Onur Demirci 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 Merhaba Astra k dizel otomatik asiri derecede ilgimi çekiyor 2.el olarak almayi dusunuyorum ama tek aklima takilan dizel olarak emsallerine gore cok yaktigi kimisi sehir ici 5lt diyor bu makul bir rakam ancak bazi yerlerdede 8lt diyenlerde var forumda kullanan arkadaslarin yakit ve aracin geneli hakkinda fikirlerini bekliyorum,tesekkurler. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 Valla forumda bildigim K kasa kullanicisi yok. J kasa emsallerine gore manueli 1 otomatigi de 2 litre fazla yakiyor. K kasa agirlik olarak 200 kg daha hafif 1 litre dustugunu tahmin ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 Simdi aslan besleyen yeminin dusunmezmis diyecem opel karsitlari tasa tutacak beni ? Seviyorsaniz ve gonlunuzdeki arac bu ise alinir..? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 Simdi aslan besleyen yeminin dusunmezmis diyecem opel karsitlari tasa tutacak beni [emoji16] Seviyorsaniz ve gonlunuzdeki arac bu ise alinir..[emoji106]Hee ne aslan. Kedigillerden [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 Bir saat önce, Metin Akbal yazdı: Hee ne aslan. Kedigillerden Bari sen yapma? İkimizde de astra var ? caktirma ? 1 Yorum bağlantısı
Onur Demirci 25 Mart 2019 Yazar Paylaş 25 Mart 2019 6 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: Simdi aslan besleyen yeminin dusunmezmis diyecem opel karsitlari tasa tutacak beni ? Seviyorsaniz ve gonlunuzdeki arac bu ise alinir..? Valla alasim varda focus mu astrami diye sehir ici 6.5 lara kabulum artik ? ama 8litreleri okuyunca gozlerim fincantaşi gibi oldu J kasalarin dizel otomatigi hb yok sanirim eger yalnis bilmiyorsam, K kasada sehir ici herhalde bi 6lt civari gezer diye dusunuyorum daha dogrusu oyle umuyorum? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 Valla alasim varda focus mu astrami diye sehir ici 6.5 lara kabulum artik [emoji3] ama 8litreleri okuyunca gozlerim fincantaşi gibi oldu [emoji4] J kasalarin dizel otomatigi hb yok sanirim eger yalnis bilmiyorsam, K kasada sehir ici herhalde bi 6lt civari gezer diye dusunuyorum daha dogrusu oyle umuyorum[emoji4]Oncelik yakitsa Focus, donanim ve tasarimsa Astra K diyorum Bende aynisini umuyorum [emoji16]1.4T otomatikte olabilir. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 11 saat önce, Alpay Sumer yazdı: Bari sen yapma? İkimizde de astra var ? caktirma ? Yakıyor arkadaş hayvan gibi yakıyor işte 1.3 dizeli enteresan şekilde B sınıfı kadar yakıyor. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 2 saat önce, Metin Akbal yazdı: Yakıyor arkadaş hayvan gibi yakıyor işte 1.3 dizeli enteresan şekilde B sınıfı kadar yakıyor. oda yakmiyor arkadas oyle yakit mi olur ? Astra ya yakismiyor 1.3 dizelin yakiti ? Yorum bağlantısı
Onur Demirci 26 Mart 2019 Yazar Paylaş 26 Mart 2019 10 saat önce, Alpay Sumer yazdı: ne focusu yaa ? Focusts efsane simdi yol tutusu rahatligi sessizligi yakiti Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 13 saat önce, Alpay Sumer yazdı: Simdi aslan besleyen yeminin dusunmezmis diyecem opel karsitlari tasa tutacak beni ? Seviyorsaniz ve gonlunuzdeki arac bu ise alinir..? Alpay dikiş makinasından aslan mı olurmuş? Hadi Pejo desen gene anlarım 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 Bir saat önce, Bülent Tarakçı yazdı: Alpay dikiş makinasından aslan mı olurmuş? Hadi Pejo desen gene anlarım Dikis makinasindan sonra kendini cok degistirdi ? Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 Oncelik yakitsa Focus, donanim ve tasarimsa Astra K diyorum Bende aynisini umuyorum [emoji16]1.4T otomatikte olabilir.1.4T olanlarda lspi sorunundan bahsediliyor çokca.İşin aslı nedir bilemiyorum.Küçük turbo ünitelerin hepsinde olabilir ancak K kasada şikayet biraz fazla sanırım.Bilginiz varmı çok ilgimi çekmişti K kasa bu yorumlardan önce [emoji846] 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 1.4T olanlarda lspi sorunundan bahsediliyor çokca.İşin aslı nedir bilemiyorum.Küçük turbo ünitelerin hepsinde olabilir ancak K kasada şikayet biraz fazla sanırım.Bilginiz varmı çok ilgimi çekmişti K kasa bu yorumlardan önce [emoji846]Ispi ne ilk kez duyuyom. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 Su an piyasada alınabilecek tam otomatik sorunsuz en iyi otomatik arabalardan biri. J kasa ağırdı ki o bile fazla yakmıyordu. K kasa çok başarılıdır. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 H kasada insp diye bisey var. Ama ispi olayini bende merak ettim acikcasi.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 H kasada insp diye bisey var. Ama ispi olayini bende merak ettim acikcasi..Insp ne peki onuda bilmiyom [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 Bir saat önce, Metin Akbal yazdı: Insp ne peki onuda bilmiyom İnsp ; h kasa astralarda bilgilendirme mahiyetli bir kod sistemi.. İnsp : bakim zamaninin geldigini, insp2 : Far ve stop grubu ampullerden birinde problem oldugunu, insp3: Kumanda pilinin bittigini, İnsp 4 ise dizel aracta mazot filtresinde su oldugunu gosterir. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 Bir saat önce, Metin Akbal yazdı: He tamam o bende de var. senin araba zaten ne j ne h kasa ? Arada kalmis ? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 senin araba zaten ne j ne h kasa [emoji16] Arada kalmis [emoji14]Ogrende gel [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 Bir saat önce, Metin Akbal yazdı: Ogrende gel Opelin Kitabini yazarim ? Sen beni baskasiyla karistirdin sanirim ? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 senin araba zaten ne j ne h kasa [emoji16] Arada kalmis [emoji14] Opelin Kitabini yazarim [emoji41] Sen beni baskasiyla karistirdin sanirim [emoji14]O zaman bi daha oku benim arabanin kasasi ne [emoji16]Opelin kitabini yazmismis. Daha servisin kac km de yag degistigini bilmiyon [emoji23] Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 Bir saat önce, Metin Akbal yazdı: O zaman bi daha oku benim arabanin kasasi ne Opelin kitabini yazmismis. Daha servisin kac km de yag degistigini bilmiyon Arabanin motoru komple h kasa.. Ecotec yazisina kadar hemide ? Ama kaporta her nedense j kasa ? Hele donanim konusuna hiiiiic girmiiim ben ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts