Halil Gümüş 6 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2019 Allah kaza bela vermesin. [emoji3478] Yağışta arkayı savuruyor, yol tutuşu zayıflıyor şikayetlerinin doğruluk payı varmıymış ? Şehir efsanesi mi çıktı ?Amin, cümlemize inşallah. Yağmurda hiç sıkıntı yaşamadım ama kar yağınca yusuf yusuf[emoji3]Özellikle çok hafif rampada bile kalkış sıkıntılı. Belki de kabahat biraz bendedir. Arabaya kışlık olarak kormoran aldım. Üst sınıf lastikle sonuç değişir mi bilemiyorum. Aynı araca sahip arkadaşım falken taktı o da memnun değil. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 Kormoran kullanmıştım. Markalılara göre atla deve kadar fark yok. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Mayıs 2019 Paylaş 7 Mayıs 2019 10 saat önce, Halil Gümüş yazdı: Amin, cümlemize inşallah. Yağmurda hiç sıkıntı yaşamadım ama kar yağınca yusuf yusuf Özellikle çok hafif rampada bile kalkış sıkıntılı. Belki de kabahat biraz bendedir. Arabaya kışlık olarak kormoran aldım. Üst sınıf lastikle sonuç değişir mi bilemiyorum. Aynı araca sahip arkadaşım falken taktı o da memnun değil. Rampada kış modunda yine gider. Gaza basmadan kaldirmak lazım. Ben de Goodyear vardı tabi Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 7 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2019 7 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: Rampada kış modunda yine gider. Gaza basmadan kaldirmak lazım. Ben de Goodyear vardı tabi Kış modu derken başkanım? [emoji848] Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 7 Mayıs 2019 Paylaş 7 Mayıs 2019 Kışın gaza basma yeter. ESP kapalı olsun, Vites D. Kendisi pıtı pıtı çıkar. Gaz verince saplanıyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Mayıs 2019 Paylaş 7 Mayıs 2019 E ve s mi var. E de kullanın gaz yemesi düşüyor 2. Vitesi kullanıyor. Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 7 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2019 Economy ve sport var. Hep E de zaten. 11-12 yakıyor. Spor moduna alsam ne yakar acaba? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Mayıs 2019 Paylaş 7 Mayıs 2019 S de kullanın bence ben öyle kullanıyordum . Sadece karda vs e modunda alıyordum. Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 7 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2019 Bugün hep s moduna aldım ama aç/kapa yapınca kendisi e moduna alıyor. Hep s de kalması için ayar yok mu?Mehmet abinin tavsiyesiyle gittiğim yerde yağa benzin karışma durumu için buyuk bir ihtimalle yüksek basınç pompası dendi. 1-2 yerden parça için fiyat bekliyoruz bakalım . 1 Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 8 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2019 Boşuna yüksek basınç pompası dememişler. Fiyatı yuksekmis, 5600 liracik [emoji26]Çıkma arıyorum. Çakma da olur.Yalnız bu parçadan yağa benzin nasıl karışıyor, orası çok kafama yatmadi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mayıs 2019 Paylaş 8 Mayıs 2019 On 07.05.2019 at 13:57, Mustafa Tüfekçi yazdı: S de kullanın bence ben öyle kullanıyordum . Sadece karda vs e modunda alıyordum. maaş +prim mi var? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mayıs 2019 Paylaş 8 Mayıs 2019 Boşuna yüksek basınç pompası dememişler. Fiyatı yuksekmis, 5600 liracik [emoji26]Çıkma arıyorum. Çakma da olur.Yalnız bu parçadan yağa benzin nasıl karışıyor, orası çok kafama yatmadi. Tespitin bir yolu yok mu. Kesin mi yağa benzinin karıştığı Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 8 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2019 Tespitin bir yolu yok mu. Kesin mi yağa benzinin karıştığı Yağ çubuğu maksimumun üstünde ve bariz benzin kokuyor, kıvamı sulanmış. Arıza ışığı şimdilik yanmıyor ama yakında yanar. Cihazda eksantrik, zamanlama falan kaydı okunuyor.Aksaray bayraktar enjektörden yapar demişti. Senin usta da Ankara Aydoganlar servise sordu, enjektörden olmaz yüksek basınç pompasindan olur demiş. Arada kaldık işte [emoji26] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mayıs 2019 Paylaş 8 Mayıs 2019 Senin usta da Ankara Aydoganlar servise sordu, enjektörden olmaz yüksek basınç pompasindan olur demiş. Arada kaldık işte [emoji26]Enjektör mantıklı gelmiyor bana. