Çağlar Bayur 17 Şubat 2018 Paylaş 17 Şubat 2018 21 saat önce, M.Fatih Yüce yazdı: Hafifçene kalkıyorum pilotajda fark olabilir , sizin alıştığınızı pistte beceremiyor çoğu Yorum bağlantısı
Barış Güler 8 Mart 2018 Paylaş 8 Mart 2018 Herkese iyi günler, dün focus 1.5 powershift aracımın 30 bin bakımını yaptırdım. Şanzımanın ön tarafında hafif terleme vardı. Usta bunun powershiftlerin çoğunda olduğunu söyledi. şanzımandaki vidaların bazılarını sıktı terlemenin olduğu yeri temizledi bir iki hafta sonra kontrol için tekrar gitmemi söyledi. Tekrar terleme yaparsa contanın değişeceğini söyledi.Bu terleme normal mi? Araç 2016 model yazılım güncellemesi istedim, usta 45 bin bakımında şanzımanın yağını değiştirince yazılım güncellemesini yapmanın daha iyi olacağını söyledi. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 8 Mart 2018 Paylaş 8 Mart 2018 (düzenlendi) 53 dakika önce, Barış Güler yazdı: Herkese iyi günler, dün focus 1.5 powershift aracımın 30 bin bakımını yaptırdım. Şanzımanın ön tarafında hafif terleme vardı. Usta bunun powershiftlerin çoğunda olduğunu söyledi. şanzımandaki vidaların bazılarını sıktı terlemenin olduğu yeri temizledi bir iki hafta sonra kontrol için tekrar gitmemi söyledi. Tekrar terleme yaparsa contanın değişeceğini söyledi.Bu terleme normal mi? Araç 2016 model yazılım güncellemesi istedim, usta 45 bin bakımında şanzımanın yağını değiştirince yazılım güncellemesini yapmanın daha iyi olacağını söyledi. Çift kavramalı şanzımanlarda kavrama kalibrasyomu yapılması gerekiyor her bakımda. Genelde 2 bakımda bir yapılıyormuş.Yazılım yenilenmesi yoksada kalibrasyon şart.Çoğu servis bir ücreti olmadığı için 15-20 dakikalık bu işlemi yapmıyormuş. 8 Mart 2018 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ak 20 Mart 2018 Paylaş 20 Mart 2018 On 08.03.2018 at 10:58, Barış Güler yazdı: Herkese iyi günler, dün focus 1.5 powershift aracımın 30 bin bakımını yaptırdım. Şanzımanın ön tarafında hafif terleme vardı. Usta bunun powershiftlerin çoğunda olduğunu söyledi. şanzımandaki vidaların bazılarını sıktı terlemenin olduğu yeri temizledi bir iki hafta sonra kontrol için tekrar gitmemi söyledi. Tekrar terleme yaparsa contanın değişeceğini söyledi.Bu terleme normal mi? Araç 2016 model yazılım güncellemesi istedim, usta 45 bin bakımında şanzımanın yağını değiştirince yazılım güncellemesini yapmanın daha iyi olacağını söyledi. Tüm 1.5 tdci pws lerin hepsinde var söylemi yanlış. Aynı motor şanzıman kombinasyonuna sahip aracım var ve bende öyle birşey yok. Yağ kaçağı yağın eksilmesine neden olacağından sıkıntılar çıkarabilir, iyice kontrol ettirin. Aracınıza tanımlı güncelleme bulunuyorsa servis zaten güncellemeyi yapacaktır. Hatırlatmak maksadıyla ilave olarak danışmana söyliyebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 1 Ekim 2018 Paylaş 1 Ekim 2018 Merhabalar 2012 model power shift focus aracımızda yaklaşık 2 3 aydır garip bir tepki alıyoruz araç giderken önce araç sanki boşdaymış gibi boşa gaz veriyor ondan sonra araç gaz alıyor hızlanmaya başlıyor ! yani gaz tepkisi sonradan geliyor araç boşdaymış gibi bağıyor vitese geç atıyor. Bu durumu Y.servise sorduk sorun yok dediler . Benim gittiğim özel for servisine sorduk önce pc bağladı bi kaç arıza sildi ama bunlar sanzıman arızaları değildi, sonra teste çıktı en dik rampalarda denedi şanzımanın kavraması ile ilgilide bir sıkın yok en son ford dan birinin telefonla aradı güncelleme yaparsak büyük ühtümal düzelir demiş, bu kişi fordun otomatik şanzımanda ist baş teknisyeniymiş. Bu arada araç 80 bin de devamlı y.servis bakımlı daime orj parça kullanıldı. Daha önce yaklaşık 7 ay oldu galiba sanzıman beyni değişti garantiden ! Başına gelen var mı ? belki basit bir sıkıntıdır diye soruyorum. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Ekim 2018 Paylaş 1 Ekim 2018 Selamlar, bende de 2012 1.6 powershift Focus var. Bazı garip tepkiler bizimkinde de var, hele uzun yolda sürekli gaz veriyor, kesiyor vs CC ile giderken. Bazende kalkışlarda basıyorum evde kimse yok sonra birden fırlıyor. Bu arada yakıt nasıl. Güncel fiyatlar ile 86 kuruş, yakıyor. 70 kuruşun altına inmiyor Istanbul'da. Orta sertlikte kullanıyorum 10 LT nin üzerinde yakıyor yani. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 1 Ekim 2018 Paylaş 1 Ekim 2018 20 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Selamlar, bende de 2012 1.6 powershift Focus var. Bazı garip tepkiler bizimkinde de var, hele uzun yolda sürekli gaz veriyor, kesiyor vs CC ile giderken. Bazende kalkışlarda basıyorum evde kimse yok sonra birden fırlıyor. Bu arada yakıt nasıl. Güncel fiyatlar ile 86 kuruş, yakıyor. 70 kuruşun altına inmiyor Istanbul'da. Orta sertlikte kullanıyorum 10 LT nin üzerinde yakıyor yani. Aynı aynı sorun gaza basıyosun araba boşdaymış gibi bağırıyor , sonra sanki vitese atmışsın gibi fırlıyor. valla ben kullanmıyorum devamlı ama uzun yolda 600 km de bitti bir depo benzin 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Ekim 2018 Paylaş 1 Ekim 2018 Akü sağlammı? Gerçekten sağlammı yani. Şanzıman ile ilgili arıza kaydı çıkmıyorsa yetkili servisin terminalinde adaptasyon denenebilir sanırım. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 1 Ekim 2018 Paylaş 1 Ekim 2018 48 dakika önce, Dogan Arsiray yazdı: Akü sağlammı? Gerçekten sağlammı yani. Şanzıman ile ilgili arıza kaydı çıkmıyorsa yetkili servisin terminalinde adaptasyon denenebilir sanırım. Akü sağlam oda yeni değişti 1 yıl olmadı Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Ekim 2018 Paylaş 1 Ekim 2018 şanzımanın hız sensöründe bir kelek olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2018 Paylaş 1 Ekim 2018 7 saat önce, Sami Demirpaz yazdı: Selamlar, bende de 2012 1.6 powershift Focus var. Bazı garip tepkiler bizimkinde de var, hele uzun yolda sürekli gaz veriyor, kesiyor vs CC ile giderken. Bazende kalkışlarda basıyorum evde kimse yok sonra birden fırlıyor. Bu arada yakıt nasıl. Ne kadar saçma bir davranış.. İnsanı sinir eder.. Bence adaptasyon yazılım vs denenmeli. Mekanik bi arızaya benzemiyor.. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Ekim 2018 Paylaş 1 Ekim 2018 6 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ne kadar saçma bir davranış.. İnsanı sinir eder.. Bence adaptasyon yazılım vs denenmeli. Mekanik bi arızaya benzemiyor.. İş yerinden 3 kişi Balıkesire gittik, CC açık 110 ile gidiyorum birden vites küçültüyor bağırıyor sonra vites düşürüyor saçmalıyor. Arabanın içindekiler niye gaza basıyorsun noldu vs diyor. Yahu basmıyorum hız hala 110 ama araba vites değiştiriyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim 2018 Paylaş 1 Ekim 2018 8 saat önce, Sami Demirpaz yazdı: Selamlar, bende de 2012 1.6 powershift Focus var. Bazı garip tepkiler bizimkinde de var, hele uzun yolda sürekli gaz veriyor, kesiyor vs CC ile giderken. Bazende kalkışlarda basıyorum evde kimse yok sonra birden fırlıyor. Bu arada yakıt nasıl. Güncel fiyatlar ile 86 kuruş, yakıyor. 70 kuruşun altına inmiyor Istanbul'da. Orta sertlikte kullanıyorum 10 LT nin üzerinde yakıyor yani. maaşallh güzelmiş km kaç? Yorum bağlantısı
Burak Uzel 1 Ekim 2018 Paylaş 1 Ekim 2018 İş yerinden 3 kişi Balıkesire gittik, CC açık 110 ile gidiyorum birden vites küçültüyor bağırıyor sonra vites düşürüyor saçmalıyor. Arabanın içindekiler niye gaza basıyorsun noldu vs diyor. Yahu basmıyorum hız hala 110 ama araba vites değiştiriyor. Yokuş çıkıyorsanız aracın torku yetmiyorsa hızı sabit tutmak için araç vites düşürür hızını arttırır sonra tekrar vitesi yükseltir.Tüm otomatik araçlarda bu böyledir. Bu tarz durumlarda hız sabitleyici ya devreden çıkaracaksınız ya da hızı yokuşu bitirene kadar belirli aralıklarla kademe kademe düşüreceksiniz. (Benim hız sabitleyici eksi tuşa bir kez basınca 2km/s düşürüyor, uzun yokuşta 3-4 kez basarsanız yeterli olur. Düz yola çıkıncq tekrar yavaş yavaş arttırırsınız . Bu şekilde hız sabitleyici ile en verimli kullanım oluyor.Ya da başka bir ipucu vereyim size. Aracınızın maksimum tork ürettiği devri bulun ve hız sabitleyici ile o devirde hızı sabitleyin. Yokuşları da vites düşmeden tırmanır gider. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Ekim 2018 Paylaş 1 Ekim 2018 Yokuş çıkıyorsanız aracın torku yetmiyorsa hızı sabit tutmak için araç vites düşürür hızını arttırır sonra tekrar vitesi yükseltir.Tüm otomatik araçlarda bu böyledir. Bu tarz durumlarda hız sabitleyici ya devreden çıkaracaksınız ya da hızı yokuşu bitirene kadar belirli aralıklarla kademe kademe düşüreceksiniz. (Benim hız sabitleyici eksi tuşa bir kez basınca 2km/s düşürüyor, uzun yokuşta 3-4 kez basarsanız yeterli olur. Düz yola çıkıncq tekrar yavaş yavaş arttırırsınız . Bu şekilde hız sabitleyici ile en verimli kullanım oluyor.Ya da başka bir ipucu vereyim size. Aracınızın maksimum tork ürettiği devri bulun ve hız sabitleyici ile o devirde hızı sabitleyin. Yokuşları da vites düşmeden tırmanır gider. Tesekkurler detayli anlatim icin. Bunlari gayet iyi biliyorum. Bahsettigim duz yolda giderken yapmasi. Yokus olsa problem olarak nitelendirmeyecegim. Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 1 Ekim 2018 Paylaş 1 Ekim 2018 (düzenlendi) Konuyla alakasız olabilir ancak, benim Fusion'da aynı sorunu yaşamıştım, en son şanzıman yokuşta gitti. 2500TL ye yaptırdım. Powershift'te nasıl bilmiyorum maalesef. Çift kavramalı şanzıman. 1 Ekim 2018 tarihinde Yusuf Berke tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim 2018 Paylaş 1 Ekim 2018 1 saat önce, Yusuf Berke yazdı: Konuyla alakasız olabilir ancak, benim Fusion'da aynı sorunu yaşamıştım, en son şanzıman yokuşta gitti. 2500TL ye yaptırdım. Powershift'te nasıl bilmiyorum maalesef. Çift kavramalı şanzıman. debriyaj bitmiş olabilir sanırım? süre olarak ta 3 yıl önce gibi miydi? Yorum bağlantısı
Murat Öngür 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 15 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ne kadar saçma bir davranış.. İnsanı sinir eder.. Bence adaptasyon yazılım vs denenmeli. Mekanik bi arızaya benzemiyor.. 18 saat önce, Dogan Arsiray yazdı: şanzımanın hız sensöründe bir kelek olabilir. 12 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: debriyaj bitmiş olabilir sanırım? süre olarak ta 3 yıl önce gibi miydi? Evet benim yazdığım konu ile alakalı bir fikri olan veya başına gelen yok mu ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 2 saat önce, Murat Öngür yazdı: Evet benim yazdığım konu ile alakalı bir fikri olan veya başına gelen yok mu ? SAmi'ninki ile aynı davranışı sergiliyor.. Bence yetkili servise gidip yazılım güncelleme var mı baktırmalısın.. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 DSG'deki adı mekatronik ünite olan hidrolik kontrol ünitesinde sorun var gibi görünüyor. Yetkili serviste yazılım güncellemesi ya da adaptasyon gibi işlemler yapılırsa bir ihtimal düzelebilir. 17 saat önce, Sami Demirpaz yazdı: 17 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: maaşallh güzelmiş km kaç? 150K Bunlar kuru kavrama diye biliyorum, kavrama vs. değişmiş mi hiç bu km'ye kadar? Yorum bağlantısı
Murat Öngür 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 15 dakika önce, Selim Bilgin yazdı: DSG'deki adı mekatronik ünite olan hidrolik kontrol ünitesinde sorun var gibi görünüyor. Yetkili serviste yazılım güncellemesi ya da adaptasyon gibi işlemler yapılırsa bir ihtimal düzelebilir. Bunlar kuru kavrama diye biliyorum, kavrama vs. değişmiş mi hiç bu km'ye kadar? hayır değişmedi sadece şanzıman beyni değişti garantiden 23 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: SAmi'ninki ile aynı davranışı sergiliyor.. Bence yetkili servise gidip yazılım güncelleme var mı baktırmalısın.. öyle düşünüyoruz en son abi , çünkü her türlü teste girdi sıkıntı yok araç da Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 Bizim bu aracında şanjımanına 7 küsür bin tl para harcanmış. %50 si iyi niyet denilerek Ford tarafından kalanıda şirketim tarafından ödenmiş. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 2 Ekim 2018 Paylaş 2 Ekim 2018 39 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Bizim bu aracında şanjımanına 7 küsür bin tl para harcanmış. %50 si iyi niyet denilerek Ford tarafından kalanıda şirketim tarafından ödenmiş. en iyisi manuel arıza yapmaz sıkıntı çıkarmaz yeterki yağına dikkat et yeter onun için kendi kullandığım araçları devamlı manuel alırım Yorum bağlantısı
Recommended Posts