Yahya Melih Ayaksız Cumartesi 11:37 Paylaş Cumartesi 11:37 Abiler bana acil akıl lazım Araba hiç lpg ye geçmiyor diye az önce regülatöre gelen su borusunu açıp içine bakayım su varmı yoksa hortum mu tıkalı bakayım dedim Boru öyle bir kemikleşmişki regülatör den çıkartamadım. Birazcık düz tornavida ile yerinden kıpırdattım sadece. Aradan rölanti de su pıt pıt pıt pıt diye akıyordu. Hafif gaz verince biraz daha akıyordu ama 20dk rölantide durduğu halde hiç ısınmadı. Neyse konu bu değil, şimdi de boru kelepçesini naptıysam su damlaması bitmiyor buna ne yapmam lazım. Ufak ufak damlıyor su sızdırıyor araba .bunu ustaya götürmeden nasıl halledebilirim Resimdeki üstteki boru Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 13:17 Paylaş Cumartesi 13:17 hortum ezilmiş kemikleşmiş yani yapısal bütünlük bozulmuş, hortum değişecek 2 Yorum bağlantısı
Hakan Berk Cumartesi 18:05 Paylaş Cumartesi 18:05 Silecekleri değiştim bugün ben de, inwells diye bir marka varmış hediye ettiler, şuan için iyi ama pek beklentim yok. Eski silecekler için lastik sipariş ettim bakalım belki onları değiştiririm nasıl oluyor merak ettim Yorum bağlantısı
Yahya Melih Ayaksız Cumartesi 21:14 Paylaş Cumartesi 21:14 A101 deki 75tl silecek gayet güzel sildi bugün bence gören alsın Çağlar Bayur yazdı: hortum ezilmiş kemikleşmiş yani yapısal bütünlük bozulmuş, hortum değişecek Abi krikom var hortum alsam ben yapabilirmiyim acaba. T tarafını sökmek zor olurmu, hepten batırmamayım. Hortum ne alayım çap Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Cumartesi 21:19 Paylaş Cumartesi 21:19 Yahya Melih Ayaksız yazdı: A101 deki 75tl silecek gayet güzel sildi bugün bence gören alsın Abi krikom var hortum alsam ben yapabilirmiyim acaba. T tarafını sökmek zor olurmu, hepten batırmamayım. Hortum ne alayım çap Genelde kısa sürede bozuluyor o tarz silecekler. Hortum sökülüp numunesi ile hortumcudan alınmalı. Kelepçeleri bu tip değil de penseylensıkıştırmalı olanlardan alırsanız daha iyi olur. Bunlar biraz sıkınca zamanla kırılabiliyor 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Cumartesi 22:01 Paylaş Cumartesi 22:01 Hortuma sıcak su döküp yumuşatın yada uc kısmını çok az kesip tekrar sıkın. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Pazar 15:16 Paylaş Pazar 15:16 (düzenlendi) Dün lastiğe batan ince çiviyi çıkartsın diye lastikçiye götürdüm Ön ve arka silecekler yeniledim. Önler GoodGoodyer. Arkayı kendim lastik keserek yeniledim. Yol üstündeki bir benzinlikte rampa buldum. Alt motor muhafazasının arka kısmı sarkmıştıi Rampaya çıktım muhafazayı cırt kelepçe ile sabitedim. Pazar 15:32 tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Pazar 19:56 Paylaş Pazar 19:56 Alptuğ Özcan yazdı: lastik keserek yeniledim Lastik var mı? Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Pazar 20:06 Paylaş Pazar 20:06 Oğuzkan Işık yazdı: Lastik var mı? Var var Haftaiçi bi akşam vereyim Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Pazar 20:25 Paylaş Pazar 20:25 Alptuğ Özcan yazdı: Var var Haftaiçi bi akşam vereyim Aha davet var verme de takalım. Bilmiyorum nasıl takılacağını 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Pazar 20:28 Paylaş Pazar 20:28 Oğuzkan Işık yazdı: Aha davet var verme de takalım. Bilmiyorum nasıl takılacağını Öne mi arka sileceğe mi? Takarız Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Pazar 21:07 Paylaş Pazar 21:07 Alptuğ Özcan yazdı: Öne mi arka sileceğe mi? Takarız Arka Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Dün saat 06:27 Paylaş Dün saat 06:27 Oğuzkan Işık yazdı: Arka Hallederiz 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Geçen karavan buzdolabı taşımak için kayınpederin Doblo yu aldım. Akşam Antalya'dan dönüş işkence gibiydi, farlar aydınlatmiyordu. Elimde olan zımpara ve cila seti ile elden geçirdim. Akşam denemedim ama fark etmiştir aydınlatma muhtemelen. 9 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Arabayı 1-2 aydır yıkamıyordum. Afyon dönüşü artık arabadan dışarıyı göremez hale geldiğimizi fark edince gelir gelmez giriştim. İç dış yıkadım maşallah 🧿 güzel oldu 👍🏼 5 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Dün lastiğe batan ince çiviyi çıkartsın diye lastikçiye götürdüm Lastik tam oturmamış titreme ve sağa çekme başlamıştı, bu sabah götürdüm düzeltti Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Lastik tam oturmamış titreme ve sağa çekme başlamıştı, bu sabah götürdüm düzeltti Jantı mı sıkmamış lastik mi janta oturmamış? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Emre Şimşek yazdı: Arabayı 1-2 aydır yıkamıyordum. Afyon dönüşü artık arabadan dışarıyı göremez hale geldiğimizi fark edince gelir gelmez giriştim. İç dış yıkadım maşallah 🧿 güzel oldu 👍🏼 İyi bak buna.. Bu arabayı ben alabilirim. 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Jantı mı sıkmamış lastik mi janta oturmamış? Lastik janta oturmamış, Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Lastik janta oturmamış, O nası iş öyle ? Hava basarken oturöasa araba yürürken illaki oturur. Çok garip Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hafif yalpalıyodu dedi, havayı indirdi lastiği çevirdi biraz tekrar hava basıp balans makinasına aldı, lastikçinin yalancısıyım, sonuç olarak çözdü sorunu Sorunu çözünce çok uzatıp sorgulamadım 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce olur öyle şeyler jant yamulmuş deyip para laan da var. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts