Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Metin Akbal yazdı: ıslakken uygulaman bir ürün arıyorum sonax ıslak cila , fısfıs yapıon bezi daha havada görürken kuruyup parlıyor, 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Arexons ürünlerini tavsiye ederim. Suni deri koltuk torpido vs turtlewax. Jant lastik parlatici Arexons Hizli cila Sonax ve Arexons. Elle veya makina ile gene Sonaxin arac rengine göre olani kullanirim hep. Şuan Arexons ve Sonax mevcut. Camlar için güderi yikama icin mikro fiber eldiven çift kova. Şampuan her zaman bebe şampuani. Daha 2008e tam bulaşamadim ama. Ürünlerin sonucunu eski araçtan koyim bir foto. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) eecustomcar ürünlerini incelemenizi tavsiye ederim. Kireç suyunu çıkaran ürünü kullandım güzel iş yapıyor diğer ürünleri de güzel hepsinden yeteri kadar stok yaptım. 1 saat önce tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Evet geçinebilmesi için günde 10 arabayı, 1000’er liradan yıkamış olması gerekebilir. Ancak benim için bu bedel çok fazla. Petrole gidiyorum 2 su, 1 köpük için 150 lira verip kendim yıkıyorum. Önce su ile güzelce yıkar kaba kiri tozu vs temizlerim. Sonra sabunu sıkar süngerle güzelce temizlerim. Qashqainin ulaşılamayan yerleri için bir tarafı sünger, diğer tarafı çekçek olan uzun saplı bir alet kullanıyorum Sonra güzelce durularım. Opel küçük olduğu için çok daha kolay oluyor. Cila olarak bazen ıslak, bazen de kurulama sonrası cila yaparım. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Evet geçinebilmesi için günde 10 arabayı, 1000’er liradan yıkamış olması gerekebilir. Ancak benim için bu bedel çok fazla. Petrole gidiyorum 2 su, 1 köpük için 150 lira verip kendim yıkıyorum. Önce su ile güzelce yıkar kaba kiri tozu vs temizlerim. Sonra sabunu sıkar süngerle güzelce temizlerim. Qashqainin ulaşılamayan yerleri için bir tarafı sünger, diğer tarafı çekçek olan uzun saplı bir alet kullanıyorum Sonra güzelce durularım. Opel küçük olduğu için çok daha kolay oluyor. Cila olarak bazen ıslak, bazen de kurulama sonrası cila yaparım. Emmi süngeri at hare yapar içine tozu topluyor. Mikrofiber eldivenle yada sopali olanlariyla uygularsan daha sağlıkli. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Emmi süngeri at hare yapar içine tozu topluyor. Mikrofiber eldivenle yada sopali olanlariyla uygularsan daha sağlıkli. İşte sünger öncesi güzelce yıkadığım için toz kalmıyor arabada. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: İşte sünger öncesi güzelce yıkadığım için toz kalmıyor arabada. Kalir kalir... Sen gönder süngeri 😁 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Kalir kalir... Sen gönder süngeri 😁 Link alayım o zaman. Ne almalıyım? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Link alayım o zaman. Ne almalıyım? https://amzn.eu/d/08gX4c0g https://amzn.eu/d/0gL7rKkD 50 dakika önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 dakika önce Paylaş 15 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Link alayım o zaman. Ne almalıyım? alınca hebr et bunla videonu çekeyiM 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts