H.Cenk Bayrakçı Çarşamba 09:22 Paylaş Çarşamba 09:22 Gökhan Tuna yazdı: Taigo'ya da ön arka kamera takdırdım, Tiguan'a Ayestore'da taktırmıştım, bu da öyle oldu. Bunu da konusunda fotolarıyla paylaşacağım, buraya linklerim. Marka model hangisi? Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Çarşamba 10:24 Paylaş Çarşamba 10:24 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Marka model hangisi? Tiguan'da da 70Mai vardi, A500 olsa gerek, onu bulamadim, A500s aldim, isimi goruyor, Gonul viofo istiyor elbette ama gercekler farkli. Bu arada Tiguan'in kasko ve trafik sigortasi da yenilendi @Mehmet Ozyurek Abi tarafindan 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Perşembe 18:25 Paylaş Perşembe 18:25 Alptuğ Özcan yazdı: Dün lastiğe batan ince çiviyi çıkartsın diye lastikçiye götürdüm Yarın sabah yine lastikçideyim Bu sefer de sağ öne vida girmiş Bu ay lastikçi için çalışıyoruz herhalde Kanka olduk ustayla Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Dün saat 05:15 Paylaş Dün saat 05:15 Alptuğ Özcan yazdı: Yarın sabah yine lastikçideyim Bu sefer de sağ öne vida girmiş Bu ay lastikçi için çalışıyoruz herhalde Kanka olduk ustayla Büyük geçmiş olsun. Arıza çıkaran Lastik olsun araçta, daha büyük problem vermesin Rabbim. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Dün saat 05:37 Paylaş Dün saat 05:37 Ayhan Asil yazdı: Büyük geçmiş olsun. Arıza çıkaran Lastik olsun araçta, daha büyük problem vermesin Rabbim. Teşekkürler, amin cümlemize Bu ara vida çivi ne varsa çekiyoruz, Allah daha büyük dert vermesin ne yapalım 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 06:12 Paylaş Dün saat 06:12 mondeo ya silecek aldım bu sefer ucuz tercih ettim pahalı da alsam 1 sene anca gidiyor. 3 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Seni bu kurumlu dünyadan kurtaracağım dedim ve DPF'ye delik açtırdım Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Bir tane de benden gelsin. Hala üstünde duruyor. Afyon’dan geldiğimizde fark ettim. Basınç aynı, hiç düşmedi. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İşte işini doğru yapanla yapmayanın farkı Emre Şimşek yazdı: Bir tane de benden gelsin. Hala üstünde duruyor. Afyon’dan geldiğimizde fark ettim. Basınç aynı, hiç düşmedi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts