Metin Mankal Pazar 16:41 Paylaş Pazar 16:41 Çağlar Bayur yazdı: kararıyor mu Yok kararmıyor ama ayna mavi baya faydası oluyor şu lanet beyaz farlara. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Pazar 16:46 Paylaş Pazar 16:46 Metin Mankal yazdı: Yok kararmıyor ama ayna mavi baya faydası oluyor şu lanet beyaz farlara. Hayırlı olsun, micro sd hafıza kartı takmanız lazım. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Pazar 17:01 Paylaş Pazar 17:01 Güzel bir iç dış temizliğini yaptım. Bu havada çok detaylı olmasa da güzel oldu. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş Pazar 21:54 Paylaş Pazar 21:54 Kurum ve dpf temizliği ama otoban yöntemi ile 4 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 04:49 Paylaş Dün saat 04:49 cumartesi canım sıkıldı bastım mondeo ile tekirdağ a gittim yağ zamanı da geçmişti hava filteri hariç bakımı yapıldı km 112.000 olmuş kn filtrenin yağı bitmiş onu alıp hafta içi yağlayıp takacağım. B u arada geçen aldığım sileceklerin sol tarafın da ki güzel silmiyordu ark parçacı olunca bosch ile değiştirdi dünya varmış 4 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Fatih Keskin yazdı: cumartesi canım sıkıldı bastım mondeo ile tekirdağ a gittim yağ zamanı da geçmişti hava filteri hariç bakımı yapıldı km 112.000 olmuş kn filtrenin yağı bitmiş onu alıp hafta içi yağlayıp takacağım. B u arada geçen aldığım sileceklerin sol tarafın da ki güzel silmiyordu ark parçacı olunca bosch ile değiştirdi dünya varmış K&n kit satayım hemen 1 kere kullanıldı Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Süha Demirtaş yazdı: K&n kit satayım hemen 1 kere kullanıldı bugün sipariş verdim sen hediye et artık Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bugün ne yaptım? hiçbirşey, seneye yağını değiştirmeyi ve arada hiçbirşey yapmamayı düşünüyorum o kadar, hep yaptığım gibi, çok sıkcı yav, acaba pilli alıp hiçbirşey yapmadan bakıma paramı versem acaba, yok yav budaha sıkıcı, şarjdı vs ohooo, çok sıkıldım arkadaş bu ne, ama dur hele, neden üzülüyorumki, en güzeli motora atlayıp gezeyim, hadi byeeee Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Bugün ne yaptım? hiçbirşey, seneye yağını değiştirmeyi ve arada hiçbirşey yapmamayı düşünüyorum o kadar, hep yaptığım gibi, çok sıkcı yav, acaba pilli alıp hiçbirşey yapmadan bakıma paramı versem acaba, yok yav budaha sıkıcı, şarjdı vs ohooo, çok sıkıldım arkadaş bu ne, ama dur hele, neden üzülüyorumki, en güzeli motora atlayıp gezeyim, hadi byeeee Abi senin mahallede dalyan yakınlarında sular baya yükselmişti geçenlerde sorcam sorcam unutuyorum. var mı senin eve yakın ters bir durum her şey yolunda mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts