Çağlar Bayur 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: serum hortumları. eczacınıza başvurunuz, olmadı silecek su hortumu... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Haziran Yazar Paylaş 1 Haziran hidrolik soğutma fanı hortumları terletiyor şimdi de. demekki mercedes motorlu olsa d, geri kalan parçalar chrysler oldumu maks ömür 15 yıl. illa bir tarafları yağ kaçıracak... Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Haziran Paylaş 2 Haziran damlama sulama hortumundan kesip taksan nasıl olur denemek lazım bence 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Haziran Yazar Paylaş 18 Haziran hortum takımı 16 bin tl miş... ithal tabi. o hortumları iş makinesi hidrolikçisinde yaptırtmam gerekecek. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 11:40 Yazar Paylaş Cuma 11:40 2 adet 5 litrelik motul yağımla bekliyorum. ilk fırsatta yağ yağ filtresi yakıt filtresi radyatör hortumları şanzıman sıvısı ve hidrolik fan hortumlarını yenileyeceğim. bakalım kaç paralık öpecekler. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Cuma 12:43 Paylaş Cuma 12:43 (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: 2 adet 5 litrelik motul yağımla bekliyorum. ilk fırsatta yağ yağ filtresi yakıt filtresi radyatör hortumları şanzıman sıvısı ve hidrolik fan hortumlarını yenileyeceğim. bakalım kaç paralık öpecekler. Bunlar hangi parçalar? Arabanın altı yüksek, krikoya bile gerek yok, alttan tapa açıp yağını kendin değişemez misin? Cuma 12:44 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 13:00 Yazar Paylaş Cuma 13:00 bunlar presli iş makinesi hortumu gibi gıcık parçalar. soğutma fanı motorlu değil, direksiyon hidroliği ile dönen ultra gereksiz bir mühendislik ürünü. 16 bin tl miş çifti. yaptıracağız mecburen. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cumartesi 22:04 Yazar Paylaş Cumartesi 22:04 bazı işleri yaptıramadım. erteledim. yine orijinal intercooler oringi yırtılmış yine orijinalini aldım taktırdım. 500 tl oringin fiyatı. 3000 tl şanzıman yağı ve filtresine verdim. motor yağını önceden motul marka almıştım. bu arabanın bu kadar sessiz çalıştığını hiç duymadım. hararetle bu markayı tavsiye ederim. yağ 3600 tl gibi bir paraya alındı, 10 litre. tabi aktı filtresini de yeniledim. 6 litre antifriz değiştridik. radyatör hrotumları olmadı. başka marka alıp yeniden deneyeceğiz. 3000 tl işçiliğe verdim yaklaşık 4 saat sürdü. toplam maliyet: 11600 TL. bence çok iyi. hortumlarda olsaydı 7500 tl eklenecekti. daha sonra yapacağız, hortumların durumu kötü değil çünkü. ön sağdan bir metal sesi geliyrodu sanki rot başı bozukmuş gibi, heryerini sıktık arabanın ses kesildi. saçma, ama anlamadım nedir. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 10:55 Paylaş Pazar 10:55 daha sessiz motr çalışma sesi için po ekonomizer at yağa ama sonra sat... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazar 11:30 Yazar Paylaş Pazar 11:30 om642 nin turbosu acaip ısınıyor. sonraki jenerasyonalrda su soğutma eklediler. bu motor yağı ısıya karşı dayanıklıkta kamyonlardakilere denk. https://www.motul.com/tr-TR/products/17603?id=17603&product=MOTUL+8100+X-CESS+GEN2+5W-40 Yorum bağlantısı
Recommended Posts