Metin Uzunoğlu 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Kendisini yıkamak için basınçlı yıkamak makinası aldım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Bursa inegölde ford ustası lazım oldu tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır? Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Clio'nun üçüncü senesi (ve garantisi) bu ay sonu ile doluyor. 1. konu aracı 28.09.2023'te teslim aldık. Tescil tarihi de bu tarih. aracın muayene geçerlilik tarihi 12.08.2026 olmasıyla (yaklaşık 20 gün kadar geride) bi trafik cezası yedik. Sağlık olsun. Bunun sebebini biraz merak ettim bilen varsa cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. 2. konu yetkilide devam mı ? Yetkili servisi aradım. Yağ bakımı için %20 indirim ile 14.900 fiyat verdi. üçüncü yıl olması sebebiyle buji ve fren hidroliği de değişmesi gerekli dedi ve toplam tutar 22.800₺ oldu.. Araba daha 20 binde ve buji değişmez yani. Hadi değişse yağ bakım parçaları ve buji toplam 7-8 bin lira maliyeti var. Velhasın 1/3 gibi fiyat çıkıyor. Garanti bitiyor arabada aktif bi sorun yok ( daha önce termostattan su kaçırıyordu 5000 km'de iken şuan öyle bi sorun yok. ) yaptırmaya değmez gibi geliyor. Ne yapayım.. ? Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Görkem Karakaş yazdı: Clio'nun üçüncü senesi (ve garantisi) bu ay sonu ile doluyor. 1. konu aracı 28.09.2023'te teslim aldık. Tescil tarihi de bu tarih. aracın muayene geçerlilik tarihi 12.08.2026 olmasıyla (yaklaşık 20 gün kadar geride) bi trafik cezası yedik. Sağlık olsun. Bunun sebebini biraz merak ettim bilen varsa cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. 2. konu yetkilide devam mı ? Yetkili servisi aradım. Yağ bakımı için %20 indirim ile 14.900 fiyat verdi. üçüncü yıl olması sebebiyle buji ve fren hidroliği de değişmesi gerekli dedi ve toplam tutar 22.800₺ oldu.. Araba daha 20 binde ve buji değişmez yani. Hadi değişse yağ bakım parçaları ve buji toplam 7-8 bin lira maliyeti var. Velhasın 1/3 gibi fiyat çıkıyor. Garanti bitiyor arabada aktif bi sorun yok ( daha önce termostattan su kaçırıyordu 5000 km'de iken şuan öyle bi sorun yok. ) yaptırmaya değmez gibi geliyor. Ne yapayım.. ? Bende Temmuz ayında muayeneyi yaptırdım.Ruhsatta Muayene geçerlilik tarihi yazıyordu. Aralık sonu Yetkili serviste Bakım yaptırdım Garanti benimde bu yıl doluyor.Geçen bakımda Balata değişimine 10 bin üzeri fiyat çektiler özel serviste çok daha uygun fiyata yaptırdım.Kendi adıma iyi bir özel servis ile devam edeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 31 dakika önce Paylaş 31 dakika önce Görkem Karakaş yazdı: Clio'nun üçüncü senesi (ve garantisi) bu ay sonu ile doluyor. 1. konu aracı 28.09.2023'te teslim aldık. Tescil tarihi de bu tarih. aracın muayene geçerlilik tarihi 12.08.2026 olmasıyla (yaklaşık 20 gün kadar geride) bi trafik cezası yedik. Sağlık olsun. Bunun sebebini biraz merak ettim bilen varsa cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. 2. konu yetkilide devam mı ? Yetkili servisi aradım. Yağ bakımı için %20 indirim ile 14.900 fiyat verdi. üçüncü yıl olması sebebiyle buji ve fren hidroliği de değişmesi gerekli dedi ve toplam tutar 22.800₺ oldu.. Araba daha 20 binde ve buji değişmez yani. Hadi değişse yağ bakım parçaları ve buji toplam 7-8 bin lira maliyeti var. Velhasın 1/3 gibi fiyat çıkıyor. Garanti bitiyor arabada aktif bi sorun yok ( daha önce termostattan su kaçırıyordu 5000 km'de iken şuan öyle bi sorun yok. ) yaptırmaya değmez gibi geliyor. Ne yapayım.. ? Aracın uygunluk belgesi ne zaman alınırsa muayene o tarihe göre olur. Bu normal, hatta 2025 model alırsanız 0 km olsa da 1 sene geriden gelir yani. Yetkili özel konusu tamamen bütçe ve olunan yer ile alakalı. Düzgün işçilik yapacak yer yoksa, parça bulmak vs zorsa yanıt değişir. Ayrıca garanti sonrası devam ederseniz ek garanti gibi bir uygulama varsa yine yanıt değişir. Bu noktalara ilişkin hiçbir sıkıntı yoksa, özel tercih edilebilir 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts