Metin Akbal 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 Arabanin motoru komple h kasa.. Ecotec yazisina kadar hemide [emoji16] Ama kaporta her nedense j kasa [emoji16] Hele donanim konusuna hiiiiic girmiiim ben [emoji6]Acaba G kasadaki motor ne olaki [emoji8] 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 Bir saat önce, Metin Akbal yazdı: Acaba G kasadaki motor ne olaki onun ust kapak gri ? Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 Ispi ne ilk kez duyuyom.Şu linkte detay mevcut : https://otopark.com/forum/threads/küçük-hacim-turboşarj-benzinli-motorlarda-görülen-tehlike-lspi.7234/Low speed pre ignition açılımı.K kasa 1.4 T’lerde epey sorun yaşayan olmuş oysaki güzel yürüyen bir araba [emoji846] .Dexos2 yağ ile çözülmeye çalışıldı ama yağlık bir konu değil. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Mart 2019 Paylaş 27 Mart 2019 11 saat önce, Oğulcan Akıncıoğlu yazdı: Şu linkte detay mevcut : https://otopark.com/forum/threads/küçük-hacim-turboşarj-benzinli-motorlarda-görülen-tehlike-lspi.7234/ Low speed pre ignition açılımı.K kasa 1.4 T’lerde epey sorun yaşayan olmuş oysaki güzel yürüyen bir araba .Dexos2 yağ ile çözülmeye çalışıldı ama yağlık bir konu değil. Valla ben hiç denk gelmedim. Astra J sayfalarında vs karşılaşmadım. 1.4T nin en bariz sorunu turbo çatlaması başka da sorunu yok. Onunda sebebi bana göre insanlar turbo araç kullanmayı bilmiyor; turbonun soğuması, ısınması vs durumlara dikkat etmiyorlar. Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 27 Mart 2019 Paylaş 27 Mart 2019 Valla ben hiç denk gelmedim. Astra J sayfalarında vs karşılaşmadım. 1.4T nin en bariz sorunu turbo çatlaması başka da sorunu yok. Onunda sebebi bana göre insanlar turbo araç kullanmayı bilmiyor; turbonun soğuması, ısınması vs durumlara dikkat etmiyorlar.J kasada evet.Böyle bir sorun yok J de.Benim bahsettiğim K idi.Yoksa leon yerine K kasa astra çok daha çazip geliyor bana eski bir opelci olarak [emoji846] 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Mart 2019 Paylaş 27 Mart 2019 Ben bu olayi ilk kez duyuyorum.Birazda baktim cok kisi goremedim bu sorunu yasayan.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts