateşleme eksikliğinin giderilmesi ve iyileştirilmesinde kullanılıyor. Alfa varken takılmalıydı bence, farkı daha iyi anlayacaktın. Erdem Dertsiz yazdı: Caydım Metenol kit ? 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Aralık 2020 Paylaş 18 Aralık 2020 Çok zevkli. Bi daha yapma lütfen 🥸 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Aralık 2020 Paylaş 18 Aralık 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Okurken zevkli oluyor dimi Teklifin Nedir ? Manyetolu çakmak... ? Map gerekmiyor, direk standart halde çalışıyor, daha hızlı, güçlü ve stabil ateşleme imkanı sağlıyor, özellikle yazılım sonrası ateşleme eksikliğinin giderilmesi ve iyileştirilmesinde kullanılıyor. Alfa varken takılmalıydı bence, farkı daha iyi anlayacaktın. Metenol kit ? Kendime düşünmüyorum, başkasına satılık mı? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 18 Aralık 2020 Yazar Paylaş 18 Aralık 2020 Uygun fiyatı veren olursa verebilirim ciddiyim Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Aralık 2020 Paylaş 18 Aralık 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Öncelikle hayırlı olsun güzel olmuş. Alüminyum parçalar ile ngk bujileri arasında bir miktar boşluk var mı alüminyum, çelik ve plastik parçaların genleşmesine imkan verecek kadar. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 18 Aralık 2020 Yazar Paylaş 18 Aralık 2020 Öncelikle hayırlı olsun güzel olmuş. Alüminyum parçalar ile ngk bujileri arasında bir miktar boşluk var mı alüminyum, çelik ve plastik parçaların genleşmesine imkan verecek kadar. Hafif bir boşluk var sanırım genleşmeye yeterli olur. Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 18 Aralık 2020 Paylaş 18 Aralık 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Metenol kit ? Olursa Aem Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 26 Aralık 2020 Yazar Paylaş 26 Aralık 2020 Bu kadar oynanmaz ki bir arabaynan arkadaşım sonra bozuluyor diyorsunuz... @Selçuk Bakış ın @Mustafa Arıkan dan aldığı bilinen A118C kamera. Sonra dayanamayıp bana verdiği kamerayı taktım boşlukda. Arka geçirme klipsi yoktu oturduk kesip biçip yaptık geçmeli tip 11 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Aralık 2020 Paylaş 26 Aralık 2020 Bozma kırma değilde, bu kameranın çektiği insanların yüzlerini merak ediyorum 😁 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Aralık 2020 Paylaş 28 Aralık 2020 Arkadan selektör atanların yüzünü görüp daha sonra yargı mı dağıtacaksın 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Aralık 2020 Paylaş 28 Aralık 2020 Aykut Ezer satıyor bunun ayağından. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts