Sinan Akgöl 16 Eylül Paylaş 16 Eylül (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: Araba için uzun zamandır bir şey yapmıyorum. Meguiar's marka Ceramic Wax diye bir ürün var mavi kutu. 2 aydır araba yıkanmıyor daha üzerine toz konmadı. Yağmur da yediği halde. Aşırı kaygan bir film oluşturuyor yüzeyde. Aynı piskopatlıkta sprey lastik parlatıcı da var o da lastikleri siyaha boyuyor gibi aylarca taze gösteriyor. 3-4 bine servis var. Artık yetkili servise sokmayacağım. 90 bin yetkili servis yeter. Koydukları yağın ne olduğundan emin olamıyorum. Sonraki yağ servisini tamirhanede OW-30 Mobil 1 ESP ile kendim yaptıracağım. Diskler yamuk ama şehir içi hiç rahatsız etmiyor. KM daha 90k bile değil. Onu da ne yapsak emin değilim. Değiştirsem de aynı olma ihtimali var. Memlekette durmadan yağmur yağıyor su birikintisine girip çıkıyorsun ister istemez. Orjinal degilde aftermarket deneyebilirsin gibi. Ürun Wax sprey olan hibrit diye olan mi? 16 Eylül tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Çağrı Alaf yazdı: Araba için uzun zamandır bir şey yapmıyorum. Meguiar's marka Ceramic Wax diye bir ürün var mavi kutu. 2 aydır araba yıkanmıyor daha üzerine toz konmadı. onun altında ne var sadece bu mu sürüldü Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Çağlar Bayur yazdı: güzel lastik ikinci takımıım Hesapta olmayan barum sipariş ettim 5k tl ye, kışa takarız inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 17 Eylül Paylaş 17 Eylül (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Orjinal degilde aftermarket deneyebilirsin gibi. Ürun Wax sprey olan hibrit diye olan mi? Çağlar Bayur yazdı: onun altında ne var sadece bu mu sürüldü Onun altında pasta cila var kazadan sonra arabaya çekilen. Onun üstünde de bu seramik wax var. 17 Eylül tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Yahya Melih Ayaksız Pazartesi 08:30 Paylaş Pazartesi 08:30 3000 tl ye einhell akülü orbital ve 5.2ah aldım. Çok iyi fiyata geldi sıfır almak isteseydim kabaca 10bin tutardı. Bi kaç zımpara pürüzü kaldı onun dışında sonuç ortada. 8 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Pazartesi 13:13 Paylaş Pazartesi 13:13 Şarjı ne kadar gidiyor, baskı altında bayılıyor mu nasıl performansı? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Pazartesi 18:02 Paylaş Pazartesi 18:02 Çağrı Alaf yazdı: Onun altında pasta cila var kazadan sonra arabaya çekilen. Onun üstünde de bu seramik wax var. 50 liraya meguiars alıyor sonra burada artislik yapıyor bu adamda ya.. 2 Yorum bağlantısı
Yahya Melih Ayaksız Dün saat 07:55 Paylaş Dün saat 07:55 Köksal Yılmaz yazdı: Şarjı ne kadar gidiyor, baskı altında bayılıyor mu nasıl performansı? 5.2ah la 2 parça yapılır. Profesyonel çalışınca bi arabanın yarısı yapılır bence. Bastırınca %15 gibi devir düşüyor ona göre ayarlamak lazım 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen Dün saat 09:51 Paylaş Dün saat 09:51 13 sene sonra koltukları yıkamaya çalıştım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 14:29 Paylaş Dün saat 14:29 10bin bakımı geldi bizim cmaxin filtreler için hangi marka veya seti tavsiye edersiniz? Güvendiğiniz bir yağ alınabilecek site varsa onu da alayım. Yağ 5.30 olacak. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Güvendiğiniz bir yağ alınabilecek site varsa onu da alayım. Yağ 5.30 olacak. Marka tercihinizi söylememişsiniz ama ben son 3 bakımdır Amazondan (Satıcı-gönderici Amazon) LM yağ alıyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Marka tercihinizi söylememişsiniz ama ben son 3 bakımdır Amazondan (Satıcı-gönderici Amazon) LM yağ alıyorum Doğrudur Alptuğ hocam ancak tavsiyen için teşekkür ederim. 237bin kmdeki 1.6tdci için lmnin hangi yağı daha iyi olur? 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Doğrudur Alptuğ hocam ancak tavsiyen için teşekkür ederim. 237bin kmdeki 1.6tdci için lmnin hangi yağı daha iyi olur? Klavuzunda hangi spesifikasyon değerinde yağ kullanılması gerekiyorsa onu alırdım ben olsam, klavuz ne diyo bakmak lazım 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Doğrudur Alptuğ hocam ancak tavsiyen için teşekkür ederim. 237bin kmdeki 1.6tdci için lmnin hangi yağı daha iyi olur? 237 öyle yüksek bi km değil orjinal olsun gerisi çok önemli değil 1 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Önce kılavuz değer, eksiltirse de ara değere çıkardım. 5W-30 -> 5W-40 gibi. Bir ara bu yağ meselesine çok sarmıştım. Covid zamanı. Haftalarca araştırdım, en iyi yağ Mobil15W30 ESP çıkmıştı. Ambalajı çok renkli şeyleri sevmiyorum nedense LM'ye hep önyargı ile bakmışımdır. Ahmet İhsan Akşen yazdı: 13 sene sonra koltukları yıkamaya çalıştım Öğgh. Koltukları yıkamam lazım acilen. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fiestanin muayenesi gelmişti. Bugün girdik ve ilk defa bir aracımla KUSURSUZ geçtim. Ağır kusur beklemiyordum ama aşağıdakilerden dolayı hafif kusur yazmaları lazımdı. Artık çok bakmıyorlar demek ki. LPG etiketi yok. Pense tornavida ampul seti yok. Arka sis farı kırık. Motor no okunamıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İnan Çınar yazdı: Fiestanin muayenesi gelmişti. Bugün girdik ve ilk defa bir aracımla KUSURSUZ geçtim. Ağır kusur beklemiyordum ama aşağıdakilerden dolayı hafif kusur yazmaları lazımdı. Artık çok bakmıyorlar demek ki. LPG etiketi yok. Pense tornavida ampul seti yok. Arka sis farı kırık. Motor no okunamıyor. Hayırlı olsun, geçtiğimiz yılsonu önceki muayenede filmli yazan camlara kusursuz şekilde geçirmişlerdi. Mevcut raporu kopyalasa o bile yeter, bakmaya da gerek yok, ama sonuç o olmuştu. Biraz arabanın durumuna bakıp zaten bakımlı belli dediklerini üstelemeden geçiriyorlar bence. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce İnan Çınar yazdı: Pense tornavida ampul seti yok. Babamın 2004 kangooyu soktuk, ağır kusurlu çıktı, listede böyle bir kusur yoktu. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce İnan Çınar yazdı: Pense tornavida ampul seti yok. Bu sanırım muayene değil, trafikte çevirmede soruluyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts