Oğuzkan Işık 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs Alptuğ Özcan yazdı: Herhalde bir 5-6 ayı vardır, (sadece dış) Cumartesi akşamı iç-dış bir güzel temizledim Kendine geldi o da ben de 😁 Iyyy lastiklere bak sana bi parlatıcı hediye ediyim 😃 Çağrı Alaf yazdı: Dashcam kurulumunu yaptım. Dashcam’dan tavana oradan A sütunu, hava yastıklarının açılmasına mani olmamak için kablolamayı arkalarından geçirip sigorta kutusu, oradan da göğüsün arkasına kabloyu sarkıtıp orta kol dayamanın içindeki çakmaklık. Sigorta kutusuna bağlayacaktım ama Mazda’nın bu modelinde sigorta kutusundaki tüm sigortalar araç kapalı da olsa açık da olsa aktif. ACC’yi bağlayacak yer bulamadım aynı mantığa geliyor diye çakmaklığa girdim. Kapüşonu buradan mı sipariş ettin yoksa orada da mı var apaçiler 2 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs Oğuzkan Işık yazdı: Iyyy lastiklere bak sana bi parlatıcı hediye ediyim 😃 O kadar da kötü değildi lastikler aslında Yaldır yaldır parlayınca sevmiyorum ben Bayram dönüşü kampa gelirken getir 🤣 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs Alptuğ Özcan yazdı: O kadar da kötü değildi lastikler aslında Yaldır yaldır parlayınca sevmiyorum ben Bayram dönüşü kampa gelirken getir 🤣 Bide rötüş boyası al da ön tamponun sağ altını elden geçirelim Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Oğuzkan Işık yazdı: Bide rötüş boyası al da ön tamponun sağ altını elden geçirelim Evet oraya bi el atmak lazım, eski sahibinden kalma Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Cumartesi 17:25 Paylaş Cumartesi 17:25 Disk balata değişimi yaptık bugün Not : Km 147700 Eline sağlık kardeşim @Oğuzkan Işık 8 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cumartesi 17:49 Paylaş Cumartesi 17:49 Alptuğ Özcan yazdı: Disk balata değişimi yaptık bugün Not : Km 147700 Eline sağlık kardeşim @Oğuzkan Işık Güle güle kullan abi. Şimdi aklıma geldi ya keşke kaliperleri boyasaydık 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Cumartesi 18:24 Paylaş Cumartesi 18:24 Oğuzkan Işık yazdı: Güle güle kullan abi. Şimdi aklıma geldi ya keşke kaliperleri boyasaydık Sağolasın Olsun önemli değil 😉 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Cumartesi 19:15 Paylaş Cumartesi 19:15 Oğuzkan Işık yazdı: Güle güle kullan abi. Şimdi aklıma geldi ya keşke kaliperleri boyasaydık Balataya dayson sıksaydın, fren mesafesi düşerdi 6 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Cumartesi 20:06 Paylaş Cumartesi 20:06 Köksal Yılmaz yazdı: Balataya dayson sıksaydın, fren mesafesi düşerdi Belki diske sıkmışlardır 4 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Pazar 13:37 Paylaş Pazar 13:37 İç aydınlatmaların tamamı beyaz led iken bagaj ve plakalık aydınlatmaları sarı halojen ampuldü. Bugün plakalık ve bagajı da led yaptım. Ledlerin üzerinde canbus yazıyordu, önceki aracımda da kullanmıştım arıza vs yakmamıştı. Bu araçta da sıkıntı çıkarmadı. Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ Pazartesi 22:19 Paylaş Pazartesi 22:19 Mondeo mk5 aracımın ekranını komple hayalet ekran yaptım, tasarımını da kendime özel tasarladım 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 07:57 Yazar Paylaş Dün saat 07:57 Alişan YILMAZ yazdı: Mondeo mk5 aracımın ekranını komple hayalet ekran yaptım, tasarımını da kendime özel tasarladım Tebrikler.. detay alalım. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tüvden onay aldık, Sonra yine çivisel işler için lastikçinin yolunu tuttuk, aylık haracımızı verdik Yorum bağlantısı
Recommended Posts