Metin Mankal 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kararıyor mu Yok kararmıyor ama ayna mavi baya faydası oluyor şu lanet beyaz farlara. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Metin Mankal yazdı: Yok kararmıyor ama ayna mavi baya faydası oluyor şu lanet beyaz farlara. Hayırlı olsun, micro sd hafıza kartı takmanız lazım. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Güzel bir iç dış temizliğini yaptım. Bu havada çok detaylı olmasa da güzel oldu. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Kurum ve dpf temizliği ama otoban yöntemi ile 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce cumartesi canım sıkıldı bastım mondeo ile tekirdağ a gittim yağ zamanı da geçmişti hava filteri hariç bakımı yapıldı km 112.000 olmuş kn filtrenin yağı bitmiş onu alıp hafta içi yağlayıp takacağım. B u arada geçen aldığım sileceklerin sol tarafın da ki güzel silmiyordu ark parçacı olunca bosch ile değiştirdi dünya varmış Yorum bağlantısı
Recommended Posts