İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Metin Mankal
Çağlar Bayur yazdı:

kararıyor mu 

Yok kararmıyor ama ayna mavi baya faydası oluyor şu lanet beyaz farlara.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Metin Mankal yazdı:

Yok kararmıyor ama ayna mavi baya faydası oluyor şu lanet beyaz farlara.

Hayırlı olsun, micro sd hafıza kartı takmanız lazım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Güzel bir iç dış temizliğini yaptım. Bu havada çok detaylı olmasa da güzel oldu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Kurum ve dpf temizliği ama otoban yöntemi ile 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

cumartesi canım sıkıldı bastım mondeo ile tekirdağ a gittim yağ zamanı da geçmişti hava filteri hariç bakımı yapıldı km 112.000 olmuş kn filtrenin yağı bitmiş onu alıp hafta içi yağlayıp takacağım. B u arada geçen aldığım sileceklerin sol tarafın da ki güzel silmiyordu ark parçacı olunca bosch ile değiştirdi dünya varmış

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Fatih Keskin yazdı:

cumartesi canım sıkıldı bastım mondeo ile tekirdağ a gittim yağ zamanı da geçmişti hava filteri hariç bakımı yapıldı km 112.000 olmuş kn filtrenin yağı bitmiş onu alıp hafta içi yağlayıp takacağım. B u arada geçen aldığım sileceklerin sol tarafın da ki güzel silmiyordu ark parçacı olunca bosch ile değiştirdi dünya varmış

K&n kit satayım hemen 1 kere kullanıldı ;)

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Süha Demirtaş yazdı:

K&n kit satayım hemen 1 kere kullanıldı ;)

bugün sipariş verdim sen hediye et artık

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bugün ne yaptım? hiçbirşey, seneye yağını değiştirmeyi ve arada hiçbirşey yapmamayı düşünüyorum o kadar, hep yaptığım gibi, çok sıkcı yav, acaba pilli alıp hiçbirşey yapmadan bakıma paramı versem acaba, yok yav budaha sıkıcı, şarjdı vs ohooo, çok sıkıldım arkadaş bu ne, ama dur hele, neden üzülüyorumki, en güzeli motora atlayıp gezeyim, hadi byeeee :moto:

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Bugün ne yaptım? hiçbirşey, seneye yağını değiştirmeyi ve arada hiçbirşey yapmamayı düşünüyorum o kadar, hep yaptığım gibi, çok sıkcı yav, acaba pilli alıp hiçbirşey yapmadan bakıma paramı versem acaba, yok yav budaha sıkıcı, şarjdı vs ohooo, çok sıkıldım arkadaş bu ne, ama dur hele, neden üzülüyorumki, en güzeli motora atlayıp gezeyim, hadi byeeee :moto:

Abi senin mahallede dalyan yakınlarında sular baya yükselmişti geçenlerde sorcam sorcam unutuyorum. var mı senin eve yakın ters bir durum her şey yolunda mı?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...