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 8 Mayıs 2019 Paylaş 8 Mayıs 2019 (düzenlendi) 9 dakika önce, Halil Gümüş yazdı: Yağ çubuğu maksimumun üstünde ve bariz benzin kokuyor, kıvamı sulanmış. Arıza ışığı şimdilik yanmıyor ama yakında yanar. Cihazda eksantrik, zamanlama falan kaydı okunuyor. Aksaray bayraktar enjektörden yapar demişti. Senin usta da Ankara Aydoganlar servise sordu, enjektörden olmaz yüksek basınç pompasindan olur demiş. Arada kaldık işte Sanayi merkez caminin karşısında Yıldız Teknik var. Mercedes özel servis. Musa ustaya selamımı söyleyip baktırabilirsiniz. Mercedeslerden iyi anlar. Kafası çalışan ustadır. Sök-tak deneme yanılma yapmaz. Babası Aziz usta da yılların ustasıdır. Yıldızcıdır En azından gösterip fikir sahibi olursunuz. 8 Mayıs 2019 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Mayıs 2019 Paylaş 8 Mayıs 2019 Mazot gibi değildir ya. Su deposu kontrol edildi dimi. Motor kapatınca enjektör pistona işeme yapsa dicem. Bilemedim ne ilginç arıza Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 8 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2019 Sanayi merkez caminin karşısında Yıldız Teknik var. Mercedes özel servis. Musa ustaya selamımı söyleyip baktırabilirsiniz. Mercedeslerden iyi anlar. Kafası çalışan ustadır. Sök-tak deneme yanılma yapmaz. En azından gösterip fikir sahibi olursunuz. Yıldız Teknik kapandı demişlerdi, yer değiştirmiş o zaman. Yarın ordan da fikir alayım. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 8 Mayıs 2019 Paylaş 8 Mayıs 2019 Şimdi, Halil Gümüş yazdı: 5 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Sanayi merkez caminin karşısında Yıldız Teknik var. Mercedes özel servis. Musa ustaya selamımı söyleyip baktırabilirsiniz. Mercedeslerden iyi anlar. Kafası çalışan ustadır. Sök-tak deneme yanılma yapmaz. En azından gösterip fikir sahibi olursunuz. Yıldız Teknik kapandı demişlerdi, yer değiştirmiş o zaman. Yarın ordan da fikir alayım. Geçen ay yerindeydi. Ama yeni dükkan yaptırma muhabbeti vardı taşındı mı haberim yok. Selamımı söyleyin Musa usta yardımcı olur. Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 8 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2019 Mazot gibi değildir ya. Su deposu kontrol edildi dimi. Motor kapatınca enjektör pistona işeme yapsa dicem. Bilemedim ne ilginç arızaSu deposunda sıkıntı yok. Tekrar yağ değişimi yapıp 3-4 ay zaman kazanır, o arada çıkma parça falan denk getiririm diye düşünüyorum. Deneme yanılma yapmak epey maliyetli olacak gibi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs 2019 Paylaş 9 Mayıs 2019 11 saat önce, Halil Gümüş yazdı: 12 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: Su deposunda sıkıntı yok. Tekrar yağ değişimi yapıp 3-4 ay zaman kazanır, o arada çıkma parça falan denk getiririm diye düşünüyorum. Deneme yanılma yapmak epey maliyetli olacak gibi. Aynen.. yağı bu şekilde kullanma.. Allah esirgesin yatak sarar. Yağı değiş hemen.. Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 9 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2019 Bugünkü serviste pompa dedi ve hazırda çıkma şimdilik bulamadık. Mecburen yağ değişimi yapıp devam ..7 litre boşalttık 5.5 doldurduk. Motul 5 30.Araba sessizlesti, ya da psikolojik [emoji3] Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Mayıs 2019 Paylaş 9 Mayıs 2019 1 saat önce, Halil Gümüş yazdı: Bugünkü serviste pompa dedi ve hazırda çıkma şimdilik bulamadık. Mecburen yağ değişimi yapıp devam .. 7 litre boşalttık 5.5 doldurduk. Motul 5 30. Araba sessizlesti, ya da psikolojik Yıldız tekniğe mi gittiniz? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Mayıs 2019 Paylaş 9 Mayıs 2019 Nasıl bir açıklama yaptı? Nasıl benzin karışıyormuş ki yağa? Bahsi geçen yağ pompası heralde? Yorum bağlantısı
Recommended Posts