Sinan Akgöl 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: Araba için uzun zamandır bir şey yapmıyorum. Meguiar's marka Ceramic Wax diye bir ürün var mavi kutu. 2 aydır araba yıkanmıyor daha üzerine toz konmadı. Yağmur da yediği halde. Aşırı kaygan bir film oluşturuyor yüzeyde. Aynı piskopatlıkta sprey lastik parlatıcı da var o da lastikleri siyaha boyuyor gibi aylarca taze gösteriyor. 3-4 bine servis var. Artık yetkili servise sokmayacağım. 90 bin yetkili servis yeter. Koydukları yağın ne olduğundan emin olamıyorum. Sonraki yağ servisini tamirhanede OW-30 Mobil 1 ESP ile kendim yaptıracağım. Diskler yamuk ama şehir içi hiç rahatsız etmiyor. KM daha 90k bile değil. Onu da ne yapsak emin değilim. Değiştirsem de aynı olma ihtimali var. Memlekette durmadan yağmur yağıyor su birikintisine girip çıkıyorsun ister istemez. Orjinal degilde aftermarket deneyebilirsin gibi. Ürun Wax sprey olan hibrit diye olan mi? 6 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Araba için uzun zamandır bir şey yapmıyorum. Meguiar's marka Ceramic Wax diye bir ürün var mavi kutu. 2 aydır araba yıkanmıyor daha üzerine toz konmadı. onun altında ne var sadece bu mu sürüldü Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: güzel lastik ikinci takımıım Hesapta olmayan barum sipariş ettim 5k tl ye, kışa takarız inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts