Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: https://www.hepsiburada.com/karcher-wv5-plus-n-black-cam-temizleme-makinasi-1-633-467-0-p-HBCV000032P2PT?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:google.md:dsa.op:purchase.cid:1635662822&utm_content=agid:60550205697&wt_gl=cpc.dsa.camp1635662822adgr60550205697&gad_source=1&gad_campaignid=1635662822&gbraid=0AAAAADOiRoZWWZNASqQ7pv8OlqjzWLhyF&gclid=CjwKCAjwpcTNBhA5EiwAdO1S9sXT5RfOKlxQURBxu2IZlmbqRrCPTIp1qmOEsZNmOgB81LoQu4YLNBoCb40QAvD_BwE Ahanda böyle töbe de bu ne yahu Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Nihat bey şarjlı cam temizleme makinelerinden hangisini önerirsiniz. sizce kullanışlımı değer mi almaya, eşim bir arkadaşında görüp kısa bir deneme yapılmış ve beğenilmiş model olarak sormamış siteden baktığımda çeşitleri var sizce hangisi daha kullanışlı ve parasını hak edecek ürün benim korkum alıp sonra bu temizlemiyor, ağır geldi ben daha çabuk temizlerim gibi bahaneler ile kenara atılması işe yarayacağı ve kullanılacağını bilsem sorun yok alırım Hepsi aynı. Makine temizlemiyor vakum yapıyor sadece. Kirli camı ürünün kutusundan çıkan ucunda ped olan sprey şişe ile önden ovalayıp sonra vakumlamak gerekiyor. Camdan vakumladığınız suyu kendi haznesine alıyor. Camı aşağıdan yukarıya vakumlarsanız su içine kaçar. Uygun fiyatlı olduğu için tamir olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Nihat Palolu yazdı: İhtiyacı olan kaçırmasın, Karcher K5 Power Control https://www.kaercher.com/tr/ev-bahce/basincli-yikama-makineleri/k-5-power-control-flex-home-brush-basincli-yikama-makinesi-13247090.html Ah ahh , K2 artık yetmiyor ama yinede çok iyi iş görüyor. 2 hafta kadar önce dış merdivenleri tornado uç ile temizledim aradaki farkı görseniz şaşarsınız 4-5 senede bir de olsa sırf böyle işler için bile alınır 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Adnan Çakır yazdı: Ah ahh , K2 artık yetmiyor ama yinede çok iyi iş görüyor. 2 hafta kadar önce dış merdivenleri tornado uç ile temizledim aradaki farkı görseniz şaşarsınız 4-5 senede bir de olsa sırf böyle işler için bile alınır 10 yıl oldu mu Adnan abi K2, elindekinin ne olduğu bilinerek kullanılırsa iş görüyor. Aynen öyle abi. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Hemen hemen, sık değil ama lazım olduğunda çok iyi iş yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Benim k2 5. Yılda istifasını vermişti. K5 ile aramız iyiydi de garaj gidince ona da yol göründü Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: töbe de bu ne yahu töbe (büyük sözü dinlerim ben) ev için talep var iç işleri 2026 bütçesinden pay ayrılmasını talep etti evdeki camlar için iş yapar görünüyor araba için değil Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: töbe (büyük sözü dinlerim ben) ev için talep var iç işleri 2026 bütçesinden pay ayrılmasını talep etti evdeki camlar için iş yapar görünüyor araba için değil Uygun fiyatlısı var, kullanılmazsa acıtmaz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts