İçeriğe Yönlendir

Kullanışlı Araç Yıkama Ekipmanları

Abdussamed Acar

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Nihat Palolu
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

Nihat bey 

şarjlı cam temizleme makinelerinden hangisini önerirsiniz. sizce kullanışlımı değer mi almaya,

eşim bir arkadaşında görüp kısa bir deneme yapılmış ve beğenilmiş model olarak sormamış 

siteden baktığımda çeşitleri var sizce hangisi daha kullanışlı ve parasını hak edecek ürün 

benim korkum alıp sonra bu temizlemiyor, ağır geldi ben daha çabuk temizlerim gibi bahaneler ile kenara atılması işe yarayacağı ve kullanılacağını bilsem sorun yok alırım 

Hepsi aynı. Makine temizlemiyor vakum yapıyor sadece. Kirli camı ürünün kutusundan çıkan ucunda ped olan sprey şişe ile önden ovalayıp sonra vakumlamak gerekiyor.

Camdan vakumladığınız suyu kendi haznesine alıyor. Camı aşağıdan yukarıya vakumlarsanız su içine kaçar. Uygun fiyatlı olduğu için tamir olmuyor.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Nihat Palolu yazdı:

Ah ahh , K2 artık yetmiyor ama yinede çok iyi iş görüyor.

2 hafta kadar önce dış merdivenleri tornado uç ile temizledim aradaki farkı görseniz şaşarsınız 4-5 senede bir de olsa sırf böyle işler için bile alınır 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Adnan Çakır yazdı:

Ah ahh , K2 artık yetmiyor ama yinede çok iyi iş görüyor.

2 hafta kadar önce dış merdivenleri tornado uç ile temizledim aradaki farkı görseniz şaşarsınız 4-5 senede bir de olsa sırf böyle işler için bile alınır 

10 yıl oldu mu Adnan abi K2, elindekinin ne olduğu bilinerek kullanılırsa iş görüyor.

Aynen öyle abi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Hemen hemen, sık değil ama lazım olduğunda çok iyi iş yapıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Benim k2 5. Yılda istifasını vermişti. K5 ile aramız iyiydi de garaj gidince ona da yol göründü 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...