Metin Mankal 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kararıyor mu Yok kararmıyor ama ayna mavi baya faydası oluyor şu lanet beyaz farlara. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Metin Mankal yazdı: Yok kararmıyor ama ayna mavi baya faydası oluyor şu lanet beyaz farlara. Hayırlı olsun, micro sd hafıza kartı takmanız lazım. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Güzel bir iç dış temizliğini yaptım. Bu havada çok detaylı olmasa da güzel oldu. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Kurum ve dpf temizliği ama otoban yöntemi ile 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 saat önce Paylaş 10 saat önce cumartesi canım sıkıldı bastım mondeo ile tekirdağ a gittim yağ zamanı da geçmişti hava filteri hariç bakımı yapıldı km 112.000 olmuş kn filtrenin yağı bitmiş onu alıp hafta içi yağlayıp takacağım. B u arada geçen aldığım sileceklerin sol tarafın da ki güzel silmiyordu ark parçacı olunca bosch ile değiştirdi dünya varmış 4 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: cumartesi canım sıkıldı bastım mondeo ile tekirdağ a gittim yağ zamanı da geçmişti hava filteri hariç bakımı yapıldı km 112.000 olmuş kn filtrenin yağı bitmiş onu alıp hafta içi yağlayıp takacağım. B u arada geçen aldığım sileceklerin sol tarafın da ki güzel silmiyordu ark parçacı olunca bosch ile değiştirdi dünya varmış K&n kit satayım hemen 1 kere kullanıldı Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Süha Demirtaş yazdı: K&n kit satayım hemen 1 kere kullanıldı bugün sipariş verdim sen hediye et artık Yorum bağlantısı
Recommended Posts